Έκτακτο: Όργιο φημών που θέλουν τον Σύριο Πρόεδρο Άσαντ δολοφονημένο... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έκτακτο: Όργιο φημών που θέλουν τον Σύριο Πρόεδρο Άσαντ δολοφονημένο...

Όργιο φημών επικρατούν αυτή την ώρα για δολοφονία του Άσαντ στη Συρία. Ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν αυτή την ώρα ότι ο πρόε...


Όργιο φημών επικρατούν αυτή την ώρα για δολοφονία του Άσαντ στη Συρία.

Ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν αυτή την ώρα ότι ο πρόεδρος της Συρίας δολοφονήθηκε και άλλα ότι δέχτηκε ένοπλη επίθεση και βρίσκεται πολύ σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Δαμασκού!

Πριν από λίγο διαψεύσθηκε από το περιβάλλον του σε Ρώσικα μέσα, όμως ο ίδιος δεν έχει ακόμα εμφανιστεί. Οι φήμες κάνουν λόγο για επίθεση με πυροβολισμούς στον ίδιο και την συνοδεία του ενώ άλλα ξένα sites αναφέρουν πως ο Μπασάρ αλ Άσαντ είναι νεκρός από πυρά σωματοφύλακά του. 

Νωρίτερα είχε παραιτηθεί ο αρχηγός της Συριακής αντιπολίτευσης που έδρευε στην Τουρκία, προκαλώντας δυσαρέσκεια στους δυτικούς που τον είχαν αναγνωρίσει.

Ο Αχμέτ Χατίμπ δικαιολόγησε την απόφαση του λέγοντας ότι είχε υποσχεθεί μία μεγάλη δημοκρατική Συρία και πως αυτό δεν μπορεί να το εγγυηθεί πλέον λόγω των εξελίξεων.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν είναι πια φανερό ότι στην περιοχή της Μέσης Ανατολής  γίνεται "ξεκαθάρισμα λογαριασμών", με τις μεγάλες δυνάμεις να στήνουν σκηνικό που  εξυπηρετεί πολύ καλύτερα το σχέδιο επίθεσης στο Ιράν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου