Η Γεωμηχανική παραμένει αόρατη στην κοινή θέα...Κάθε μέρα που συνεχίζουν να ψεκάζουν ο συλλογικός μας ορίζοντας σκοτεινιάζει! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Γεωμηχανική παραμένει αόρατη στην κοινή θέα...Κάθε μέρα που συνεχίζουν να ψεκάζουν ο συλλογικός μας ορίζοντας σκοτεινιάζει!

Οι κλιματικοί "επιστήμονες" εξακολουθούν να έχουν τα κεφάλια τους θαμμένα στην άμμο. Το άρθρο που ακολουθεί είναι γελοίο ...


Οι κλιματικοί "επιστήμονες" εξακολουθούν να έχουν τα κεφάλια τους θαμμένα στην άμμο.

Το άρθρο που ακολουθεί είναι γελοίο και τραγικό ταυτόχρονα. Είναι απολύτως εκπληκτικό το πώς οι λεγόμενοι "ειδικοί" γαντζώνονται από τα άχυρα στην προσπάθεια τους να  εξηγήσουν την απροσδόκητη επιβράδυνση στην πλανητική αύξηση της θερμοκρασίας. Μήπως δεν κοιτάζουν ποτέ  προς τα πάνω, ποτέ; Αυτό φαίνεται να είναι η περίπτωση, επειδή η συνεχιζόμενη παγκόσμια επίθεση της γεωμηχανικής περνάει εντελώς απαρατήρητη από τη συντριπτική πλειοψηφία.

Ο πλανήτης είναι σχεδόν συσκευασμένος σε ένα κουκούλι ιδιαίτερα τοξικών ανακλαστικών μετάλλων. Το "Παγκόσμιο Σκοτάδι " είναι πλέον  22% ή περισσότερο, σύμφωνα με διαθέσιμες επιστημονικές έρευνες που στηρίζουν την απόδειξη αυτή, για να μην αναφέρουμε αυτά που βλέπουμε με τα μάτια μας. Οι  Μπλε ουρανοί είναι πλέον πολύ σπάνιοι χάρη στον διαρκή ψεκασμό. Φυσικά, οι "επιστήμονες" ποτέ δεν προσπάθησαν να αναγνωρίσουν αυτόν τον ελέφαντα στο δωμάτιο.

Τώρα ας προσθέσουμε την σταθερή ψύξη των πυρήνων των χημικών νεφών και των συστημάτων καταιγίδας στο μίγμα. Μία τεχνητή διαδικασία ψύξης των αέριων μαζών. Οι Χημικοί Πυρήνες τώρα φαίνονται να είναι ο κανόνας για ένα μεγάλο μέρος των εν εξελίξει ψεκασμών. (Google "(google “geoengineered snow storms") Η παρέλαση των γεωμηχανικών καταιγίδων χιονιού οι οποίες έχουν προκύψει αυτό το χειμώνα / άνοιξη στις ΗΠΑ είναι σχεδόν πέρα ​​από κάθε πεποίθηση. Δεν συνειδητοποιούν οι άνθρωποι ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει το χιόνι  σε θερμοκρασίες αρκετά πάνω από το μηδέν που είναι τώρα συχνά ο κανόνας;

Η Χειραγώγηση μέσω HAARP των αέριων ρευμάτων (jet stream)  θα πρέπει επίσης να προστεθεί στην εξίσωση. Τα μοτίβα των αέριων ρευμάτων είναι πλέον σε τακτική βάση ακραία και πέρα ​​από οποιαδήποτε ιστορικά πρότυπα.

Τέλος, ας θεωρήσουμε ότι ένα μεγάλο μέρος των αναφορών της θερμοκρασίας είναι απλά πλαστές. Στη Βόρεια Καλιφόρνια οι θερμοκρασίες, έχει αναφερθεί επίσημα, για οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα είναι, κατά κανόνα, 3, 4 ή ακόμα και 5 βαθμούς κάτω από ό, τι πραγματικά συμβαίνει για την υψηλή ημέρας. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει σε όλη την ΗΠΑ και ίσως σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο παρακολούθησης των καιρικών συνθηκών. Τι σχέση έχει αυτό γίνει με την εξομοίωση;

Η Παγκόσμια στρατοσφαιρική  γεωμηχανική αερολύματος δεν θα μπορούσε να είναι μια πιο προφανή πραγματικότητα όμως παραμένει εντελώς αόρατη για το σύνολο σχεδόν των πανεπιστημίων και μεγάλο μέρος του κοινού γενικότερα. Αν και έχουν παρατηρηθεί πιο έντονοι ψεκασμοί κατά την τελευταία δεκαετία , σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, τα ατμοσφαιρικά πειράματα συνεχίζονται για πάνω από εξήντα χρόνια. Η επίδραση των προγραμμάτων αυτών  στο κλίμα είναι τρομακτική και συνεχής, και μπορεί να προσδιοριστεί ποσοτικά.Το συνεχή μπλοκάρισμα μέσω ψεκασμών του ήλιου και των υλικών των πυρήνων του πάγου μπορεί να κρυώνουν πράγματι τον πλανήτη , αλλά αυτό έχει  αφάνταστο κόστος. Είμαστε τώρα εντελώς εγκλωβισμένοι σε μια γωνία. Όσο περισσότερο ψεκάζουν, τόσο περισσότερο φαίνεται να αισθάνονται ότι πρέπει να συνεχίσουν, προκειμένου να κρύψουν την ολοένα αυξανόμενη ατμοσφαιρική και κλιματική ζημιά που προκαλείται  από τους ψεκασμούς . Εν τω μεταξύ, κάθε ζωντανός οργανισμός ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ, κυριολεκτικά.

Αν και οι περισσότεροι από εμάς αισθάνονται μεγάλη αηδία για τον Al Gore και τους ανθρώπους σαν κι αυτόν, δεν πρέπει αυτό να μας αποπροσανατολίζει σε σχέση με την αίσθηση της λογικής και τα συμπεράσματά μας.Ο πλανήτης θερμαίνεται, αυτή η θέρμανση αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, και η γεωμηχανική είναι ο μόνος και μεγαλύτερος συνολικός αιτιώδης παράγοντας που τροφοδοτεί τη φωτιά. Η Γεωμηχανική είναι η «Corexit" θεραπεία για τον πλανήτη Γη. Η φιλοσοφία τους; Απόκρυψη του προβλήματος με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και της ζωής στην ΓΗ.Αν και  οι ψεκασμοί και τα προγράμματα HAARP  βοηθούν στο να κρύψουν την έκταση των ζημιών του κλίματος για μία περίοδο, τα ίδια προγράμματα είναι πιθανόν η σημαντικότερη αιτία για την αποδιοργάνωση του κλίματος και της διακύμανσης που εκτυλίσσεται γύρω μας.

Κάθε μέρα που συνεχίζουν να ψεκάζουν ο συλλογικός μας ορίζοντας σκοτεινιάζει.

Το άρθρο που ακολουθεί αξίζει να διαβαστεί, καθώς καθιστά σαφές το βάθος της γεωμηχανικής άρνησης και συγκάλυψης.

Εξαρτάται από όλους εμάς να φέρουμε  το  δεινό θέμα της γεωμηχανικής στο φως.


Dane Wigington
Οι κλιματικοί επιστήμονες προσπαθούν να εξηγήσουν την επιβράδυνση του πλανήτη
 Ανταποκριτής Alister Doyle
OSLO  | Τρι 16 Απριλίου του 2013 11:25 πμ BST

(Reuters) - Οι επιστήμονες αγωνίζονται να εξηγήσουν μια επιβράδυνση της κλιματικής αλλαγής που έχει δημιουργήσει  κενά στην κατανόηση τους και αψηφά την αύξηση των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Συχνά επικεντρωμένα στα μακροπρόθεσμα μοτίβα των τελευταίων 100 χρόνων, τα περισσότερα μοντέλα του κλίματος απέτυχαν να προβλέψουν ότι η άνοδος της θερμοκρασίας θα μπορούσε να επιβραδυνθεί, αρχής γενομένης από το 2000 περίπου. Πρόθεση των  επιστημόνων είναι πλέον η εξεύρεση των αιτίων και η διαπίστωση αν η ανάπαυλα αυτή θα είναι σύντομη ή ένα διαρκές φαινόμενο.
Η επανόρθωση του κλίματος είναι ουσιώδες για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό των κυβερνήσεων και των επιχειρήσεων που κυμαίνονται από την ενέργεια ως  την κατασκευή , από τη γεωργία ως την ασφάλιση. Πολλοί επιστήμονες λένε ότι αναμένουν μια αναβίωση του πλανήτη τα επόμενα χρόνια.

Θεωρίες για την παύση αυτή του κλίματος περιλαμβάνουν την άνοδο της θερμοκρασίας των βαθιών ωκεανών  με αποτέλεσμα η επιφάνεια να είναι πιο δροσερή από το αναμενόμενο, την βιομηχανική ρύπανση στην Ασία ή το μπλοκάρισμα του ήλιου από τα σύννεφα, ή  την παγίδευση λιγότερης θερμότητας από τα αέρια από ό, τι πιστευόταν παλαιότερα.

Η αλλαγή μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας παρατηρούμενης μείωσης στην θερμότητα παγίδευσης ατμών νερού στην υψηλή ατμόσφαιρα, για άγνωστους λόγους. Θα μπορούσε να είναι ένας συνδυασμός παραγόντων ή κάποιων ακόμη άγνωστων φυσικών μεταβολών, λένε οι επιστήμονες.

Η ασθενής οικονομική ανάπτυξη και η παύση στην αύξηση της θερμοκρασίας υπονομεύει την προθυμία των κυβερνήσεων να κάνουν μια γρήγορη, δισεκατομμυρίων δολαρίων, στροφή από τα ορυκτά καύσιμα. Σχεδόν 200 κυβερνήσεις έχουν συμφωνήσει να επεξεργαστούν ένα σχέδιο έως το τέλος του 2015 για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

"Το κλιματικό σύστημα δεν είναι αρκετά τόσο απλό όσο οι άνθρωποι νόμιζαν," είπε ο Bjorn Lomborg, ένας δανός στατιστικολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «Ο σκεπτικός Περιβαλλοντολόγος" ο οποίος εκτιμά ότι η μέτρια αύξηση της θερμοκρασίας θα είναι επωφελής για την ανάπτυξη των καλλιεργειών και της ανθρώπινης υγείας.

Μερικοί ειδικοί λένε ότι η εμπιστοσύνη τους στην επιστήμη του κλίματος έχει μειωθεί λόγω των πολλών αβεβαιοτήτων. Η Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), έπρεπε να διορθώσει μια έκθεση του 2007 που κακώς αναφέρει ότι ο υπερβολικός ρυθμός της τήξης των παγετώνων των Ιμαλαΐων θα επέφερε την εξαφάνιση τους έως το 2035.

"Η αυτοπεποίθησή μου στα δεδομένα έχει μειωθεί κατά τα τελευταία πέντε χρόνια», δήλωσε ο Richard Tol, ειδικός στην αλλαγή του κλίματος και καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Sussex στην Αγγλία.

Ο Σουηδός χημικός Svante Arrhenius έδειξε πρώτος στη δεκαετία του 1890 Πώς το τεχνητό διοξείδιο του άνθρακα, από τον άνθρακα  , για παράδειγμα, παγιδεύει τη θερμότητα στην ατμόσφαιρα. Πολλά από τα ακριβή αποτελέσματα είναι ακόμη άγνωστα.

Οι εκπομπές αερίων θερμοκηπίου έχουν χτυπήσει επανειλημμένα ρεκόρ με ετήσια αύξηση της τάξης του 3 τοις εκατό κατά το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας έως το 2010, εν μέρει τροφοδοτείται από την αύξηση στην  Κίνα  και την Ινδία. Οι Παγκόσμιες εκπομπές ήταν 75 τοις εκατό υψηλότερες το 2010 από ό, τι το 1970, δείχνουν τα στοιχεία του ΟΗΕ.

Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών επιθυμεί να λάβει διευκρινίσεις

Η ραγδαία άνοδος της θερμοκρασίας του πλανήτη στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 - όταν  οι νομοθετικές διατάξεις για καθαρό αέρα που θεσμοθετήθηκαν στις αναπτυγμένες χώρες μείωσαν τη ρύπανση και έκαναν ισχυρότερες τις ακτίνες του ήλιου στην επιφάνεια της γης - είχε ως αποτέλεσμα να κατηγορηθούν οι ανθρώπινες εκπομπές.

Η IPCC θα επιδιώξει να εξηγήσει την τρέχουσα παύση σε μια έκθεση που θα κυκλοφορήσει σε τρία μέρη από τα τέλη του 2013 ως ο κύριος επιστημονικός χάρτης πορείας για τις κυβερνήσεις στην μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως η ηλιακή ή αιολική ενέργεια, είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Rajendra Pachauri .

Σύμφωνα με τον Pachauri, τα αρχεία της θερμοκρασίας από το 1850 ", παρουσιάζουν διακυμάνσεις. Είναι 10, 15 έτη σε διάρκεια. Αλλά η τάση είναι ολοφάνερη. "

Η IPCC έχει επανειλημμένα πει ότι οι διακυμάνσεις του καιρού, ίσως προκαλούνται από τις διακυμάνσεις στις ηλιακές κηλίδες ή από το φαινόμενο La Nina  που έχει ως αποτέλεσμα την ψύξη του Ειρηνικού, μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε τάση αύξησης της θερμοκρασίας και η ομάδα δεν έχει προβλέψει χρόνο με το χρόνο αύξηση των θερμοκρασιών.

Οι ειδικοί λένε  ότι οι βραχυπρόθεσμες προβλέψεις του κλίματος είναι ζωτικής σημασίας για να βοηθήσουν τις κυβερνήσεις, τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις εταιρείες ενέργειας να προγραμματιστούν .

Ένα τμήμα του σχεδίου έκθεσης της IPCC, αναλύοντας βραχυπρόθεσμες τάσεις, λέει ότι οι θερμοκρασίες είναι πιθανό να είναι 0,4 έως 1,0 βαθμούς Κελσίου (0,7-1.8F) θερμότερες την εικοσαετία 2016 με 35 σε σχέση με τις δύο δεκαετίες έως το 2005. Η βροχή και το χιόνι μπορεί να αυξηθούν σε περιοχές που έχουν ήδη υψηλή βροχόπτωση και μείωση των περιοχών που είναι σπάνιες, λέει.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Ο Pachauri δήλωσε .οτι η κλιματική αλλαγή μπορεί να έχει αντι-διαισθητικό αποτελέσματα, όπως περισσότερες χιονοπτώσεις το χειμώνα που μερικοί άνθρωποι βρίσκουν δύσκολο να δεχτούν ως παρενέργειες μιας τάσης του πλανήτη. Μια έκθεση της IPCC του περασμένου έτους, δήλωσε ότι ο θερμότερος αέρας μπορεί να απορροφήσει περισσότερη υγρασία, με αποτέλεσμα την βαριά χιονόπτωση σε ορισμένες περιοχές.

Μια μελέτη από ολλανδούς εμπειρογνώμονες αυτό το μήνα προσπάθησε να εξηγήσει γιατί υπάρχει τώρα περισσότερος θαλάσσιος πάγος το χειμώνα.Κατέληξε ότι ο λιωμένος πάγος από  την Ανταρκτική  επανακατάψυγετε στην επιφάνεια του ωκεανού και  αυτό το φρέσκο ​​νερό παγώνει πιο εύκολα από ό, τι το πυκνό αλμυρό νερό.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες αμφισβήτησαν τα ευρήματα.

«Η υπόθεση είναι εύλογη, εγώ απλά δεν πιστεύω ότι η μελέτη αποδεικνύει ότι είναι αλήθεια", δήλωσε ο Paul Holland, ειδικός περί πάγων στο Βρετανικό Τοπογραφικό για την Ανταρκτική.

Η Ανησυχία για την αλλαγή του κλίματος αυξάνεται σε ορισμένες χώρες, όπως, δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Ακραία γεγονότα, όπως η σούπερ-καταιγίδα  Sandy που έπληξε την ανατολική ακτή των ΗΠΑ το περασμένο έτος, μπορεί να είναι η αιτία.Ένα κύμα καύσωνα ρεκόρ στην  Αυστραλία  αυτό το καλοκαίρι έφερε θερμοκρασίες έως και 54 βαθμούς Κελσίου (129F).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου