Αναγνωρίστηκε αλλά δεν συνελήφθη ο βομβιστής της Βοστόνης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αναγνωρίστηκε αλλά δεν συνελήφθη ο βομβιστής της Βοστόνης

Αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψη ή μη υπόπτου για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης Διαψεύστηκαν από όλες τις...


Αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψη ή μη υπόπτου για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης

Διαψεύστηκαν από όλες τις αρμόδιες Αρχές οι πληροφορίες περί σύλληψης υπόπτου για την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της πόλης.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία της Βοστόνης διέψευσε την πληροφορία που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN σχετικά με τη σύλληψη ενός υπόπτου για την διπλή βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο. Αξιωματούχοι των αμερικανικών αρχών μίλησαν πάντως για πρόοδο στις έρευνες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πλησιάζουν στην ταυτοποίηση του υπόπτου. Αναβλήθηκε επ' αόριστον η προγραμματισμένη ενημέρωση από το FBI.

Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) η αστυνομία της πόλης, διαψεύδοντας την πληροφορία που μεταδόθηκε νωρίτερα από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ότι κρατείται ένας ύποπτος.

"Παρά τις πληροφορίες που λένε το αντίθετο, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη στο πλαίσιο (της έρευνας για) την επίθεση στον Μαραθώνιο", επισήμανε η αστυνομία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, λίγο μετά την μετάδοση από το CNN της πληροφορίας ότι έχει συλληφθεί ένας ύποπτος.

Την ίδια ώρα και η εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Βοστόνης, Μπράντι Ντονίνι-Μελανσόν, δήλωσε ότι δεν έχει συλληφθεί κάποιος ύποπτος σε σχέση με την έρευνα που διεξάγεται για την επίθεση στην Βοστόνη.

Σημειώνεται ότι το CNN είχε μεταδώσει νωρίτερα ότι ο ύποπτος συνελήφθη μετά την ανάλυση των εικόνων που κατέγραψε οι κάμερες σε κατάστημα πολύ κοντά στο σημείο της δεύτερης έκρηξης, αλλά και ενός βίντεο από τηλεοπτικό σταθμό της Βοστώνης.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να τοποθετεί μια τσάντα στην περιοχή όπου σημειώθηκαν οι εκρήξεις πριν από αυτές, όπως μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο πηγές των ομοσπονδιακών υπηρεσιών ασφαλείας της Βοστόνης, τις οποίες δεν κατονόμασε.

Η προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης (τοπική ώρα) ενημέρωση από το FBI αναβλήθηκε επ' αόριστον.

Εκκενώθηκε το δικαστήριο της Βοστόνης λόγω απειλής για βόμβα

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία έδωσε εντολή να εκκενωθεί ο χώρος των ομοσπονδιακών δικαστηρίων της Βοστόνης από τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, τους δικαστικούς και τους δικηγόρους.


Σύμφωνα με τον Guardian, υπήρξε απειλή για βόμβα, το κτήριο εκκενώθηκε και ερευνήθηκε από τα αρμόδια κλιμάκια της αστυνομίας. Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού και μιάμιση ώρα μετά το δικαστήριο επαναλειτούργησε, αλλά μόνο για το προσωπικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου