Σκοπιανοί: «Είμαστε το παλαιότερο Έθνος στον κόσμο»! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σκοπιανοί: «Είμαστε το παλαιότερο Έθνος στον κόσμο»!

Προκαλεί για ακόμα μία φορά η διαφημιστική καμπάνια των Σκοπιανών Με εικόνες από αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και σύμβολα που πα...


Προκαλεί για ακόμα μία φορά η διαφημιστική καμπάνια των Σκοπιανών

Με εικόνες από αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και σύμβολα που παραπέμπουν στην αρχαία Μακεδονία, ξεκίνησε μία ακόμα διαφημιστική καμπάνια των Σκοπιανών μέσω του αμερικανικού δικτύου CNN.

Όπως έγινε γνωστό, η εν λόγω καμπάνια ξεκίνησε με εντολή του Νίκολα Γκρουέφσκι, σε μία εποχή που οι φωνές για συμβιβασμό με την Ελλάδα πληθαίνουν. Στο βίντεο μάλιστα, για το οποίο πρέπει να έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα, αναφέρεται πως οι κάτοικοι των Σκοπίων είναι το παλαιότερο Έθνος στον κόσμο, γεγονός που καθιστά περισσότερο χιουμοριστική την προσπάθεια.

Τελευταία, το θέμα έθεσε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Λιούπσκο Γκεορκιέφσκι, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω διαθέτει βουλγαρικό διαβατήριο, με προφανή διάθεση να παρακινήσει το πολιτικό σύστημα της χώρας ώστε να βρεθεί λύση και να βγει η χώρα από τη διεθνή απομόνωση. Η φτώχεια άλλωστε που μαστίζει τα Σκόπια αυξάνεται, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα περισσότεροι από 200.000 κάτοικοι της γειτονικής χώρας, να μεταναστεύουν κάθε χρόνο.


1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου