Διάκριση των εξουσιών και εθνική ανεξαρτησία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Διάκριση των εξουσιών και εθνική ανεξαρτησία

Η ισοπέδωση των αξιών και των αντοχών του ελληνικού λαού αποτελεί στις μέρες μας το κύριο μέλημα του κατοχικού καθεστώτος των ελληνόφων...


Η ισοπέδωση των αξιών και των αντοχών του ελληνικού λαού αποτελεί στις μέρες μας το κύριο μέλημα του κατοχικού καθεστώτος των ελληνόφωνων συνεργατών της παγκοσμιοποίησης.


Λέγουν με θράσος οι διάφοροι δημοκρατικοί τάχα ταγοί πως έχουμε ευνομούμενη πολιτεία και θεσμοθετημένες ελευθερίες.

Οι ίδιοι όμως δεν είναι καθοδηγητές αλλά καθοδηγούμενοι υπαλληλίσκοι της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας που σέρνουν το έθνος σε κατακερματισμό και το λαό σε φυσική εξόντωση πουλώντας εθνικό πλούτο και αιχμαλωτίζοντας ελληνικές ψυχές. Οι δε θεσμοί που πρέπει να εμποδίζουν βάσει του συντάγματος και του εθνικού συμφέροντος την κατάργηση της πατρίδος και την αλλοτρίωση του λαού, έχουν ποδηγετηθεί από το ψευτορωμέϊκο ή έχουν τεθεί στο περιθώριο με την ακύρωση πάσης μη βολικής για το πολιτικό σύστημα θέσης.

Υποτίθεται πως στα φερώνυμα δημοκρατικά καθεστώτα, στα συστήματα εκείνα που ερωτάται τάχα ο πολίτης και δίδει γνώμες και βουλήσεις για τα θέματα που τον αφορούν, ισχύει η λεγόμενη διάκριση των εξουσιών. Είναι το πρότυπο εκείνο που κατέλειπε μεταξύ σωρείας αντεθνικών και αντιχριστιανικών αλλαγών η γαλλική επανάσταση πως θα πρέπει να διαχωριστεί η εξουσία με σαφή όρια στην εκτελεστική, στην νομοθετική και την δικαστική ούτως ώστε να προλαμβάνονται και να διορθώνονται τυχόν στρεβλώσεις. Απότοκος εκείνης της περιόδου υπήρξε και η τοποθέτηση του Βολτέρου πως πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, ακόμη και από όσους διαφωνούν με κάποια.

Φυσικά η γαλλική σκέψη εκμεταλλεύτηκε την αρχαία ελληνική πολιτική παράδοση και φιλοσοφία. Τουλάχιστον στο σημείο εκείνο της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισοπολιτείας, της εφαρμογής των νόμων, της ελευθερίας του λόγου και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Διότι στο σκέλος που αφορά το θρησκευτικό συναίσθημα τα πράματα οδηγήθηκαν προς την αθεΐα, πρόδρομο της πανθρησκείας που βολεύει σήμερα την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση, ενώ και το εθνοφυλετικό στοιχείο άρχισε να αδυνατίζει εν σχέσει με τις μοντέρνες εκδόσεις ενός καινοφανούς πολυφυλετικού και ηθικά χαλαρού «πατριωτισμού».

Η διάκριση των εξουσιών είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Έχει μονάχα ονομαστική αξία με μηδενικό πρακτικό αντίκρισμα. Την αναφέρουν οι εκφραστές της αστικής δυτικότροπης δημοκρατίας, της άκρατης ξενοκρατίας δηλαδή επί της ουσίας, μονάχα για να επικαλεστούν την επίπλαστη νομιμοποίηση της εθνοβλαβούς πολιτικής τους παρουσίας. Ακριβώς όπως συμβαίνει με την εκλογική διαδικασία κατά την οποία οι γραικύλοι πολιτικάντηδες βάζουν τους Έλληνες να ψηφίσουν τα διορισμένα πρόσωπα που εγκρίνει η Εσπερία, λέγουν πως θα φτιάξουν τη χώρα και κατόπιν γκρεμίζουν τα τείχη της χώρας και την κοινωνία με κεφαλικούς φόρους, πολιτικά δικαιώματα σε ξένους και υποθήκευση εθνικής περιουσίας.

Έχουμε λοιπόν την νομοθετική εξουσία των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του λαού για να φτιάχνει νόμους ηθικούς, δίκαιους και εθνικά επωφελείς. Έχουμε ακόμη την εκτελεστική εξουσία που συμπτύσσει η εκάστοτε κυβερνώσα παράταξη ή συμμαχία για να εφαρμόζει την εθνική στρατηγική της και τους νόμους μα και τις βουλήσεις όπως όλα τούτα αποφασίζονται στο κοινοβούλιο.

Υποτίθεται πως οι αποφάσεις υπακούν στην λογική της εθνικής ισχύος, της ανάπτυξης και της λαϊκής θελήσεως, ότι εκφράζουν απολύτως και αποκλειστικώς το Ελληνικό Έθνος και τον Ελληνισμό. Και ακόμη έχουμε τη δικαστική εξουσία για να εφαρμόζει τους νόμους της ηθικής, του πατριωτισμού και του δικαίου ακόμη κι όταν η πολιτεία, δηλαδή το ψευτορωμέϊκο, τους παραβαίνει και τους παραβιάζει με δωσιλογισμούς και ανήθικους ψευτονόμους παραδόσεως της χώρας σε λαθρεπιβάτες και βαρβάρους του ελληνισμού και της εξουσίας.

Αντί όλων αυτών των προβλεπόμενων για το καλό της Ελλάδος, το κατοχικό καθεστώς έχει συμπτύξει όλες τις εξουσίες κάτω από το ανθελληνικό του σκήπτρο, δανεικό κι αυτό σαν την εξουσία του. Έχει τοποθετήσει από της ιδρύσεώς του ακόμη επιτρόπους, υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους σε κάθε κυβερνητικό πόστο και τους έχει θέσει ως πολιτικούς προϊσταμένους των δήθεν ανεξάρτητων θεσμικών εξουσιών. Έχει βάλει πειθήνια κομματόσκυλα να νομοθετούν, να αποφασίζουν και να πράττουν πάσα αυθαιρεσία, πάσα ανηθικότητα και κάθε λογής κατάρριψη εθνικών αξιών και ιδανικών ερήμην του δήθεν κυρίαρχου λαού.

Έχουν βαλθεί να κάμουν τους λαθρομετανάστες Έλληνες, να φορολογούν με αξίες που αποτελούν παρελθόν, να φτιάχνουν χλιδή και νόμους βολευτικής ασυλίας, να πολεμούν τον εθνικισμό και τον φυλετισμό με φτιαχτές κατηγορίες για να μεταστρέψουν την εθνική μας φυσιογνωμία, να εκχωρούν εθνική κυριαρχία και να συνομιλούν με τα αρπαχτικά που έστειλαν στη γειτονιά μας οι ίδιοι νεοταξίτες τοκογλύφοι που μας φέρανε για επικυρίαρχους.

Απέναντι στην σαπίλα της ψευτοδημοκρατίας τους, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαντάει με την ευθεία αμφισβήτηση της νομιμότητας του καθεστώτος και με την αδιαπραγμάτευτη απόφαση για την ανέγερση ενός Εθνικού Λαϊκού Κράτους. Δεν υπάρχουν για εμάς χαριστικά προνόμια αλλά εξουσίες και δικαιώματα που πηγάζουν από ελεύθερους Έλληνες στο γένος και το αίμα για μια Ελλάδα κυρίαρχη και δυνατή που ανήκει σε όσους δίνουν μόχθο και αίμα για τα παιδιά τους και την πατρίδα.

Δίκαιο είναι αυτό που παράγει ο ελληνικός λαός με γνώμονα το ήθος, την εντιμότητα, την εργασία, την φιλοπατρία. Και εξουσία ελληνική και επομένως αποδεκτή για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές είναι εκείνη που εργάζεται για μια Ελλάδα Ανεξάρτητη, Αυτάρκη και Μεγάλη. Έθνος, Φυλή και Λαός ένα ενιαίο Σώμα Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου