Εθνικισμός εναντίον διεθνισμού - Η ζωή ενάντια στο θάνατο του έθνους - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εθνικισμός εναντίον διεθνισμού - Η ζωή ενάντια στο θάνατο του έθνους

Ο διεθνισμός είτε φοράει καπιταλιστικό και φιλελεύθερο είτε σοσιαλιστικό και κομμουνιστικό προσωπείο είναι μια ιογενής κατάσταση που ισ...


Ο διεθνισμός είτε φοράει καπιταλιστικό και φιλελεύθερο είτε σοσιαλιστικό και κομμουνιστικό προσωπείο είναι μια ιογενής κατάσταση που ισοδυναμεί ξεκάθαρα με πνευματική ψώρα.


Αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που επιδιώκει, τον θάνατο του Έθνους. Ονομάζει διεθνείς συνεργασίες το μπαστάρδεμα της Φυλής και έχει αγκιστρωθεί επάνω στο δημοκρατικό πολίτευμα της συνευρέσεως και της παροχής ίσων δικαιωμάτων μεταξύ ανίκανων, διεφθαρμένων, προδοτών και ξένων για να λάβει πλαστή ζωή και νομιμοποίηση. Αποσύρει τα νεοταξικώς στημένα ψεύτικα ιδεολογικά τείχη και καθοδηγεί τον ελληνικό λαό μέσα στην φθοροποιό μάντρα της παγκοσμιοποίησης.

Η ζωή όμως της πολυπολιτισμικής και πολυφυλετικής Βαβέλ θέλει εκτός από τη συνεργασία των ψευδοαντιπάλων και τον θάνατο της εθνικής μας συνειδήσεως. Είναι το απαραίτητο εκείνο στοιχείο που οδηγεί μετά βεβαιότητος στο θάνατο του Ελληνισμού διότι αν ένας λαός σκοτώσει την φυλετική του ψυχή θα αρνηθεί και την εθνική του ταυτότητα. Θα αρνηθεί τον πόλεμο υπέρ της αυθυπαρξίας και της ισχύος του έναντι των βαρβάρων και των τοκογλύφων που αποτελούν τις δύο όψεις του σιωνιστικού νεοταξισμού. Θα εγκαταλείψει την δίκαιη οργή που τώρα έχει επικρατήσει και θα αναλωθεί στις εσωτερικές έριδες. Θα αποδεχτεί την ενοχοποίηση του Έθνους και θα ξεπουληθεί στον οίκο ανοχής της νέας τάξης πραγμάτων.

Είδαμε προσφάτως τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση μνήμης του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή μετά του προβλεπόμενου αριστερού γλειψίματος προς την πλευρά της πολιτικής μερίδος που αποχουντοποίησε την χώρα και νομιμοποίησε τους απάτριδες και αντίχριστους κομμουνιστές που έχουν κάνει μύρια εγκλήματα εναντίον Ελλήνων Πατριωτών και της εδαφικής μας ακεραιότητος. Είδαμε ακόμη το συλλογικό όργανο των καθεστωτικών δημοσιογράφων να σχεδιάζει την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής ψευδολογώντας περί νεοναζισμού.  

Κανείς τους όμως δεν μιλάει για την έξαρση της λαθρομεταναστευστικής βίας με καθαρά ρατσιστικό μίσος που επεκτείνεται από τους φόνους για ελάχιστα ευρώ έως τις επιθέσεις των λαθροεποίκων που βιάζουν νεαρές Ελληνίδες. Κάποια συμβάντα μάλιστα δεν τα βλέπουμε στο φως της επικαιρότητας με ευθύνη του πολιτικού συστήματος και των δημοσιογραφικών παπαγάλων του.

Δεν ακούμε φυσικά τίποτα απολύτως για την παροχή γης και ύδατος του καθεστώτος και της μνημονιακής συγκυβέρνησης προς τους Τούρκους που από την μια πλευρά λαμβάνουν συγκυριαρχία και τουρκικά δικαιώματα επί ψυχών και φυσικών πόρων και από την άλλη μας σημαδεύουν με τα όπλα. Πως άλλωστε να σηκωθεί αντίλογος από τους προσκυνημένους των μνημονίων που κλέβουν ζωές ελληνικές όταν λένε το ξεπούλημα των πάντων ιδιωτικοποίηση και ειρήνευση έχοντας εκχωρήσει εθνικά μας δικαιώματα στα τοκογλυφικά αφεντικά και τους βαρβάρους δούλους του μισελληνισμού.

Είναι σαφές ότι η «δημοκρατία» τους έχει αποδεχτεί τους πάντες, δειλούς, προδότες και ανήθικους, διότι αυτή είναι η δομή της. Όμως οι Φιλόσοφοι, οι Ήρωες και οι Πολεμιστές της Φυλής μας λέγουν άλλα πράγματα. Από τον Ηρόδοτο έως τον Ισοκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Σωκράτη, τον Λεωνίδα και τον Αλέξανδρο και από τον Περικλή Γιαννόπουλο και τον Ίωνα Δραγούμη μέχρι τον Μεταξά και τον Παπαδόπουλο. Πως υπεράνω όλων εστί η Πατρίς. Πως απάντων τιμιότερον και αγιότερον εστί αυτή ακριβώς η πατρίς που αποτελεί την κοινή στέγη των πιστευόντων σε Έθνος και Φυλή. Πως απέναντι στον βάρβαρο οφείλουμε να αρχόμεθα κι όχι να άρχεται εκείνος και πως οι φαύλοι και οι μειοδότες έχουν θέση μονάχα στον καιάδα και τη λησμονιά.

Είναι οι Ιερές Παρακαταθήκες του Ελληνικού Εθνικισμού που είναι η Ύπαρξη, η Ζωή και η Κυριαρχία του Έθνους. Είναι το αληθινά κυρίαρχο και βέλτιστο πολίτευμα της Εθνικιστικής Αριστοκρατίας, της Εθνοκρατίας δηλαδή των άξιων κατά το ήθος, τις δεξιότητες και τον πατριωτισμό που μόνοι αυτοί έχουν δικαίωμα λόγου και παρουσίας μέσα στην Αυθεντική Ελληνική Πολιτεία. Είναι οι Έλληνες που ενεργούν από αγάπη προς την Φυλή και τον Λαό και από την ίδια αγάπη σπεύδουν ως ένα Σώμα για τη σωτηρία της Ελλάδος όχι αμυνόμενοι και μεμψιμοιρώντας αλλά επιτιθέμενοι και δημιουργώντας περιβάλλον ασφάλειας εθνικής και δημιουργίας πολιτισμικής.

Ο Εθνικισμός μας είναι βιοθεωρία και κοσμοθεωρία μαζί μιας ελληνικότητος σύμφυτης με την ψυχή του Έλληνα. Είναι ένας γνήσιος Εθνικοκοινωνισμός που στηρίζεται στον θρίαμβο του Δίκαιου τόσο στην Κοινωνία όσο και στο Έθνος. Η ποσότητα είναι για εμάς τους Εθνικιστές ένα στοιχείο που υποτάσσεται στην ποιότητα όπως ακριβώς υποτάσσεται η ύλη στην ιδέα. Ξεκινά απαραιτήτως από το Αίμα και την Κοινή Καταγωγή και επεκτείνεται στην Καρδιά, τις Κοινές Παραδόσεις και τα Κοινά Ήθη.

Ο Εθνικοκοινωνισμός μας στηρίζεται στην παρόμοια εκπαίδευση Σώματος και Πνεύματος μα και στην ευρυχωρία της Φυλής. Μια ευρυχωρία που πρώτα απλώνεται στις εσωτερικές επιθυμίες του Έλληνα και το νοιάξιμο για τον εθνοφυλετικό αδελφό του, στον αδύναμο και τον πάσχοντα και ύστερα επεκτείνεται στην καλαισθησία φτάνοντας στο μεγάλωμα της Εδαφικής μας Κυριαρχίας. Άρχεται από τον σεβασμό και την υπεράσπιση ιστορίας και συμβόλων και φτάνει στην απόφαση για χαλασμό μέγα ενάντια σε ελληνόφωνους και βαρβαρόφωνους. Αρκεί μονάχα να μείνουν τα παιδιά μας ελεύθερα ελληνόπουλα, εμείς Άξιοι Έλληνες και η Μεγάλη Ελλάδα Θεού και Πατέρων θριαμβεύτρια επάνω στα συντρίμμια του ανθέλληνα και αντίχριστου διεθνισμού.

1 σχόλιο

  1. Σπυρο ελα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.........ΤΖΑΜΠΑ ΧΑΡΑΜΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου