Κασιδιάρης προς καναλάρχες και πολιτικάντηδες: “Τρίβω στα μούτρα σας την αθωωτική απόφαση” (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κασιδιάρης προς καναλάρχες και πολιτικάντηδες: “Τρίβω στα μούτρα σας την αθωωτική απόφαση” (Video)

Αθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη , που κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν σε...


Αθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που κάποιοι προσπάθησαν να τον εμπλέξουν σε επίθεση εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή.

Να τονίσουμε πως η σκευωρία εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής αφορούσε τις κατηγορίες για συνέργεια στην υπόθεση ληστείας και ξυλοδαρμού ενός μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη το 2007.

Κατά την ακροαματική διαδικασία εξέπεσαν όλες οι κατηγορίες και οι ψευδείς μαρτυρίες μία προς μία. Ο Εισαγγελέας είχε προτείνει να απαλλαγεί ο Ηλίας Κασιδιάρης από τις ανυπόστατες κατηγορίες, γεγονός που δέχτηκε και η έδρα του Δικαστηρίου.

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν ήταν ισχυρή η κατάθεση της αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού. Ο εισαγγελέας δέχτηκε πως πράγματι ο Ηλίας Κασιδιάρης βρισκόταν στο νοσοκομείο που εργάζονταν εκείνο το διάστημα, βασιζόμενος στις καταθέσεις μαρτύρων, ενώ αμφισβήτησε την κατάθεση του βασικού μάρτυρα κατηγορίας.

Επιχειρώντας να ανατρέψει την κατάθεση της καθηγήτριας – μέλους της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου, η οποία κατέγραψε τον αριθμό της πινακίδας, είπε πως η εν λόγω μάρτυρας είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, λέει ψέματα και ότι έδωσε την πινακίδα στην αστυνομία 13 ημέρες μετά το συμβάν.

"Συμπάσχω με το θύμα", είπε ο Ηλ. Κασιδιάρης και πρόσθεσε ότι αυτό που προσπαθεί εκείνος να κτίσει με τη Χρυσή Αυγή κάποιοι θέλουν να το γκρεμίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου