«Προαγωγός» η Τουρκία στην υπηρεσία των ισλαμιστών - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Προαγωγός» η Τουρκία στην υπηρεσία των ισλαμιστών

Σοκαριστικές πληροφορίες έφερε στο φως η εφημερίδα του Λιβάνου «Αλ Άκμπαρ» για τις «διευκολύνσεις» που παρέχει η Τουρκία σε ακραίες ισλ...


Σοκαριστικές πληροφορίες έφερε στο φως η εφημερίδα του Λιβάνου «Αλ Άκμπαρ» για τις «διευκολύνσεις» που παρέχει η Τουρκία σε ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις που δρουν μέσα στη συριακή αντιπολίτευση.

Εκτός από καταφύγιο σε προσφυγικούς καταυλισμούς, μέσα στο τουρκικό έδαφος και εξοπλισμό με όπλα, παρέχει και γυναίκες για να ικανοποιούνται οι σεξουαλικές ανάγκες των ανταρτών, υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας.

Οι «τυχεροί» Σύροι είναι μέλη ακραίων οργανώσεων, όπως για παράδειγμα το Μέτωπο αλ Νούσρα, που είναι υπεύθυνο για αιματηρές επιθέσεις με θύματα δεκάδες αμάχους στη Συρία. Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, οι ισλαμιστές μαχητές ζήτησαν επιπλέον παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών, καθώς άρχισαν να ξεσπούν καβγάδες μεταξύ τους και επειδή προέβλεπαν ότι ο πόλεμος θα κρατήσει πολύ ακόμα.

«Τα χρήματα και τα όπλα που μας δίνονται για αυτόν τον πόλεμο δεν είναι το παν. Ο πόλεμος φαίνεται ότι θα διαρκέσει πολύ. Παρά την έκδοση του φάτουα για την κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών των μαχητών της τζιχάντ, η κάλυψη είναι ανεπαρκής. Η στήριξη που παρέχει η Τουρκία σε αυτό το θέμα είναι ανεπαρκής. Εμείς δεν ζητάμε από εσάς να πολεμήσετε μαζί μας, αλλά να κάνετε έκκληση στις γυναίκες σας να κάνουν το καθήκον της τζιχάντ», φέρεται να ζήτησε Σύρος μαχητής από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, με τις οποίες έχουν επαφή οι αντάρτες.

Η τουρκική ΜΙΤ ρώτησε τους ισλαμιστές αντάρτες αν θα δέχονταν πόρνες. Αυτοί απάντησαν ότι δεν έχουν πρόβλημα και ότι θα εκδοθεί σχετικό φάτουα, που θα δίνει άδεια για να συνάψουν σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες επί πληρωμή.

Η λιβανέζικη εφημερίδα αναφέρει ότι οι πράκτορες της ΜΙΤ μάζεψαν περίπου 80 ιερόδουλες από την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, λέγοντάς τους μάλιστα ότι αν δεχτούν να πάνε και στη Συρία, θα κερδίσουν πολύ περισσότερα χρήματα. Όρος για την πληρωμή ήταν η ικανοποίηση των σεξουαλικών ορέξεων των ισλαμιστών μαχητών.

Σύμφωνα με την «Αλ Άκμπαρ» οι γυναίκες στάλθηκαν ακόμα και στο Χαλέπι. Πέρασαν με τουρκικά οχήματα τα σύνορα και μεταφέρθηκαν μυστικά σε χωριό που ελέγχουν οι Σύροι αντικαθεστωτικοί στα βόρεια του Χαλεπίου.

Όσον αφορά στις σεξουαλικές ανάγκες των ακραίων ισλαμιστών που βρίσκονται μέσα στη Συρία, υπήρξε φάτουα (θρησκευτικό διάταγμα) από ιμάμη, που έδινε την άδεια να βιάζουν «άπιστες» γυναίκες...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου