Εθνική στρατηγική και νεοταξικές μπίζνες - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εθνική στρατηγική και νεοταξικές μπίζνες

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και τοποτηρητές τής παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης επιδίδονται σε πράξεις εθνικά επικίνδυνες που απο...


Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και τοποτηρητές τής παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης επιδίδονται σε πράξεις εθνικά επικίνδυνες που αποδεικνύουν το σχέδιο για την δημιουργία μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες. 



Έχουν «καταφέρει» να μετατρέψουν την εξωτερική πολιτική σε μια διαδικασία από νεοταξικές μπίζνες, δίδοντας έδαφος οικονομικής διείσδυσης σε μισέλληνες.

Η στημένη οικονομική κρίση έχει μετατραπεί σε έναν μοχλό πίεσης για την συγκυριαρχία στα ελληνικά ύδατα και τον γεωφυσικό μας πλούτο από την πλευρά τής Τουρκίας και των «περιουσίων» αφεντικών της. Την ίδια όμως στιγμή η Άγκυρα διεκδικεί τουρκικά μειονοτικά δικαιώματα στη Θράκη και χρηματοδοτεί τους πράκτορες που διαθέτει και τους λαθρομετανάστες ζητώντας Τζαμιά. Τα δε τουρκικά όπλα σημαδεύουν την πατρίδα μας δείχνοντας το διεκδικητικό θράσος τού κλέφτη ελληνικών εδαφών.

Όταν έχεις πολιτικάντηδες που ξεπουλάνε με τα μνημόνια και τις συνευρέσεις πατρίδα και λαό τον οποίο οδηγούν στην εξαθλίωση, αυτό σημαίνει πως το επιχειρηματικό μέσον για την υποτιθέμενη ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων είναι ένα όπλο που σημαδεύει το Εθνικό μας Σώμα στην καρδιά. Ένας δούρειος ίππος που φέρνει τον εισβολέα στην εθνική μας επικράτεια ως έμπορο εύφορων οικονομικών ζωνών που θέλει να τις αποκόψει από το ελληνικό έθνος. Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας δεν συμπεριλαμβάνουν Έλληνες εργαζόμενους όταν τα σημεία των «προσφορών» εδράζονται συνήθως σε εθνικά ευαίσθητες και ακριτικές περιοχές.

Η οικονομική πολιτική που εφαρμόζεται από το κατοχικό καθεστώς καθ’ υπαγόρευση των δυναστών δανειστών μας δεν διαθέτει ούτε ένα ψήγμα στοιχειώδους εθνικής στρατηγικής. Δεν κατευθύνεται στην προσφορά περισσότερων ελληνικών θέσεων εργασίας ούτε στην ενίσχυση τού παραγωγικού ιστού ισομερώς σε ολόκληρη την εθνική επικράτεια ώστε να απασχοληθούν, όπως θα έπρεπε, Έλληνες εργαζόμενοι που πλήττονται από την κρίση σε κάθε πόλη και χωριό τής πατρίδος μας.

Δεν υπάρχει διάθεση να δοθεί ζωή και ανάπτυξη σε έναν λαό που πεθαίνει από την δημογραφική καθίζηση που ακολουθεί την ανεργία ούτε φυσικά πραγματοποιείται καμία ελληνική οικονομική διείσδυση στις υπόδουλες ελληνικές πατρίδες όταν οι σκλαβωτές αυτών μας στέλνουν συνεχώς περισσότερους λαθρομετανάστες. Για να πραγματοποιηθεί αυτό χρειάζεται μια εθνική και λαϊκή διακυβέρνηση που θα στηρίξει την κοινωνία και τις εθνικές υποθέσεις. Και φυσικά στις σχεδιαζόμενες νέες οικονομικές δραστηριότητες και τις αντίστοιχες επενδύσεις στην πατρίδα μας η απασχόληση πρέπει να αφορά αποκλειστικά και μόνον Έλληνες Εργαζόμενους.

Δυστυχώς στο ψευτορωμέϊκο τού άκρατου καπιταλισμού και τής ανοικτής κοινωνίας, πεδίο δόξης λαμπρό για τη συμμαχία και τη συνεργασία σοσιαλφιλελεύθερων και αριστερών, παρατηρείται ιδιαιτέρως έντονα το φαινόμενο τής απασχόλησης φτηνών ξένων εργατικών χεριών από κάποιους συστημικούς ιδιώτες αλλά και σε δημόσια έργα. Ξένα εργατικά χέρια που στις ελεύθερες ώρες τους ασχολούνται και με άλλα «έργα», όπως ναρκωτικά, σωματεμπορία, διακίνηση λαθρομεταναστών, βιασμούς και δολοφονίες Ελλήνων και άλλα πολλά.

Έχω δει με τα μάτια μου λαθρομετανάστη να τοποθετεί σε αυτοκίνητα συμπατριωτών μας τα διαφημιστικά παλιόχαρτα προβολής ενεχυροδανειστηρίων. Αργυραμοιβοί και ανθρώπινα εμπορεύματα, έμποροι εθνών και λαών συνεργαζόμενοι με τον ισλαμικό στρατό των λαθροεισβολέων σε αγαστή συνεργασία. Είναι φανερό λοιπόν με όλες τις παραπάνω μεθόδους πως οι νεοταξικές μπίζνες αποσκοπούν στον εκτοπισμό και την απομείωση τού ελληνικού λαού από τις προαιώνιες εστίες του.

Αυτή η εσωτερική γενοκτονία διανθίζεται τώρα με την δια νόμου πρόσκληση μετακλητών ξένων εργαζομένων προκειμένου να εργαστούν στην Ελλάδα που πλήττεται από το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων, την ανεργία και την πείνα. Όταν πολλά αδέλφια μας αυτοκτονούν από την ανέχεια ή ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν φαγητό ενώ η Πολιτεία συντηρεί άνεργους λαθρομετανάστες, αυτό το ίδιο το ψευτορωμέϊκο φέρνει κι άλλους εισβολείς για να τους δώσει πολιτικά δικαιώματα και να βρει νέους ψηφοφόρους αλλά και χωροφύλακες τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Οι νεοταξικές μπίζνες συμπληρώνονται με την ενίσχυση της παρουσίας των πολυεθνικών επιχειρήσεων που αδυνατίζουν περισσότερο τα ελληνικά μαγαζιά όταν αυτά δεν μπορούν με τα μέτρα εξόντωσης να ανταποκριθούν στον ανταγωνισμό. Η οικονομική εισβολή φτηνών χεριών και τιμών βρίσκεται σε πλήρη διάταξη με τον κοινωνικό αναβρασμό και τα πολεμικά τύμπανα που χτυπούνε στην εξώθυρα τής Φυλής μας. Όμως οι «περιούσιοι» νταβατζήδες, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, και ολάκερο το καθεστώς πολεμούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιατί κινείται στην ανακατάληψη τού Ελληνικού Έθνους από τους ίδιους τους Έλληνες!

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές η οικονομική και επενδυτική δραστηριότητα τού Εθνικού Κράτους συνδέονται μονάχα με τα δικά του συμφέροντα και την απασχόληση τού ελληνικού εργατικού δυναμικού. Το άνοιγμα μιας νέας επιχείρησης, η συντήρηση των ήδη υπαρχόντων και η έλευση μιας ξένης επένδυσης στηρίζονται και επιδοτούνται όταν απασχολούν Έλληνες και όταν στηρίζουν το ελληνικό δημόσιο ταμείο κι όχι όταν απασχολούν ξένους και οδηγούν ελληνικό χρήμα σε ανθέλληνες τοκογλύφους.

Στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κράτος δεν υφίσταται οργανισμός ανεργίας αλλά οργανισμός παροχής εργασίας για Έλληνες. Η οικονομική διεργασία και η εθνική αυτάρκεια χτίζονται με την ενίσχυση τής εγχώριας παραγωγής και τού εγχώριου δυναμικού σε χρόνο παράλληλο. Η δε οικονομική διεργασία υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα αποκλείοντας πάσα εισδοχή εχθρικών κρατών και συμφερόντων. Δουλειά στον Έλληνα Εργαζόμενο, άνθηση τής Ελληνικής Παραγωγής, εθνική οικονομική διείσδυση στο πλευρό των Ελλήνων όπου κι αν βρίσκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου