Σύστημα που μπορεί να παρακολουθήσει τα πάντα ακόμη και από ύψος 5,5 χιλιομέτρων! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σύστημα που μπορεί να παρακολουθήσει τα πάντα ακόμη και από ύψος 5,5 χιλιομέτρων! (Video)

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ. Η Νέα Τάξη μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα! Το στενάχωρο της υπόθεσης είναι ότι ο κατασκευαστής του σ...


Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ. Η Νέα Τάξη μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα!

Το στενάχωρο της υπόθεσης είναι ότι ο κατασκευαστής του συστήματος που θα δείτε στο video είναι Έλληνας. Ένας Έλληνας στην καταγωγή, ο κ. Αντωνιάδης  κατασκεύασε το σύστημα Argus με την υψηλότερης ανάλυσης κάμερα του κόσμου. 1,8 δις pixels!

Ένα σύστημα που μπορεί να παρακολουθήσει τα πάντα ακόμη και από ύψος 5,5 χιλιομέτρων! Βλέπει τις κινήσεις αυτοκινήτων, παρακολουθεί συγκεκριμένα οχήματα, ανθρώπους. Από αυτό το ύψος μπορεί να "δει" ακόμη και ένα πουλί κοντά στο έδαφος.

Τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων γίνονται πραγματικότητα. Δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου