Έκτακτο: Κλειστές ως την Τρίτη οι κυπριακές τράπεζες - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έκτακτο: Κλειστές ως την Τρίτη οι κυπριακές τράπεζες

Κλειστές όλη την εβδομάδα θα παραμείνουν τελικά οι τράπεζες στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και με ...


Κλειστές όλη την εβδομάδα θα παραμείνουν τελικά οι τράπεζες στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και με δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων στο Reuters, τα πιστωτικά ιδρύματα στην Κύπρο θα είναι κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή, με διάταγμα της Κεντρικής Τράπεζας.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων η Εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Αλίκη Στυλιανού, η οποία δήλωσε ότι επίκειται επίσημη ανακοίνωση σύντομα. 

Δεδομένης της αργίας της 25ης Μαρτίου που ισχύει και στην Κύπρο, οι τράπεζες της Μεγαλονήσου επί της ουσίας δεν αναμένεται να ανοίξουν μέχρι την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου