Κατάντια: 250 ευρώ στους “αντιρρησίες συνείδησης”, μέλη της Σκοπιάς, 10 ευρώ στον απλό στρατιώτη, κομμένα όλα τα επιδόματα για κάθε στρατεύσιμο νέο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κατάντια: 250 ευρώ στους “αντιρρησίες συνείδησης”, μέλη της Σκοπιάς, 10 ευρώ στον απλό στρατιώτη, κομμένα όλα τα επιδόματα για κάθε στρατεύσιμο νέο

Η απίθανη ξεφτίλα του Ελληνικού Κράτους ! Πληρώνει  25πλάσια τους “αντιρρησίες συνείδησης” ( 250 ευρώ μηνιαίως ), δηλαδή τα μέλη της ...


Η απίθανη ξεφτίλα του Ελληνικού Κράτους !
Πληρώνει 25πλάσια τους “αντιρρησίες συνείδησης” ( 250 ευρώ μηνιαίως ), δηλαδή τα μέλη της εκδοτικής εταιρίας Σκοπιά που αυτοαποκαλούνται “μάρτυρες του Ιεχωβά”, ώστε να “εργάζονται” σε διάφορους οργανισμούς ( κάνοντας παράλληλα και προσηλυτισμό είτε στον οργανισμό που εργάζονται, είτε τις ελεύθερες ώρες τους, το απόγευμα, στις περιοχές που “υπηρετούν” την εναλλακτική τους “θητεία” ), ενώ στον κάθε απλό Έλληνα φαντάρο το Ελληνικό Κράτος δίνει το τεράστιο ποσό των 10 ευρώ μηνιαίως !!! Ταυτόχρονα, όμως, η κάθε Ελληνική Οικογένεια, μετά τα 23 έτη, χάνει τα επιδόματα των παιδιών που είναι στρατεύσιμα, την ίδια στιγμή που οι ελληνικές οικογένειες έχουν χάσει από 30 έως 50% των ετησίων εισοδημάτων τους ! Έχουμε ρωτήσει πολλές φορές να μάθουμε, αν η “εναλλακτική θητεία των αντιρρησιών συνείδησης” σε διάφορες υπηρεσίες θεωρείται ως “προσόν” για τη μετέπειτα “πρόσληψή” τους στους οργανισμούς αυτούς, χωρίς κανένας να μας έχει απαντήσει (δηλαδή, σκεφτείτε να προηγούνται στις προσλήψεις οι “αντιρρησίες” από τους απλούς φαντάρους που “φτύνουν αίμα” στις παραμεθόριες περιοχές !!!) !

Την ίδια ώρα, προκλητικά μεγάλες είναι και οι μειώσεις σε όσους υπηρετούν μόνιμα ( ή βρίσκονται σε  αποστρατεία ), στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ! Την ίδια στιγμή, το Ελληνικό Κράτος κόβει ή μειώνει τα πενιχρά επιδόματα των Τριτέκνων και Πολυτέκνων, καταργεί το αφορολόγητο για τα παιδιά και βρίσκεται στην ίδια κατάσταση του Βυζαντινού Κράτους την παραμονή της μάχης του Ματζικέρτ και της άλωσης της Πόλης από τους Σταυροφόρους ( 1204 ) ! Η σάπια, παρηκμασμένη πολιτικο-οικονομική ελίτ της Ελλάδα οδηγεί το Ελληνορθόδοξο γένος των Ρωμιών σε εξαφάνιση ! (  This is a socialarticle on the economical  crisis in Greece and not a religious article  )
Διαβάστε το άρθρο :
Οι αντιρρησίες συνείδησης, οι οποίοι απαλλάσσονται της στράτευσης, υποχρεούνται να υπηρετήσουν την εναλλακτική «θητεία» τους σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι όχι μόνο υπηρετούν σε οργανισμούς εκτός των νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης, γέννησης, καταγωγής ή διαμονής τους αλλά και για μεγαλύτερο διάστημα από εκείνο των υπόλοιπων στρατεύσιμων.
Ωστόσο, την ίδια ώρα που ο απλός στρατιώτης παίρνει μόλις 10 ευρώ για να «φυλάττει με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός του» την πατρίδα, οι αντιρρησίες, οι οποίοι στην πλειονότητά τους επικαλούνται δήθεν ιδεολογικούς λόγους για να αποφύγουν τις δυσκολίες της θητείας, αμείβονται για την εναλλακτικές τους υπηρεσίες με μηναίο μισθό 250 ευρώ!
Τα χρήματά αυτά δίνονται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», για τη σίτιση και τη στέγαση τους, αφού οι αντιρρησίες αρνούνται ακόμα και να διαμείνουν ή να φάνε σε στρατιωτικές μονάδες, όπως όλοι οι υπόλοιποι στρατιώτες.
Βέβαια, το γεγονός αυτό δεν καθιστά λιγότερο παράλογη την προνομιακή και ιδιαίτερη μεταχείρισή τους.
Και αυτό γιατί:
Πρώτον, γιατί το ωράριο δημοσίου που δουλεύουν οι αντιρρησίες δεν μπορεί να συγκριθεί με τις σκοπιές και τις αγγαρείες των στρατιωτών.
 Δεύτερον, γιατί οι ευθύνες που πέφτουν στους ώμους των στρατεύσιμων δεν είναι ανάλογες με τις ευθύνες που μπορεί κανείς να έχει ως προσωρινά εργαζόμενος σε μια υπηρεσία.
 Και τρίτον και κυριότερο, γιατί δεν μπορεί το κράτος, το οποίο ουσιαστικά οι αντιρρησίες απαρνούνται, να τους στηρίζει επειδή επέλεξαν να του γυρίσουν την πλάτη…
Υ.Γ1.  Το μοναδικό λάθος του άρθρου είναι το εξής :
Η άρνηση στράτευσης γίνεται για λόγους “ιδεολογικούς-θρησκευτικούς” :
Η εταιρία Σκοπιά αναγνωρίζει τον εαυτό της ( το Διοικητικό της Συμβούλιο,που ονομάζει “Κυβερνών Σώμα”  ) ως τη μοναδική “νόμιμη κυβέρνηση του Ιεχωβά” στη γη ( από το 1914 ), στην οποία οφείλουν να υποτάσσονται τόσο τα μέλη της, όσο και όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη ! Αν δεν υποταχτούν, τότε θα “σφαγούν” στον Αρμαγεδώνα από τον Ιησού Χριστό και δεν θα μπορέσουν να ζήσουν την “επίγεια χιλιετή βασιλεία” και στον “επίγειο παράδεισο της Σκοπιάς” ( για τον Ουρανό προορίζονται μόνο οι 144.000 “άγιοι της Σκοπιάς”, οι οποίοι αυτοανακηρύσσονται εν ζωή )  !
Η εταιρία Σκοπιά, γι’ αυτό δεν αναγνωρίζει κράτη, έθνη και τον στρατό ( ούτε καν για αμυντικό ή απελευθερωτικό πόλεμο ! ). Επιπλέον, η εταιρία Σκοπιά βρίσκει την “εναλλακτική θητεία” ως “ευκαιρία” για να προωθήσει το προπαγανδιστικό της σχέδιο σε διάφορους πολίτες και περιοχές, αφού έχει ταυτίσει το “προσηλυτιστικό έργο” με τη σωτηρία των μελών της ! Γι’ αυτό και δε μένουν “έγκλειστοι”, γιατί πρέπει να μοιράσουν τα έντυπα της εταιρίας Σκοπιά ή να πιάσουν “οικειότητα” με τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες ή με όσους εξυπηρετούν εκεί για να μπουν πιο εύκολα στα σπίτια τους και να τους οδηγήσουν στις συνάξεις της Σκοπιάς ! ‘Ολα όσα κάνουν τα μέλη της Σκοπιάς, στην εργασία τους ή όπου βρίσκονται, έχουν ένα και μοναδικό σκοπό : “να ψαρέψουν νέα μέλη για την “πυραμίδα της Σκοπιάς” και να τα μετατρέψουν σε ισόβιους “πλασιέ” της εκδοτικής εταιρίας Σκοπιά!
ΥΓ2. Η είδηση αυτή δείχνει πως το σημερινό Ελληνικό Κράτος, αλωμένο από ανθρώπους της “Νέας Εποχής”, αδιαφορεί πλήρως για τη πλειοψηφία των Ελλήνων και τους έχει “προγραμμένους” ! Σήμερα, με ευθύνη των Ελληνικών κυβερνήσεων, συντελείται μια νέα ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ, μια “λευκή γενοκτονία” του Ελληνορθόδοξου Γένους των Ρωμιών, με πολλαπλές δράσεις ( είτε σε οικονομικό επίπεδο, είτε στο θέμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, είτε στο δημογραφικό, είτε με τη μετανάστευση ). Ταυτόχρονα, όμως, πλήττεται και η Ορθόδοξη Εκκλησία ( Εκκλησία της Ελλάδας, Εκκλησία της Κρήτης, Μητροπόλεις Δωδεκανήσεων, Πατριαρχεία, Εκκλησία της Κύπρου, Ορθόδοξες Ιεραποστολές, Άγιον Όρος ) , η οποία θα στερηθεί νέου ανθρώπινου  δυναμικού, λόγω της μεγάλης μείωσης των γεννήσεων και της μετανάστευσης, δηλαδή, ιερέων, μοναχών/μοναζουσών, κατηχητών κλπ.  Ουσιαστικά, λοιπόν, η ελληνική πολιτική ηγεσία ελάχιστα ενδιαφέρεται τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ορθόδοξη Εκκλησία. Λόγια παχιά, αλλά ανούσια, λόγια, λόγια, λόγια…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου