Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup. Εισήγηση για να μην μπει φόρος στις καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup. Εισήγηση για να μην μπει φόρος στις καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ

Περίπου 1 1/2 ώρα κράτησε η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για την Κύπρο, όπου αποφασίστηκε να διευκολυνθεί η Λευκωσία, με μεγαλύτερη ευελι...


Περίπου 1 1/2 ώρα κράτησε η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για την Κύπρο, όπου αποφασίστηκε να διευκολυνθεί η Λευκωσία, με μεγαλύτερη ευελιξία αναφορικά με τις αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει για το θέμα του “κουρέματος” των καταθέσεων, στο πλαίσιο της βοήθειας που θα δοθεί.

Πιο συγκεκριμένα, η εισήγηση της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup  είναι να μην μπει φόρος στις καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ.

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για την Κύπρο, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στη Λευκωσία, υπό τον πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη.

Στη σύσκεψη έλαβε μέρος ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, διοικητές τραπεζών αλλά και οικονομικοί παράγοντες.

Η κυπριακή κυβέρνηση ψάχνει να βρει τρόπους και να καταθέσει νέες προτάσεις, ώστε να αποφευχθεί το κούρεμα ή έστω να προστατευθούν οι μικροκαταθέτες.

Όσο για την σχετική ψηφοφορία στην κυπριακή Βουλή, αυτή μετατέθηκε για την Τρίτη, ώστε να υπάρξει χρόνος για νέες διαπραγματεύσεις κι ενώ φαινόταν πως το μέτρο του κουρέματος, πολύ δύσκολα θα περνούσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου