Καμμένος: Απαιτούμε την παραίτηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καμμένος: Απαιτούμε την παραίτηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης

«Είναι τόσο ακραίος και επικίνδυνος που μπορεί από μόνος του να προκαλέσει τεράστια κοινωνική ανάφλεξη»... Με αφορμή τα επεισόδια π...


«Είναι τόσο ακραίος και επικίνδυνος που μπορεί από μόνος του να προκαλέσει τεράστια κοινωνική ανάφλεξη»...

Με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα στην Ιερισσό, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την παραίτηση ή την αποπομπή του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Νίκου Δένδια.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «εκτελεί συγκεκριμένο σχέδιο με σκοπό τη σύγκρουση με τους πολίτες και την κοινωνία» και αναφέρθηκε στα σημερινά γεγονότα, καθώς και σε πρόσφατα όπου προσήχθησαν -όπως είπε- και μέλη του κόμματός του, προσθέτοντας ότι «έπεσαν οι μάσκες αυτού του καθεστώτος βίας και αυταρχισμού».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε επίσης και στον τοπικό αστυνομικό διευθυντή, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης «καλύπτουν έναν επίορκο αξιωματικό, τον γενικό διευθυντή Γιώργο Παπουτσάνη, ο οποίος παρά την αντίθεση του εισαγγελέα, διέταξε τις προσαγωγές των μελών μας, ενώ οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί, κατά παράβαση των νόμων και του Συντάγματος, δεν έφεραν πάνω τους διακριτικά και αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους - αν και τους ζητήθηκαν».

Ο κ. Καμμένος καταλήγει:

«Απαιτούμε την παραίτηση ή την αποπομπή του υπουργού Δημόσιας Τάξης. Είναι τόσο ακραίος και επικίνδυνος που μπορεί από μόνος του να προκαλέσει τεράστια κοινωνική ανάφλεξη. Για καθετί άλλο που μπορεί να συμβεί από εδώ και εμπρός, την ευθύνη έχει προσωπικά ο πρωθυπουργός».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου