Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » » » 23 Μαΐου 2006 – Σκότωσαν Τον Ήρωα Πιλότο Κωνσταντίνο Ηλιάκη (Video)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης ήταν Σμηναγός της Ελληνικής πολεμικής αεροπορίας που σκοτώθηκε στις 23 Μαΐου 2006. Η καταγωγή του ήταν από το Κάστελλο Ρεθύμνης.

Στις 23 Μαΐου 2006 και έπειτα από θερμό επεισόδιο ελληνικών με τουρκικά μαχητικά, το αεροσκάφος του Κωνσταντίνου Ηλιάκη κατέπεσε κοντά στην Κάρπαθο, έπειτα από προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικού F-16.

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν λίγο αργότερα επιβεβαιώνοντας το τραγικό αυτό συμβάν. Από την στιγμή που μαθεύτηκε το γεγονός εκφράστηκαν υποψίες για την κατάρριψη του αεροσκάφους του Κωνσταντίνου Ηλιάκη από Τούρκο πιλότο.

Στο γεγονός αυτό συνετέλεσαν πολλά γεγονότα, με αποτέλεσμα η άποψη αυτή να μοιάζει ως η πραγματική αιτία του θανάτου του Σμηναγού.

Τη Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο «Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη», στη νήσο Κάρπαθο. Στην τελετή θα παραστούν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Καράμπελας και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς.

iliakis 23 Μαΐου 2006   Σκότωσαν τον ήρωα πιλότο Κωνσταντίνο Ηλιάκη   Βίντεο

Τι συνέβη στις 23 Μαΐου 2006;

Σε μια από τις σχεδόν καθημερινές αερομαχίες που γίνονται πάνω από το Αιγαίο ανάμεσα σε Ελληνικά και Τούρκικα αεροσκάφη, στις οποίες Έλληνες Ήρωες αεροπόροι υπερασπίζονται με αυτοθυσία τον Ελληνικό Εναέριο Χώρο και τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα, χύθηκε και πάλι Αίμα Ελληνικό… Ένα Ελληνόπουλο, ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης, έχασε την ζωή του, δολοφονημένος από τον Μογγόλο αντίπαλό του, και πέρασε στο Πάνθεον των σύγχρονων Ηρώων της Ελληνικής Ιστορίας!… Και πιστοποίησε ότι άπαξ και δια παντός το Αιγαίο είναι Ελληνικό, γιατί το υπερασπίζονται με την ίδια τους την ζωή οι Έλληνες! Αντίθετα όλα αυτά τα χρόνια ΠΟΤΕ και ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν σκοτώθηκε πάνω απ’ το Αιγαίο ένας έστω βρομερός Τούρκος πιλότος ή συνεπιβάτης κτλ. Κάτι που δείχνει ότι το Ιερό Αιγαίο ΔΕΝ ανήκει ούτε κατά διάνοια στους Μογγόλους, αλλά σ’ εμάς τους Έλληνες, που είχαμε αρκετές απώλειες σε αερομαχίες με τους Εθνικούς μας Εχθρούς (π.χ. Σιαλμάς 1992, Ίμια 1996 και άλλα…)!

Στο θερμό επεισόδιο λοιπόν της 23ης Μαΐου 2006 χάθηκε το Ελληνόπουλο, ο Ήρωας, ο Κώστας Ηλιάκης… Νεότατος στην ηλικία και με δυο μικρά παιδιά, τότε 5 ετών και 1,5 ετών, καταγότανε από την λεβεντογέννα Κρήτη και συγκεκριμένα από τον Κάστελλο του Ρεθύμνου και το σπίτι του ήτανε κοντά στα Χανιά. Εκεί, ανεβαίνοντας τον δρόμο που οδηγεί προς τους τάφους των Βενιζέλων, και πάνω στον δρόμο, αγναντεύοντας από ψηλά το Ελληνικό Πέλαγος, υπάρχει το άγαλμα του Ήρωα. Οταν το επισκέφτηκα πριν από καιρό μούδιασα από την συγκίνηση και με δάκρυα στα μάτια υποσχεθήκαμε εγώ και οι φίλοι μου Συναγωνιστές που είχα μαζί μου: Βάρβαροι Τούρκοι, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΩ!!! Γιατί ουαί και αλίμονο στο Έθνος εκείνο που ξεχνάει τους νεκρούς του Μάρτυρες και Ήρωες, που ανέχεται τις προσβολές των Εχθρών του, γιατί υπέρτατη προσβολή είναι να σου σκοτώνουνε τα παλικάρια και εσύ να μην αντιδράς καθόλου στον Πόνο και στο Αίμα! Και εμάς τους Έλληνες οι Μογγόλοι μας έχουνε κάνει ΠΟΛΛΑ, πάρα πολλά…

Τον Κώστα Ηλιάκη, τον Σμηναγό της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, τον κατέρριψε ο Μογγόλος αντίπαλός του και ενώ στον ενάεριο χώρο ΜΑΣ υπήρχανε και άλλα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη! Αυτές τις παραβιάσεις του εναεριού μας χώρου τις κάνουνε οι Εχθροί μας ακριβώς για να παγιώσουνε τις διεκδικήσεις τους πάνω στο Αιγαίο, κάνοντάς μας (έτσι νομίζουνε!) να υποχωρήσουμε και μετά από καιρό να βγούνε και να πουν ότι «να, οι Έλληνες δεν θεωρούνε πια δικό τους τον ενάεριο χώρο που έχουνε, άρα αυτός είναι… τουρκικός»!!! Όμως τα σχέδιά τους αυτά τα χαλάνε οι Έλληνες σύγχρονοι Ήρωες, που με τις αναχαιτίσεις που κάνουνε στα μογγόλικα αεροσκάφη και κάποιες φορές με την Θυσία τους την ίδια διασφαλίζουνε τον Ελληνικό χαρακτήρα του αέρα του Αιγαίου!

Ήταν λοιπόν κατάρριψη, δολοφονία του Κώστα Ηλιάκη! Για την οποία ο Τούρκος δολοφόνος ΠΟΤΕ δεν τιμωρήθηκε!… Πώς να ανεχθεί λοιπόν το Έθνος ΜΑΣ μια τέτοια ταπείνωση; Θυμίζω εδώ το ακριβές περιστατικό: Την Τρίτη 23 Μαΐου 2006 το ραντάρ της Κρήτης έχει εντοπίσει μια τουρκική φρεγάτα, που πλέει στην περιοχή της Καρπάθου και δύο τούρκικα αεροπλάνα F16 RF-4, που κινούνται για την προστασία της φρεγάτας. Αμέσως από τα Χανιά απογειώνονται δύο F16 για να αναχαιτίσουν τους Τούρκους. Στο ένα από αυτά χειριστής είναι ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, ο οποίος με κατάλληλους χειρισμούς μπαίνει ανάμεσα στα δύο τουρκικά για να πάρει τα νούμερά τους και να φωτογραφίσει τα όπλα που φέρουν. Εκείνη την στιγμή ο Χαλί Ιμπραήμ με το F16 έρχεται πίσω από τον Ηλιάκη και ο δεύτερος Έλληνας πιλότος έρχεται πίσω από το δεύτερο Τούρκο πιλότο και τον εγκλωβίζει στο ραντάρ των πυραύλων του. Και μετά… έγινε το κακό!

Να πώς έγινε η δολοφονία του Έλληνα Σμηναγού από τον καταραμένο Μογγόλο, όπως την περιέγραψε ο ίδιος ο Χαλί Ιμπραήμ (σχετικός φάκελος του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας): «Ζήτησα από τον Ηλιάκη να απομακρυνθεί από τον σχηματισμό μας, ενώ με κατάλληλο ελιγμό τον εγκλωβίζω στο δικό μου σύστημα ραντάρ των πυραύλων μου. Ο ένας πιλότος δεν έφυγε, συνεννοήθηκα με τον συμπολεμιστή μου στο δεύτερο αεροπλάνο και αντιμετώπισα την κατάσταση με εκτόξευση πυραύλου. Ο άλλος Έλληνας πιλότος εξαπέλυσε και αυτός έναν πύραυλο και βρήκε τον συνάδελφό μου χειριστή στο RF-4 στο φτερό και τον κατέρριψε»… Βέβαια ο Τούρκος πιλότος τελικά σώθηκε και μάλιστα… τον γλιτώσαμε από τον βέβαιο πνιγμό εμείς οι ίδιοι (!) που περιμαζέψαμε τον Μογγόλο (την ώρα που ο δικός μας άνθρωπος χανότανε…)…

Φυσικά από την κατάθεση-μαρτυρία αυτού του Χαλί Ιμπραήμ αποκαλύπτεται ότι η κατάρριψη του ηρωικού Κώστα Ηλιάκη δεν ήταν ένα ατύχημα στον αέρα, αλλά μια καθαρή επιθετική πολεμική ενέργεια των Τούρκων πιλότων, γεγονός που προσπαθήσανε να το αποκρύψουνε επιμελώς οι «δικοί μας»! Και αυτό το κάνανε και πάλι από ξεφτελιστική υποτέλεια απέναντι στους Τούρκους, όπως δηλ. είχανε κάνει και στην περίπτωση των Ιμίων και της καθαρής κατάρριψης-δολοφονίας που οδήγησε στον σκοτωμό των τριών Ελληνόπουλων από τους Εχθρούς μας… Τότε που ένα πολιτικάντικο… μοσχάρι (!) βγήκε να πει πως το ελικόπτερο έπεσε επειδή ένα πουλί μπήκε στον έλικά του και πως την σημαία στα Ίμια την πήρε ο άνεμος!!! Και οι τρύπες από τις σφαίρες πάνω στο ελικόπτερο πού βρέθηκαν; Και οι φωτογραφίες με τους Τουρκαλάδες που βγάζανε την Σημαία ΜΑΣ και βάζανε στην θέση της το μισητό πανί με την ημισέληνο του Αλλάχ;…

Κώστας Ηλιάκης: 7 χρόνια μετά! Αθάνατος ο Έλληνας σύγχρονος Ήρωας, που έδωσε την ζωή του για να είμαστε εμείς Έλληνες και να είναι το Αιγαίο μια Θάλασσα ΜΟΝΟ Ελληνική!… Γιατί πρέπει να το πούμε και να το λέμε συνέχεια: Το Αιγαίο ήτανε, είναι και θα είναι ΜΟΝΟ Ελληνικό! Αυτό ας το ακούνε οι Μογγόλοι σκατάνθρωποι!… Και να ακούνε και το άλλο, που μας ραγίζει τις καρδιές μας εμάς τους Ελληνόψυχους και δεν μας αφήνει σε ησυχία για τα εγκλήματα που κάνανε.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!!!


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου