Έκθεση Σοκ: το 98% των νεογέννητων μωρών στην Αμερική ελέγχεται γενετικά - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έκθεση Σοκ: το 98% των νεογέννητων μωρών στην Αμερική ελέγχεται γενετικά

Το μεγάλο βήμα για μια γενετική δικτατορία γίνεται πραγματικότητα... TheDaily sheeple Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση "Γενετ...


Το μεγάλο βήμα για μια γενετική δικτατορία γίνεται πραγματικότητα...



"Γενετικός έλεγχος νεογέννητων στην Αμερική,"  μια έκθεση από το  Συμβούλιο Γενετικής , αναφέρει: «Πριν ακόμα συμπληρώσουν μια εβδομάδα ζωής, το 98% των 4,3 εκατομμυρίων μωρών που γεννιούνται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες γίνεται «δότης» ενός μικρού δείγματος αίματος που λαμβάνεται από τις φτέρνες τους. "

Η έκθεση συνεχίζει: "Αυτή η μικρή ποσότητα αίματος των νεογέννητων, στη συνέχεια ελέγχεται για μια ποικιλία από κληρονομικές παθήσεις και μπορεί αργότερα να αποθηκεύονται σε κατάστασεις που λειτουργούν ως βάσεις δεδομένων ... Οι γονείς συνήθως αγνοούν αυτά τα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου και τις επιλογές συγκατάθεσή τους."

Αυτό το εθνικό πρόγραμμα, φυσικά εξηγείται ως μια ανθρώπινη ιατρική επιχείρηση. Αλλά δεν υπάρχει γενετική θεραπεία για κάθε ασθένεια. Όλες οι «πειραματικές θεραπείες» χωρίς απτά αποτελέσματα, δεν επαρκούν για να δικαιολογήσουν αυτή τη βίαιη και χωρίς συγκατάθεση των ανυποψίαστων γονέων, εισβολή γενετικού ελέγχου στα νεογνά.

Η έκθεση συνεχίζει: "Όσον αφορά την αποθήκευση [bloodspot] δειγμάτων και τη χρήση τους, υπάρχει επίσης έλλειψη διαφάνειας σχετικά με τις διαδικασίες αποθήκευσης ή τη χρήση αυτών των δειγμάτων αφού έχουν εντοπισθεί...πολλές πολιτείες που δεν έχουν σαφώς διατυπωμένες πολιτικές σχετικά με τη συναίνεση για την αποθήκευση και η χρήση των δειγμάτων ή δεν μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά αυτές τις πολιτικές στους γονείς. "

Στη συνέχεια, υπάρχει το ζήτημα του ποιος έχει τώρα, ή θα έχει στο μέλλον, την πρόσβαση σε όλα αυτά τα εκατομμύρια των δειγμάτων αίματος και τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου.

Ανακεφαλαιώνοντας ... δείγματα DNA από σχεδόν κάθε νεογέννητο μωρό στην Αμερική, επιτήρηση και παρακολούθηση, από τον καθένα; Εδώ έχουμε τα φόντα για μια παγκόσμια βάση δεδομένων DNA για την "πρόληψη της εγκληματικότητας."

Αμφιλεγόμενη νομοθεσία που θεσπίστηκε για να ληφθεί δείγμα DNA από κάθε ενήλικο;  Γίνεται κρυφά στα νοσοκομεία, κατά τη γέννηση.

Μπορείτε να είστε σίγουροι, κοινωνικοί, ιατρικοί, γενετικοί μηχανισμοί αναζητούν όλα αυτά τα ανεπεξέργαστα δεδομένα, όπως τα άγρια ​​ζώα ψάχνουν το θήραμα τους στις πεδιάδες.

Η ιδέα του συσχετισμού των γενετικών παραγόντων με την "αποτυχία στη ζωή» είναι  το Άγιο Δισκοπότηρο για τους ευγονιστές. Θα βρούν έναν τρόπο, αν δεν τον έχουν ήδη βρει, για να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα, επειδή θέλουν να χτίσουν "έναν καλύτερο κόσμο" και να κάνουν πράξητην εξάλειψη των «κατώτερων» ανθρώπων.

Όλη αυτή η παράνομη και ανήθικη συλλογή των γενετικών δεδομένων από τα μωρά δικαιολογείται ως μια «ανθρώπινη ιατρική προσπάθεια." Στην πραγματικότητα το κράτος θέλει να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο. Λαμβάνοντας δείγματα αίματος από τα μωρά είναι ένα τεράστιο βήμα στο δρόμο για μια γενετική δικτατορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου