Τρομοκρατική επίθεση στην οικία μέλους της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τρομοκρατική επίθεση στην οικία μέλους της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες

Ήθελαν να κάψουν στέλεχος της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες Με δυο αυτοσχέδιες βόμβες άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στην οικία στελέχους τ...


Ήθελαν να κάψουν στέλεχος της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες

Με δυο αυτοσχέδιες βόμβες άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στην οικία στελέχους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγή στις Σέρρες.

Το γεγονός συνέβη γύρω στις 8.00 το βράδυ της Τρίτης, όταν οι δράστες πέταξαν τις δύο βόμβες που αποτελούντο από εύφλεκτο υγρό, στα δοχεία των οποίων είχε τοποθετηθεί πυροκροτητής.

Η έκρηξη και οι πυκνοί καπνοί κάλυψαν την περιοχή προκαλώντας μια χαοτική κατάσταση για λίγα λεπτά στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών ξεκίνησε άμεσα εξονυχιστικό έλεγχο για το γεγονός.

«Πρόκειται για μία πολιτική επίθεση», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο (ΑΜΠΕ) ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες, Θ. Τζαμπάζης, που επεσήμανε ότι «δεν πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός».

Μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα της Χρυσής Αυγής αναφέρονται τα εξής, με αφορμή το συμβάν: «Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Μακεδονία έχει ενοχλήσει πολλά απόβλητα του συστήματος, που αναγκάζονται να δράσουν σπασμωδικά, μη σεβόμενα την ανθρώπινη ζωή. Και για τις δύο επιθέσεις δεν έχει γίνει ακόμη ούτε μία προσαγωγή. Επίσης δεν υπήρξε καμία επίσημη καταδίκη από κανένα κόμμα του κατεστημένου.»

1 σχόλιο

  1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ.
    ΞΕΦΤΙΛΕς ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕς ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ

    ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕς ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!

    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΛΕΔΕΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΦΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου