Διαμαρτυρία με λόγο την φτώχεια ενώ πωλούν τα νησιά μας...; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Διαμαρτυρία με λόγο την φτώχεια ενώ πωλούν τα νησιά μας...;

Το κάλεσμα είναι σαν να το οργάνωσαν οι προδότες ή οι σκυτάλες τους (όσους ετοιμάζουν να αναλάβουν σε περίπτωση έκτακτου μπραφ), δουλε...


Το κάλεσμα είναι σαν να το οργάνωσαν οι προδότες ή οι σκυτάλες τους (όσους ετοιμάζουν να αναλάβουν σε περίπτωση έκτακτου μπραφ), δουλεύει απόλυτα γι’ αυτούς!!

Γράφει ο Σ.Λ.

1. Πουλάνε τα νησιά μας και θα βγω να διαμαρτυρηθώ επειδή φτώχυνα;

Οι αντάρτες όταν πολέμαγαν στα βουνά για να ελευθερώσουν τα εδάφη που σήμερα ξεπουλάνε οι προδότες σαν να είναι τσιφλίκι τους χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, έτρωγαν ρίζες!! Δεν τους πτόησε ούτε η έλλειψη φαγητού, ούτε οι κακουχίες, εγκατέλειπαν την οικογένειά τους, γιατί πάνω απ’ όλα είχαν την πατρίδα. Γι’ αυτό νικούσαν κάθε εχθρό!! Αν θες να ελευθερώσεις τη χώρα σου δεν μπορείς να αγωνίζεσαι για άλλον λόγο.

Πέραν του ηθικού του πράγματος, δες.. Αυτοί και τα τσιράκια τους (δημοσιογράφοι) αναδεικνύουν την φτώχεια ως το μόνο μας πρόβλημα!!! Τους συμφέρει να φαίνεται ότι αντιδράμε από ανέχεια, διότι γι’ αυτόν τον λόγο άνετα σε γράφουν!! Σου έχουν απάντηση «τι να σου κάνω, κρίση, όλοι οι λαοί τα ίδια περνάνε, υπομονή». 

Αν όμως πολεμάς επειδή πουλάνε Ελληνική γη, ποια συγκυρία θα χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να βγουν λάδι;

2. Εκτός της ανέχειας, το κάλεσμα χρησιμοποιεί κι άλλο όπλο -κόλπο- τους: «Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Πορτογαλία». 

(Μάλιστα, κι ενώ από εμάς άρχισε το πατιρντί, η Πορτογαλία θα μας δείξει τον δρόμο.)
Τους συμφέρει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, για την ακρίβεια τους συμφέρει να περιμένουμε να μας σώσουν οι άλλοι. Γιατί αν περιμένεις από τους άλλους, δεν αγωνίζεσαι εσύ. Σε έχουν σε καταστολή να ελπίζεις, στηρίζοντας σε εξωγενείς παράγοντες την σωτηρία σου.

Να κάτσει να δει ο καθένας πώς θα λευτερώσει την χώρα του!!
Δεν θα σωθείς από κάποιο θαύμα, το σύμπαν στο λέει πεντακάθαρα «κούνα τα χεράκια σου». Αν δεν την αξίζεις την ελευθερία σου δεν θα την έχεις. Τελεία. 
(Δεν έχει διακρίσεις, αφορά όλους, τον καθένας μας ξεχωριστά.)

3. Τέλος, σε στέλνουν να μαντρωθείς στο Σύνταγμα, εκεί που αυτοί έχουν όλη την δύναμη, κι άρα την υπεροχή. Δες το βίντεο να δεις πόσο γελοίο είναι (αφορά καταστολή διαμαρτυριών) http://www.youtube.com/watch?v=uREJILOby-c, διαγωνισμός ηλιθιότητας!!  

Ο Κολοκοτρώνης όταν έμαθε πώς πολεμούν οι Γάλλοι, Ιταλοί κλπ. πέθανε στα γέλια. Θα πάω λέει τι, κατά μέτωπο; Να είναι ο εχθρός 2000 και να στηθώ απέναντί του με τους 100 δικούς μου; Χα! (Γέλασε..) Μια χούφτα ήμασταν πάντα!! Στήνανε ενέδρες οι άνθρωποι, εκεί που δεν το περίμενε ο εχθρός, έτσι νικούσαν.

Και νομίζεις ότι τους ενοχλείς αν διαμαρτύρεσαι έξω από τη βουλή; Δεν σε ακούνε καν, δεν σου δίνουν σημασία, δεν τους φέρνεις κανένα πλήγμα, έχουν όλο τον έλεγχο, με μία εντολή έχουν καθαρίσει τον χώρο. Και πετυχαίνουν και τον βασικότερό τους σκοπό, σε κάνουν να πιστέψεις ότι αυτοί έχουν όλη τη δύναμη, να πιστέψεις ότι δεν μπορείς να τους κάνεις κάτι, μετανιώνεις την ώρα που κατέβηκες να αγωνιστείς, καταφέρνουν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι αναζητάς «χίμαιρες» (την Ελευθερία σου δηλαδή).

Γιατί έχεις κολλήσει στη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα σαν να είναι η μόνη λύση; Σαν την μύγα πας και πέφτεις πάνω στο τζάμι ξανά και ξανά, ενώ δίπλα σου το παράθυρο είναι ανοιχτό!!

Πήγαινε να τους βρεις!!! Στα σπίτια τους, στα πολιτικά τους γραφεία, εκεί που τρώνε αμέριμνοι!!! Αναγκαστικά θα σε ακούσουν αλλά/και θα τους φέρεις πλήγμα.

Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο.. Αν τους βρεις όταν δεν το περιμένουν ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!! Ακόμα κι αν είσαι γυναίκα, ακόμα κι αν είσαι μια χαψιά, ακόμα κι αν είστε μία χούφτα, θα δεις πόσο σε τρέμουν!!! 

Εκεί καταλαβαίνεις ποιος πραγματικά είναι ο ισχυρός, ποιος είναι αυτός που έχει όλη τη δύναμη!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου