Έναρξη πατριωτικής προπαγανδιστικής εκστρατείας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έναρξη πατριωτικής προπαγανδιστικής εκστρατείας

Πρέπει να αποδείξουμε στους εχθρούς του Έθνους ότι ξέρουμε πώς να αντιμετωπίζουμε την μισελληνική τους προπαγάνδα. Γράφει ο Ιφικράτ...


Πρέπει να αποδείξουμε στους εχθρούς του Έθνους ότι ξέρουμε πώς να αντιμετωπίζουμε την μισελληνική τους προπαγάνδα.

Ιφικράτης ΑμυράςΓράφει ο Ιφικράτης Αμυράς

Πρέπει να εξαπολύσουμε πατριωτική προπαγανδιστική εκστρατεία, αφ’ ενός για να αποκτήσουμε το ψυχολογικό και επικοινωνιακό πλεονέκτημα έναντι των ελληνόφωνων γκαουλάιτερς, αφ’ ετέρου για να κλιμακώσουμε την σύγκρουση με το 4ο Ράιχ.

Σήμερα 20 Μαρτίου, το πρωί βγήκε στο mega channel o ελληνόφωνος υπουργός εσωτερικών της Κύπρου Σωκράτης Χάσικος, και άρχισε την καθοδηγούμενη τρομολαγνεία του. Ας δούμε το γνωστό και επαναλαμβανόμενο παραμυθάκι των ελληνόφωνων τροϊκανών:

«Είμαστε σήμερα ακριβώς στο τι σημαίνει η καταψήφιση...λυπούμαι να σας πληροφορήσω ότι η Τρόικα δεν αποδέχεται το plan B που έχουμε. Δηλαδή από ίδιους πόρους δανεισμού ή από τα ταμεία μας...Μετά την στεντόρεια φωνή των βουλευτών μας, που είπαμε το μεγάλο ΟΧΙ, η Τρόικα μας είπε κύριοι μπαίνετε στην διαδικασία που γνωρίζετε. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Τράπεζα Κύπρου και η Λαϊκή το πιο πιθανό είναι να μην ξανανοίξουν. Μπαίνετε σε διαδικασία εκκαθάρισης...Τί θα σημαίνει τούτο; Άμα ανοίξουν οι τράπεζες, όλος ο κόσμος θα τρέξει να πάρει τις καταθέσεις του. Δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει παροχή ρευστότητας από το ΕΛΑ οι καταθέσεις δεν θα μπορούν να αποπληρωθούν. Δηλαδή χρεοκοπία των τραπεζών. Οι τράπεζες σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί να εκκαθαριστούν...Και πάμε σε αυτά τα φρικτά, τα εφιαλτικά που κανένας μας δεν θα ήθελε να ζήσει», είπε ο ψιττακός Σωκράτης Χάσικος.

Το γνωστό παραμύθι των Τροϊκανών, με τον κακό λύκο και την κοκκινοσκουφίτσα.

Για να σχεδιάσουμε σωστά την πατριωτική μας προπαγάνδα πρέπει να αναλύσουμε τα στοιχεία της προπαγάνδας του εχθρού και να προβάλλουμε αντίμετρα.

Ας αναλύσουμε το βασικό σχήμα προπαγάνδας εκφοβισμού της Τρόικας:

-Αφήστε να σας κόψουμε τώρα το χέρι, για να μην σας κοπεί μετά το κεφάλι, (η τακτική του μικρότερου κακού). Μετάφραση στην τροϊκανή γλώσσα: «Δεχτείτε τώρα ληστεία καταθέσεων, για να μην χάσετε όλες τις καταθέσεις».  

-Έρχεται σωτηρία, με την αποκοπή του χεριού, (υπόσχεση σωτηρίας στο απροσδιόριστο μέλλον, αλλά μετά την αποκοπή του χεριού). Μετάφραση στην τροϊκανή γλώσσα: «Με αυτά τα μέτρα θα γλυτώσετε την χρεωκοπία και θα εισέλθετε σε αναπτυξιακή πορεία».

-Αν αρνηθείτε, έρχεται όλεθρος, (καλλιέργεια ανασφάλειας στα πρόβατα, αν εγκαταλείψουν το μαντρί θα τα φάει ο κακός λύκος) Μετάφραση στην τροϊκανή γλώσσα: «Αν δεν ψηφίσετε τα μέτρα θα χρεωκοπήσετε, δεν θα έχετε μισθούς και συντάξεις, δεν θα έχετε γάλα για τα παιδιά σας».

Αυτά είναι τα δομικά στοιχεία της εχθρικής προπαγάνδας και οφείλει να  τα ανατρέψει η πατριωτική προπαγάνδα.

Ο εχθρός ανάγει το ευρώ σε υπέρτατη θεότητα. Η οικονομική του αντίληψη ερμηνεύεται μόνον με θεολογικούς όρους. Η ευρωζώνη, μας λέει, είναι ο μοναδικός δρόμος προς την σωτηρία. Απαιτεί τυφλή πίστη και υποταγή στην δική του θεότητα.

Ο Γουσταύος Λε Μπόν διδάσκει ότι μία τυφλή πίστη ηττάται μόνον από μία άλλη δυναμικότερη πίστη. Με την λογική ανάλυση το μόνο που θα καταφέρουμε είναι μία οπή εις το ύδωρ.

Η πατριωτική προπαγάνδα μπορεί να λάβει πολλές μορφές. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην προπαγάνδα, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να εμπεριέχει αυτά τα τρία δομικά στοιχεία, και όταν απευθύνεται εναντίον των κατακτητών, και όταν απευθύνεται υπέρ του Ελληνικού Λαού.

Προς τον Ελληνοκυπριακό Λαό:

-Αν εκδώσετε την Κυπριακή λίρα, θα εξασφαλίσετε μισθούς και συντάξεις, θα έχετε γάλα για τα παιδιά σας, θα ανακεφαλαιοποιήσετε τις τράπεζές σας, θα διασώσετε τις καταθέσεις σας.

-Αν υπογράψετε το μνημόνιο θα χρεωκοπήσετε, δεν θα έχετε γάλα για τα παιδιά σας. Το κράτος δεν θα έχει να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις σας, οι τράπεζες θα εκκαθαριστούν, θα χάσετε όλες τις καταθέσεις σας.  

-Διαλέξτε: Μνημόνιο ή Σωτηρία. Χρεωκοπία ή Κυπριακή λίρα. Σκλαβιά ή Ανεξαρτησία. Εξαθλίωση ή Ανάπτυξη. Υποταγή ή Υπερηφάνεια.

Προς τους ευρωπαίους, τροϊκανούς, κατοχικά μμε, ευρωλιγούρηδες:

-Η Ευρώπη θα μπει σε αναπτυξιακή τροχιά μόνον με την διαγραφή του χρέους των Κυπρίων και των άλλων χωρών του Νότου.

-Είναι προς το συμφέρον της χρηματοπιστωτικής σταθερότητος, να εκδοθεί η Κυπριακή λίρα.

-Αν επιβάλλετε το μνημόνιο στην Κύπρο, η Ευρώπη θα μετατραπεί σε οικονομική Συρία, θα ξεκινήσει οικονομικός πόλεμος με την Ρωσσία, σε αντίποινα η Γερμανία θα εκβιαστεί με το φυσικό αέριο της Ρωσσίας.

Η πατριωτική μας προπαγάνδα πρέπει πάντα να στοχεύει να υποβάλει στον εχθρό την ιδέα ότι το δικό μας συμφέρον είναι και δικό του, ασχέτως αν αυτό δεν ισχύει.

Του υποβάλλουμε την ιδέα ότι πρέπει να χάσει 10δις τώρα από την Κύπρο, για να μην χάσει περισσότερα χρήματα στο μέλλον(η τακτική του μικρότερου κακού).

Δια της επαναλήψεως και δια εκβιαστικών συναισθηματικών μηνυμάτων, τρομοκρατούμε τον εχθρό ότι θα ξεσπάσει πόλεμος στην Ευρώπη αν επιβληθεί το εθνοκτόνο μνημόνιο στην Κύπρο.

Αν δεν αποδεχτούν τα αιτήματά μας οι Τροϊκανοί κατακτητές, προβάλλουμε τον όλεθρο στην φαντασία του εχθρού, και των Ελληνοκυπρίων. Προβάλλουμε εικόνες χάους, καταστροφής, διαλύσεως, πολέμου: Αν δεν εκδοθεί Κυπριακό νόμισμα, έρχεται Αρμαγεδδών σε όλη την Ευρώπη. Θα εξαφανιστούν τα τρόφιμα από τα ράφια των καταστημάτων. Θα κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις. Θα αυξηθεί η ανεργία στο 35%.   

Η προπαγάνδα κατατρομοκρατήσεως του εχθρού αποτελεί δομικό στοιχείο της πατριωτικής προπαγάνδας. Αρκεί να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει.

Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις μετά τους εκβιασμούς του Σωκράτη Χάσικου προτείνουμε τα εξής:

Ο ελληνόφωνος υπουργός  εσωτερικών της Κύπρου μπορεί να λέει ψέμματα μπορεί και αλήθεια, ότι δηλαδή η Τρόικα δεν αποδέχεται το ΟΧΙ της Κύπρου.

Αν λεει αλήθεια, μας είναι αδιάφορο το τί αποδέχεται η Τρόικα. Οι Κυπριακές τράπεζες ανήκουν στους μετόχους, και όχι στην Τρόικα.

Αν λέει ψέμματα, πρόκειται για εκβιασμό του Αναστασιάδη και της ληστοσυμμορίας του, και ο Σωκράτης Χάσικος τον αποδίδει στην Τρόικα με την σιωπηρή ανοχή της, για να πραγματοποιηθεί η ληστεία των καταθέσεων.

Ο Αναστασιάδης μαζί με την Τρόικα προσπαθεί με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο να κρατήσει τις τράπεζες κλειστές για να εκβιάσει τον Κυπριακό Λαό.

Οι Κυπριακές τράπεζες δεν έχουν κανένα πρόβλημα άμεσης εξυπηρετήσεως των καταθέσεων. Αν παρεμπιπτόντως ανακύψει ζήτημα ρευστού, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εγγυηθούν το 100% όλων των καταθέσεων σε Κυπριακό νόμισμα, και ο πανικός εξαλείφεται πάραυτα.

Η Τρόικα δεν έχει κανένα νομικό δικαίωμα να διατάξει να παραμείνουν κλειστές οι τράπεζες. Αυτό είναι πράξη πολέμου εις βάρος της Κύπρου και εμείς ως Έλληνες οφείλουμε να την υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας.

Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, όπως τα είπε ο Σωκράτης Χάσικος στο mega channel, αποδεικνύεται ότι αν μία χώρα της ευρωζώνης υποβάλει σχέδιο σωτηρίας από ίδιους πόρους, η Τρόικα επιμένει να εισβάλλει και να κατακτήσει την χώρα.

Το τί θα κάνει η Κύπρος για να βρει χρήματα είναι δικό της ζήτημα. Όμως το ότι δέχεται απειλές και εκβιασμούς από τα ανθρωπόμορφα κτήνη της Γερμανικής πλέον Ενώσεως, αυτό αφορά όλους τους Έλληνες.

Δεν θα αφήσουμε μόνους τους Κυπρίους Αδελφούς. Πόλεμο στον πόλεμο της Τροϊκανής ληστοσυμμορίας.

Θα ανατρέψουμε άμεσα τις ληστοσυμμορίες Σαμαρά και Αναστασιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου