Οι Αλβανοί δραπέτες των Τρικάλων (;) σκότωσαν περαστική κοπέλα στα Ίσθμια, σε ανταλλαγή πυρών με την Αστυνομία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Αλβανοί δραπέτες των Τρικάλων (;) σκότωσαν περαστική κοπέλα στα Ίσθμια, σε ανταλλαγή πυρών με την Αστυνομία

Βρέθηκε το τζιπ των κακοποιών που σκότωσαν την 25χρονη κοπέλα στα Ίσθμια Η βαλλιστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, σύμφωνα με...


Βρέθηκε το τζιπ των κακοποιών που σκότωσαν την 25χρονη κοπέλα στα Ίσθμια

Η βαλλιστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η βολίδα που προκάλεσε το θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης ξενοδοχοΰπαλλήλου η οποία ξεψύχησε στο νοσοκομείο Κορίνθου προέρχεται από πολεμικό τυφέκιο τύπου «Καλάσνικοφ». Αυτό σημαίνει ότι η άτυχη κοπέλα εβλήθη από τα πυρά των κακοποιών. Μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τριών επικίνδυνων κακοποιών.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τουkorinthostv.blogspot ο τραυματισμός της κοπέλας δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη.

Η κοπέλα περνούσε από το σημείο και δέχθηκε την σφαίρα, που πέρασε από τον προφυλακτήρα, το κάθισμα και την πέτυχε στηνκαρδιά (τι άτυχη, Θεέ μου!). Κανένας από τους μπάτσους δεν το πήραν χαμπάρι!!! Η  κοπέλα παρέλυσε στην θέση της. Κατόρθωσε να πάρει συγγενικό της πρόσωπο τηλέφωνο για να του πει τι έγινε και να πάει να την βοηθήσει. Ο άνθρωπος έφθασε μετά από 25 λεπτά της ώρας. Οι αστυνομικοί χαμπάααααρι! Την βρήκε πλημμυρισμένη στα αίματα και την μετέφερε ο ίδιος στο νοσοκομείο, όπου η κοπελίτσα εξέπνευσε. (Πληροφορίες από τοπικό δημοσιογράφο, φίλο του συγγενικού προσώπου της κοπέλας. Το βίντεο, παρακάτω, επιβεβαιώνει την περιγραφή). 

Η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει οι δράστες να είναι από τις φυλακές Τρικάλων 

Στις καταθέσεις των υπαλλήλων και πελατών της ταβέρνας «Μπάμπης» στα Παλαιοκούνδουρα, στηρίζουν τώρα τις ελπίδες τους οι αστυνομικοί για να αναγνωρίσουν τους τρεις βαριά οπλισμένους και ιδιαίτερα επικίνδυνους κακοποιούς με τους οποίους αντάλλαξαν πυρά στην περιοχή των Ισθμίων και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης οδηγού.

Με τις ως τώρα εκτιμήσεις, αν δεν πρόκειται για κάποιους από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, τότε πρόκειται για μέλη της σπείρας που επί σχεδόν ένα χρόνο ληστεύουν σε ταβέρνες και εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και της Αττικής. Έτσι έκαναν και στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, όταν εισέβαλαν με δύο πολεμικά τυφέκια «Καλάσνικοφ» στην ταβέρνα, στο 37ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Θηβών. Ακινητοποίησαν και λήστεψαν τους ιδιοκτήτες και τους πελάτες από τους οποίους πήραν ακόμη και τις βέρες που φορούσαν! 


Στη συνέχεια διέφυγαν με το μαύρο τζιπ μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, από τον οποίο άρπαξαν τα κλειδιά. Τα στοιχεία του έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία αναζητώντας πληροφορίες. Το πόσο αποφασισμένοι ήταν να σκοτώσουν, φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ οι αστυνομικοί   τους είχαν εντοπίσει στο ύψος της Κινέτας, σταμάτησαν στα Ίσθμια και έστησαν ενέδρα περιμένοντας να πλησιάσουν για να τους «γαζώσουν» με τις σφαίρες από τα «καλάσνικοφ»!

Το φως της δημοσιότητας είδε πριν από λίγη ώρα το τζιπ των δραστών, το οποίο δεν έχει δεχθεί ούτε μια σφαίρα (!!), οι οποίοι ευθύνονται για την ένοπλη, αιματηρή ληστεία σε ταβέρνα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών. οι κακοποιοί το εγκατέλειψαν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ που τους καταδίωκε με τη συνδρομή ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρου.


Από "Θέμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου