Δοξάσατε και μεγαλύνατε το έθνος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δοξάσατε και μεγαλύνατε το έθνος

Οι μισητές τής Εθνικής Ιδέας και τού Ελληνισμού δρουν με άμετρη κακεντρέχεια και απίστευτη δουλικότητα. Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ...

Οι μισητές τής Εθνικής Ιδέας και τού Ελληνισμού δρουν με άμετρη κακεντρέχεια και απίστευτη δουλικότητα.


Χτυπούνε τις άμυνες τής Φυλής μας και ασελγούν στις ιερότερες στιγμές της για να τη θανατώσουν και να αποδείξουν αυτό που ξέρουμε. Πόσο πιστά οικόσιτα όντα των παγκοσμιοποιητών είναι.

Στήνουν αντεθνικές και διχαστικές προβοκάτσιες τη στιγμή που θα έπρεπε να φροντίσουν την ενότητα τού Ελληνισμού. Ανέχονται τις πληγές στο Σώμα τής Πατρίδος και μάλιστα τις θυμίζουν έντονα στον χειμαζόμενο λαό φέρνοντας άθλιους ψευτονόμους και κατοχικά μέτρα.

Με τους αντιρατσισμούς τους και τους αποκλεισμούς τής εθνικιστικής φωνής λένε πως ή θα παραμείνετε στη δούλεψη τού νεοταξικού αφέντη ως μη Έλληνες ή θα σας δικάζουμε σε κάθε ευκαιρία για την πίστη στη Φυλή σας. Θα σας υποχρεώσουμε να γίνεται ένας απειροελάχιστος κόκκος μέσα στη πολυφυλετική σούπα τής οικουμένης. Και με τα μέτρα θα σας σύρουμε μας λένε στη δούλεψη και την ανάγκη μας. Θα σας βαστούμε φυλακισμένους μέσα στην ίδια την πατρίδα σας και θα μας πληρώνετε από πάνω για τούτο.

Σε λίγο θα μας απαγορεύσουν να εορτάζουμε τις εθνικές μας επετείους και να τιμούμε τους μεγάλους νεκρούς των γενοκτονιών. Θα μας πουν πως παραβιάζουμε τα δικαιώματα των κατακτητών ελληνικών εδαφών και θα μας φυλακίζουν έτσι και κάμουμε το καθήκον μας. Αυτό που θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε ενάντια στους ελληνόφωνους τυράννους. Να λέμε πως η Μεγάλη Ιδέα τού Ελληνικού Έθνους είναι πάντα ζωντανή και νέα.

Το Ανίκητο Ελληνικό Αίμα τσακίζει το μελάνι τής προδοσίας και τής ιστορικής αλλοιώσεως. Εμείς οι Έλληνες τους Ήρωες τής Φυλής μας ανέκαθεν τους τιμούμε τόσο στις καρδιές μας με την μνήμη τους ολόδροσο στεφάνι τού Μαΐου όσο και με την τήρηση τού προγονικού όρκου για το τράνεμα τού Έθνους μας. Απέναντι στην ντροπή και την μικρότητα ολιγόπιστων και εχθρών εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές υπηρετούμε τον Ελληνισμό μας προτάσσοντας την επιταγή Δοξάσατε και Μεγαλύνατε το Έθνος.

Οι ανθελληνικοί συνασπισμοί τόσο των κομμάτων τού συνταγματικού τόξου όσο και των ψευτοσυμμάχων μαζί με την κατασυκοφάντηση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τον βιασμό τού Ελληνικού Έθνους δείχνουν πως βρισκόμαστε ενώπιον της κορύφωσης τού Αγώνα. Το προδοτικό κατοχικό καθεστώς ακυρώνει δια παντός τις επίπλαστες διαφοροποιήσεις και προχωρά στην ενιαία κυβερνητική γραμμή μνημονιακών και ψευτοαντιμνημονιακών ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές. Και οι δυνάστες δανειστές και έμποροι των εθνών ανοίγουν διαύλους επιθετικότητας μέσω τής Τουρκίας.

Το σφιχταγκάλιασμα τού διακομματικού κατοχικού εσμού σε βάρος τής Χρυσής Αυγής για υβριστική επιθετική συμπεριφορά ενάντια στον νέο αμερικανοκομμουνιστικό κυβερνητικό εταίρο ΣΥΡΙΖΑ υποκρύπτει στην πραγματικότητα την ακραιφνή προσήλωση στα μισελληνικά ναι τής ντροπής. Ναι στη λαθρομετανάστευση, ναι στη φτωχοποίηση, ναι στον τελικό στόχο υπαγωγής τής Ελλάδος στην παγκοσμιοποίηση δια των τουρκικών απειλών και όπλων.

Όμως εμείς οι Εθνικιστές έχουμε τελείως διαφορετική άποψη. Προτάσσουμε το Φως τής Ζωής ενάντια στο Σκότος τού Θανάτου. Είμαστε ολόψυχα στο πλευρό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που στην πρώτη εβδομάδα τού Ιουνίου θα εξέλθουν στο Αιγαίο Μας με ολάκερο το στόλο τού αήττητου Πολεμικού Ναυτικού μας για μια αναβαθμισμένη άσκηση υψηλής ετοιμότητας με πολύ νόημα. Η Αληθινή Ελλάς λέγει με σαφήνεια πως ακόμη και στον καιρό τής σκοπούμενης οικονομικής κρίσεως είναι έτοιμη να εξοντώσει τα ξένα σώματα που γυρεύουν να κλέψουν για μια ακόμη φορά τον κόσμο της.

Την ώρα που Γερμανοί και Αμερικανοί με τις «περιούσιες» ηγεσίες τους χαϊδολογούν τους Τουρκομογγόλους ως δύναμη ανασχέσεως τού Ελληνικού Έθνους και οι Τούρκοι βγάζουν τα πλοία τους στα νερά μας, εδώ στη Γη των Ηρώων ετοιμάζουμε με πίστη και πειθαρχία το Κάστρο και τα στρατεύματα τού Γένους μας. Δεν μας τρομάζουν οι αριθμοί των εχθρών μας και οι πλαστές στην εθνικότητα ηγεσίες «μας». Οι γρυλισμοί των δειλών δωσίλογων είναι οι έσχατοι αυτών. Και οι απειλές τής Εσπερίας έχουν μηδενική αξία όπως και οι εντολές τους.

Για τον Ελληνικό Εθνικισμό εντολείς μας είναι ο Θεός, οι Σημαίες Ελληνισμού και Εθνικισμού και ο Ενωμένος Ελληνικός Λαός. Έχουμε λοιπόν έναν πόθο που καίει τις καρδιές μας και μια Ιερή Εντολή να κάνουμε πράξη. Να λάβουμε το Έθνος στα χέρια μας και να το πάμε μακρύτερα, ακέραιο και ζωντανό. Να εργαστούμε για την Πατρίδα μας με τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια δίχως τυράννους και να δώσουμε πίσω στο λαό μας την αυτοπεποίθηση τής δημιουργίας ελληνικών έργων και την πίστη στην Νίκη τής Ελληνικής Φυλής.

Αποστολή μας είναι να απλώσουμε εθνική υπεροχή και ελληνικότητα έως την εσχατιά τής ελληνικής γης, λεύτερης και υπόδουλης. Να σπάσουμε τα δεσμά τής Μεγάλης Ελλάδος τώρα που οι εφήμεροι δυνατοί βαλθήκανε να κατακτήσουν το ίδιο τρόπαιο. Τώρα λοιπόν ακριβώς βαδίζουμε ως Ελευθερωτές και Κατακτητές με τον Λαϊκό Εθνικισμό και το Στρατό στην πρώτη γραμμή.


Εμείς οι Έλληνες είμαστε εκείνοι που θα επεκταθούμε φέρνοντας το αναστάσιμο φως Χριστού και Ελλάδος στις αλύτρωτες καρδιές και τις ελληνικές πατρίδες. Θα δοξάσουμε το Έθνος φέρνοντας ελληνική εξουσία και θα το μεγαλύνουμε απλώνοντας την Γαλανόλευκη στον Αυτοκρατορικό της Οίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου