Το ψυχικό μεγαλείο και η ατσάλινη πυγμή του Έλληνα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το ψυχικό μεγαλείο και η ατσάλινη πυγμή του Έλληνα

Το καθεστώς της σαπίλας και της υποταγής έχει χάσει τον ύπνο του από την ταχεία αφύπνιση των Ελλήνων και την αντίστοιχη ταχεία άνοδο το...


Το καθεστώς της σαπίλας και της υποταγής έχει χάσει τον ύπνο του από την ταχεία αφύπνιση των Ελλήνων και την αντίστοιχη ταχεία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.


Φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και ταυτόχρονα χάνει την επαφή του με τη λογική καταφεύγοντας σε ύβρεις, συκοφαντίες, πλαστές «δημοσιογραφικές» αναφορές. Σε προσκλήσεις για αποκλεισμό από την κοινωνία και τα πολιτικά δρώμενα της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων Εθνικιστών.

Πολιτικοί, κομματικοί χρηματοδότες, συνδικαλιστές της συμφοράς και παπαγαλάκια, προστάτες τάχα μου του λαού και των θεσμών, δεν έχουν να πουν τίποτα απολύτως για την παράδοση της πατρίδος στους εχθρούς της και για την εξαθλίωση του λαού. Βλέπουνε μάλιστα στις εμπορικές συναλλαγές με Τούρκους και Σιωνιστές, στην πρόσληψη των ανέργων με μισθούς των 470 ευρώ στις σύγχρονες εργασιακές γαλέρες και στην μείωση της αγοραστικής αξίας των ελληνικών σπιτιών τις μόνες «λύσεις» για την μνημονιακή «ανάπτυξη» που έχουν συνομολογήσει δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι προς τα νεοταξικά αφεντικά τους.

Χτίζουν τζαμιά την ώρα που οι προσωρινοί μας γείτονες απειλούν την πατρίδα μας και ζητούν εθνικό μας έδαφος και ελληνική θαλάσσια κυριαρχία. Από την άλλη πλευρά τα ανδρείκελα που αποτελούν το καθεστώς και διαθέτουν την τροικανή ευλογία μαζί με το σύνολο του μεταπολιτευτικού αστικού συστήματος ξερνούν διαδοχικά οικονομικά σκάνδαλα που φορτώνουν το δημόσιο ταμείο με ζημιές εκατομμυρίων ευρώ. Για τους «περιούσιους» πατρόνες, τους ψευτοσυμμάχους, το πολιτικάντικο κηφηναριό και τις ορντινάντσες του μόνο εμπόδιο είναι οι Έλληνες Εθνικιστές.

Η εχθρική αντιμετώπιση του ντόπιου νεοταξισμού είναι απολύτως φυσιολογική διότι ο εθνικισμός μας αποτελεί διαπιστωμένα την τελευταία γραμμή αμύνης και την πρώτη γραμμή επίθεσης του Ελληνικού Έθνους και λαού. Η Ελλάς δέχεται μια εξελισσόμενη οικονομική τρομοκρατική επίθεση με την επαπειλούμενη πολεμική ατμόσφαιρα να αιωρείται στην αυλή μας και την ευρύτερη περιοχή.

Οι απειλές της Εσπερίας για το πώς θα διαθέσουμε και θα αξιοποιήσουμε τον γεωφυσικό μας πλούτο εξακολουθούν να υφίστανται διαμορφώνοντας έναν νέο αποκλεισμό της χώρας μας, κατ’ αρχήν οικονομικό, που θυμίζει τις αγγλογαλλικές λόγχες που απέκλειαν άλλοτε τα λιμάνια της χώρας. Το θράσος των νεοταξιτών είναι απύθμενο. Στην ουσία μας λένε πως ή θα έρθετε μαζί μας να βγάλετε τον πλούτο σας και να σας δώσουμε ένα φιλοδώρημα και τα φύλακτρα στους φίλους τους Τούρκους ή θα σας αφανίσουμε εν μέσω πείνας και δυστυχίας.
Παγκοσμιοποιητές και Εφιάλτες πολεμούν δολίως τις δύο μεγάλες εστίες εθνικής αντίστασης και ανάκαμψης του Ελληνισμού μας, τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Εθνικιστικό Κίνημα, διότι είναι ανίκανοι να μας πολεμήσουν στα ίσια και έτσι θέλουν αφοπλισμένο δίχως ηθικό τον Ελληνικό Στρατό και κατακερματισμένο, αποψιλωμένο από πατριωτικό σθένος, τον λαό μέσα από τον διχασμό που εξυπηρετεί η εξόντωση των Ελλήνων Εθνικιστών.

Τους πληροφορούμε πως δεν θα επιτευχθεί κανένα από τα βρώμικα χτυπήματα που σχεδιάζουν σε βάρος της Φυλής μας. Ο λόγος είναι πολύ απλός και έρχεται από τα βάθη των αιώνων, από την ιστορική μήτρα του δωρικού ελληνισμού και του ελληνικού εθνικισμού. Οι Έλληνες όταν δέχονται προκλήσεις σε βάρος της ελευθερίας και της εθνικής τους κυριαρχίας πολεμούν δίχως να παζαρεύουν τίποτα απολύτως.

Όταν τους ζητούν να προσφέρουν σε προδότες και εισβολείς τα πάντα, δεν δίδουν τίποτα και παίρνουν από τους εχθρούς τους τα πάντα. Ξενικά λάφυρα και σκύβαλα μπροστά στα πόδια Ελλήνων Νικητών. Και επιπλέον ο Έλλην και Εθνικιστής δεν υποχωρεί, δεν παραδίδεται, δεν εγκαταλείπει τα ιερά όπλα. Βαδίζει εμπρός, υποτάσσει τους ανθέλληνες, δεν βαστά αιχμαλώτους και γίνεται εκείνος μοναδικός κυρίαρχος πατρίδος και οικουμένης.

Αυτή είναι η τακτική και η στρατηγική του Έθνους μας τόσο σε καιρό ειρήνης όσο και σε καιρό πολέμου. Τιμή στον Εργάτη και Πολεμιστή της Ελληνικής Φυλής, σεβασμός στον ξένο που μας σέβεται και ολοσχερής εξόντωση και αφανισμός για κείνους που μας πολεμούν, μας υποσκάπτουν και δεν μας σέβονται. Διαρκής άσκηση παιδευτικής, κοινωνικής και στρατιωτικής αγωγής για την ανάπτυξη και την ισχύ της Ελλάδος που έχουν σε όλα τα επίπεδα της εθνικής πυραμίδος πολίτες άξιους, ελληνόψυχους και ελληνοαίματους.

Για να αντιληφθείς ωστόσο την θέληση και την αποφασιστικότητα του λαού μας πρέπει να είσαι ελληνικός λαός. Δεν γίνεται αλλιώς. Πρέπει να έχεις το ψυχικό μεγαλείο και την ατσάλινη πυγμή του Έλληνα. Να έχεις διδαχθεί πως κακό δεν είναι να πληγώνεσαι αλλά να εγκαταλείπεις τη μάχη. Να γνωρίζεις και να επιδιώκεις ως πρώτο έπαθλο την αξιοπρέπεια του λαού και το χαμόγελο του παιδιού σου και της συντρόφου σου. Να λες και να το πράττεις πως επάνω από εσένα δεν βρίσκεται κανείς παρά μονάχα ο Θεός που ευγνωμονείς για την προστασία της πατρίδος και για την Τιμή που σε έκανε Έλληνα.

Τότε είσαι αληθινός Έλληνας και γνήσιος Εθνικοκοινωνιστής. Το Δίκαιο και η Νίκη της Ελλάδος ταυτίζονται στο Πεδίο της Τιμής και της Διεκδικητικής Πολιτικής. Η Ελληνική Κοινωνία βρίσκεται στα χέρια ηθικά και εθνοφυλετικά καθαρών και ίσων πολιτών – οπλιτών. Το δε Έθνος θεριεύει και μεγαλύνεται με την ακατάπαυτη ορμή Σπαρτιατών Πολεμιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου