Πυκνώσανε τα σύννεφα ενόψει της τελικής επιθέσεως για τη διάλυση του ελληνικού έθνους - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πυκνώσανε τα σύννεφα ενόψει της τελικής επιθέσεως για τη διάλυση του ελληνικού έθνους

Απόδοση εθνικού δικαίου Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Δεν πρόκειται να δοθεί καμία ανοχή στους εχθρούς της πατρίδος μας και δ...


Απόδοση εθνικού δικαίου



Δεν πρόκειται να δοθεί καμία ανοχή στους εχθρούς της πατρίδος μας και δεν θα γίνει μαζί τους κανένας διάλογος. Η πρόκληση εσωτερικών κοινωνικών τάχα ταραχών με την προσβολή του εσωτερικού μετώπου από αλλόφυλους και η υποταγή στα ανατολίτικα παζάρια για την υπαγωγή της πατρίδος μας κάτω από μια νέα οθωμανικού τύπου «περιούσια» αυτοκρατορία βρίσκονται μπροστά μας. Προσκυνήστε ή σας βάζουμε φωτιά στα θεμέλια, μας λέγουν οι θρασείς νεοταξίτες.

 Το κατοχικό καθεστώς των γραικύλων πολιτικάντηδων συνεχίζει να στοχοποιεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είτε μέσω της προστασίας των προπαγανδιστών της συνευρέσεως με τους εχθρούς μας είτε μέσω «ανακαλύψεως» εθνικιστικής βίας είτε ακόμη με την απόπειρα τρομοκρατήσεως μέσω των γνωστών παρακρατικών. Δίδει μ’ αυτούς τους τρόπους τον χώρο και τον χρόνο δράσης στους διασπαστές του ελληνικού λαού και αποδεικνύει εν τοις πράγμασι τις πραγματικές διαθέσεις του να εφαρμόσει τις συμφωνίες που έχει συνάψει όλο το προδοτικό κηφηναριό, μνημονιακό και ψευτοαντιμνημονιακό, για το οικονομικό γονάτισμα μα κυρίως για τον εθνικό μας αφανισμό.

Η μεθόδευση της επιβολής τού χάους σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο ακολουθεί προκλητικά ίδιες διαδρομές. Η έλευση στην ελληνική μεγαλόνησο στρατιωτικού τύπου εταιρίας φύλαξης των οικονομικών συμφερόντων και του προσκυνημένου καθεστώτος αποτελεί κορυφαία πράξη λαϊκής καταπίεσης και αρνήσεως εθνικής κυριαρχίας. Αλλά και στην Μάνα Ελλάδα τα χτυπήματα σε χώρους υψίστης φύλαξης όπως είναι οι φυλακές από αλβανικές και άλλες παρακρατικές συμμορίες των προσωρινών γειτόνων που διεκδικούν γη ελληνική αποτελεί πολεμική ενέργεια που δεν επιτρέπεται να ακολουθηθεί από τίποτα άλλο πλην της εξοντώσεως των ανθελληνικών εισβολέων.

Το μεθοδευμένο πλήγμα στην κυπριακή βάση στο Μαρί και η λαθρομετανάστευση δείχνουν το πραγματικό νεοταξικό τους πρόσωπο και τους σκοπούς που υπηρέτησαν και υπηρετούν. Πολλοί θα ήθελαν κάποιοι να δουν έναν νέο συμμοριτοπόλεμο ως μια ακόμη κίνηση «ελεύθερων» επαναστατημένων ισλαμικού τύπου με αναρχοκομμουνιστική γαρνιτούρα. Τα δε μνημόνια έρχονται τώρα να σμίξουν με την ειρηνική παραχώρηση εθνικού εδάφους των διαφόρων σχεδίων Ανάν και της συγκυριαρχίας. Ελάτε να φάμε όλοι μαζί ή να σας κάμουμε πόλεμο λένε παγκοσμιοποιητές και Τούρκοι, μαλωμένοι τάχα μου.

Η απόρριψη του σχεδίου Ανάν έφερε πολιτική αβεβαιότητα που εντάθηκε με την οικονομική αβεβαιότητα λέει ο διαπραγματευτής της Τουρκίας με την «Ε»Ε Μπαγίς. Αλλά τώρα Κύπριοι που έχετε πρόεδρο τον Αναστασιάδη και δεν έχετε μέλλον στο ευρώ ελάτε να μοιράσουμε τις εξουσίες και να τουρκοποιήσουμε την Κύπρο κι εμείς σας δίδουμε για νόμισμα την τουρκική λίρα, συνεχίζει ο τουρκομογγόλος.

Ο δε Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου μας λέει πως πρέπει να πάει ο γεωφυσικός πλούτος σε μια τουρκεμένη Κύπρο ή να υποθηκευτεί έως τη «λύση» ή να οδηγηθεί η μεγαλόνησος σε διάσπαση δύο κρατών! Και η νεοταξική φυλλάδα New York Times προτείνει τη συνεργασία με την Τουρκία για το φυσικό αέριο τώρα που Τουρκία και Ισραήλ θα κάνουν κοινές μπίζνες!

Από κοντά πέφτει στο μεζέ και η Βρετανία που δεν έχει λέει δικαιώματα στον κυπριακό ορυκτό πλούτο αλλά θέλει να επεκτείνει όμως τα χωρικά ύδατα των κατοχικών και δήθεν εγγυητικών βάσεων που διαθέτει στην Κύπρο στα δώδεκα ναυτικά μίλια!

Ο πρωθυπουργός «μας» Σαμαράς μετά την ισραηλινή συγνώμη προς την Τουρκία θα κάμει ελληνοϊσραηλινή διακυβερνητική σύσκεψη και ο Κύπριος πρόεδρος Αναστασιάδης οδεύει για Τελ Αβίβ, όταν ισραηλινοί παράγοντες λέγουν πως τώρα ο αγωγός του φυσικού αερίου έχει πάρει ρότα για την Άγκυρα. Η δε Τουρκία βγάζει μέσω των φυλλάδων της χάρτες τής μεγάλης Τουρκίας που συμπεριλαμβάνουν την Κύπρο και τα εδάφη μας έως την Θεσσαλονίκη.

Πλήρης επιβεβαίωση λοιπόν των Γερόντων της Πίστης μας. Ο λαός μας όμως σε Μητέρα Ελλάδα και Κύπρο βρίσκεται μπροστά στην απειλή μιας πρωτοφανούς επισιτιστικής κρίσης με την απειλή εξαλείψεως βασικών αγαθών μα και φαρμάκων. Μεγάλα τραπεζικά και επιχειρηματικά κεφάλαια φεύγουν με ελαφριά πηδηματάκια και προμηθευτές ζητούν ρευστό και μόνον για να ανταποκριθούν στις παραγγελίες.

Βάλει σε βάρος του αγαθού της ζωής ο παρασιτικός σιωνιστικός νεοταξισμός και ο καθεστωτικός του συνεργάτης θίγεται γιατί το εθνικιστικό κίνημα και η Χρυσή Αυγή θίξανε τα συμφέροντα τού μεγάλου επικοινωνιακού προπαγανδιστή με τα τουρκικά σήριαλ.

Την ίδια στιγμή όμως ο Τούρκος υπουργός υγείας Μουεζίνογλου με καταγωγή από την Κομοτηνή περιοδεύει στη Θράκη μας διεκδικώντας την τουρκοποίηση των Ελλήνων μουσουλμάνων και της Θράκης Μας μαζί με τη χρηματοδότηση των τουρκοπρακτόρων από την Ziraat Bank. Ο ίδιος ο Μουεζίνογλου είναι ιδρυτικό μέλος του τουρκοσυλλόγου αλληλοβοηθείας «Τούρκων» Δ. Θράκης που έχει ως σημαία του τους τρεις θρακιώτικους νομούς αποκομμένους από την Ελλάδα, στα γραφεία του οποίου ο φρέσκος τότε υπουργός έλεγε ότι «ο αγώνας για τα δικαιώματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης θα ενταθεί».

Οι Ρώσοι ξεκινάνε ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα και οι ρωσικές φορολογικές αρχές εισβάλλουν κάνοντας ελέγχους σε ψευτοσυμμαχικές και διεθνιστικές ΜΚΟ που μιλάνε για εκδημοκρατήσεις και ψευτομειονοτικά δικαιώματα. Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες δεν παραδειγματίζονται και δεν συγκινούνται.

Και ενώ παραδέχονται την ανικανότητά τους με το αλβανικό γάζωμα φυλακών μας και την είσοδο χιλιάδων καλάσνικωφ δια της λαθρομεταναστεύσεως, στην Καβάλα ο Δήμος μετά από αίτημα λέει του Αλβανού προξένου Θεσσαλονίκης θα φτιάξει φροντιστήρια αλβανικής γλώσσας για τα αλβανόπουλα που έχουν γεννηθεί και πάνε σχολείο ενταύθα. Δημιουργούν με την συμφωνία του ψευτορωμέϊκου βάσεις παραχωρήσεως μειονοτικών δικαιωμάτων τις οποίες επιδιώκουν οι Αλβανοί συνεργάτες της Άγκυρας και του Νεοταξισμού.

Στην εφημερίδα Όλυμπος γίνεται μια καταγγελία για την παροχή εντολής στο Λιμενικό ώστε να μεταστρέψει το σήμα της δορυφορικής επικοινωνίας των σκαφών μας από εσωτερική και υπηρεσιακή σε ανοικτή. Πράμα που εφόσον συμβεί εκθέτει την υπηρεσία μας στους Τούρκους διακινητές λαθρομεταναστών διευκολύνοντας αυτούς να αποβιβάσουν με μεγαλύτερη ευκολία τους λαθροεισβολείς. Τι έχει να απαντήσει το καθεστώς της μνημονιακής εξοντώσεως της πατρίδος μας;

Πρόκειται για ένα ανθελληνικό καθεστώς που καταρρέει μέσα στα λύματα των σκανδάλων του όταν μέσω της περίφημης λίστας Λαγκάρντ δίδει το ένα μπουμπούκι το άλλο για την γνώση και την κάλυψη του αμαρτωλού καθεστωτικού πλουτισμού. Κατάσταση που ακολουθήθηκε ομοίως στην Κύπρο με τις καταθέσεις των εκείθε χρυσοκάνθαρων να φεύγουν έγκαιρα από τη μεγαλόνησο και τραπεζικά υποκαταστήματα του εξωτερικού προ του κουρέματος.

Οι κυβερνήσεις της αστικής μεταπολιτευτικής δημοκρατίας δολοφονούν τον ελληνικό λαό μετατρέποντας την Ελλάδα στην τρίτη πιο φτωχή χώρα τής Ευρώπης πλάι στις ανατολικοευρωπαϊκές, διαγράφοντας μια πορεία που τους οδηγεί στο Γουδί. Την ίδια στιγμή η «ανάπτυξη» της κυβερνήσεως Σαμαρά συνεχίζεται με το κλείσιμο τού εργοστασίου τής ΑΓΕΤ Ηρακλής στη Χαλκίδα και τη μεταφορά δραστηριοτήτων σε Βόλο και Μηλάκι Ευβοίας με τον κίνδυνο απώλειας 236 ελληνικών θέσεων εργασίας. Η δε γαλλική εταιρία ελαστικών Μισελέν αναχωρεί για Ρουμανία.

 Όσο δε αφορά την γενίκευση των τραπεζικών κουρεμάτων στα ευρωπαϊκά κράτη ενόψει παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης και νομίσματος, το μόνο που θα βρουν να κουρέψουν ενταύθα είναι τα νεοταξικά δουλάκια και τούς συστημικούς πλουτοκράτες τους.
Το δικαστήριο του Ελληνισμού θα διενεργήσει την απόδοση εθνικού δικαίου και η απόφαση θα είναι σκληρή όπως αρμόζει στις περιστάσεις. Το Ελληνικό Έθνος θα ρίξει στον κάδο τής ιστορίας όσους το πλήγωσαν και το μάτωσαν. Αποκλειστικοί συνομιλητές και συνεπαναστάτες τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι ο ελληνικός λαός και ο εθνικός στρατός μας. Τα ενεργειακά παιχνίδια θα φέρουν το τέλος των βαρβάρων, των δανειστών και των ντόπιων τσιρακιών τους. Ζύγωσε η ημέρα της Μεγάλης και Ελεύθερης Εθνικιστικής Ελλάδος για την οποία έβαλε την υπογραφή του ο Θεός!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου