Η Beyonce και οι illuminati (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Beyonce και οι illuminati (Video)

Είναι πλέον κοινό μυστικό πως το Holywood και το γενικότερο καλλιτεχνικό στερέωμα της Αμερικής είναι στενά συνδεδεμένο με τις επιδιώξ...


Είναι πλέον κοινό μυστικό πως το Holywood και το γενικότερο καλλιτεχνικό στερέωμα της Αμερικής είναι στενά συνδεδεμένο με τις επιδιώξεις σκοτεινών εγκεφάλων που έχουν καταστρώσει σχέδια για την παγκόσμια εξουσία…! 

Στο πλαίσιο αυτό της στενής σχέσης πολλοί καλλιτέχνες επιστρατεύονται, αν όχι όλοι, για να προωθήσουν τους διάφορους συμβολισμούς προς τα…πρόβατα, δηλαδή τους ανθρώπους.  

Στο συγκεκριμένο video μπορείτε να παρακολουθήσετε άλλη μια καλλιτέχνιδα, την Beyonce που σε πρόσφατες εμφανίσεις της έκανε διάφορα σύμβολα με τα χέρια της, όπως, πυραμίδα, τρίγωνο, τα οποία έχουν άμεσα συσχετισθεί με σύμβολα των Illuminati και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου