Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » » » Επιστολή κατοίκου πλατείας Αμερικής με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα του εμπρησμού
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Στην περιοχή την δική μας ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός κατά των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες μαγαζάτορες»

Σχετικά με τον "εμπρησμό" καταστήματος snack-bar καμερουνέζου με την επωνυμία "COINTREAU" επί της οδού Λεμεσού στην Πλ.Αμερικής (ανήκει στην περιοχή του ΑΤ Αγ.Παντελεήμονα) έχω να σας αναφέρω τα εξής:

Τα τελευταία χρόνια η περιοχή πάσχει από την ηχορύπανση κατά τις βραδινές ώρες λόγω του συγκεκριμένου καταστήματος, καθώς και ετέρου snack-bar με την ονομασία "AFRICA" επί της οδού Σταυροπούλου, αλλά και internet-cafe επί της οδού Σπάρτης και "παντοπωλείων" επί της οδού Μηθύμνης. Τα εν λόγω καταστήματα δεν σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας, δεν έχουν ηχομόνωση, οι αλλοδαποί θαμώνες φωνάζουν, ουρούν, τσακώνονται μεταξύ τους καθημερινά με συνέπεια όσοι διαμένουν στην περιοχή, ιδιαίτερα οι παρακείμενες πολυκατοικίες να μην ησυχάζουν ποτέ. Το πρόβλημα γίνεται ιδιαίτερα έντονο κατά τους μήνες όπου οι θερμοκρασία είναι υψηλή και οι κάτοικοι κοιμούνται με ανοιχτά τα παράθυρα.

Κάτι που επιδεινώνει ακόμα περισσότερο την άρρωστη αυτή κατάσταση είναι η διακίνηση ναρκωτικών και η πορνεία. Είναι κοινό πλέον μυστικό στην γειτονιά ότι σε αυτά τα καταστήματα "πωλούνται" και "αγοράζονται" τα πάντα. Μια βόλτα κατά τις βραδινές ώρες θα σας πείσει, ιδίως αν προσέξετε τους τσιλιαδόρους έξω από κάθε "κατάστημα" και το χάος που επικρατεί.

Για το συμβάν το συγκεκριμένο σημείωσα τα εξής:

1.Μόλις έλαβε χώρα το συμβάν η γειτονιά "πλημμύρισε" άμεσα με δέκα περίπου σταθμούς της ΕΛ.ΑΣ (ΔΙ.ΑΣ, περιπολικά και συμβατικά της Ασφάλειας). Η κινητοποίηση ήταν τόσο άμεση και μαζική που όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι.

2.Το κατάστημα πέρα από την σπασμένη τζαμαρία δεν φέρει κανένα σημάδι εμπρησμού στην εξωτερική του όψη, άρα δεν πρόκειται για οργανωμένη ενέργεια εμπρηστών, όπως λένε τα μέσα.

3.Το επόμενο απόγευμα έκαναν "παρέλαση" τριακόσιοι ροπαλοφόροι του αναρχοριστερού "πολιτικού" χώρου, απειλώντας, υβρίζοντας και γράφοντας απειλητικά συνθήματα στους τοίχους, τρομοκρατώντας την γειτονιά να μην μιλάει και να μην αντιδράει στις άρρωστες αυτές καταστάσεις.
Θέλω να ρωτήσω τα εξής αυτούς που μας κυβερνάνε και μιλάνε για "φασισμό", "νεοναζί" και "ακροδεξιές συμμορίες":

1.Πόσες κλήσεις έχουν γίνει στο κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) από τους κατοίκους τα τελευταία 3 χρόνια για αυτά τα μαγαζιά λόγω ηχορύπανσης, επεισοδίων, εμπόριο ναρκωτικών και πορνείας και από αυτές σε πόσες ανταποκρίθηκε η ΕΛ.ΑΣ και με τι αποτελέσματα;

2.Γιατί δεν ισχύει ο νόμος για αυτά τα καταστήματα "υγειονομικού" ενδιαφέροντος όπως ισχύει για όλα τα άλλα; Οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες έχουν την ανάλογη άδεια υπαλλήλων υγειονομικού ενδιαφέροντος και λειτουργίας καταστήματος;

3.Γιατί προκλητικά δεν αστυνομεύεται η περιοχή και καταστρατηγείται το ωράριο κοινής ησυχίας;

4.Για ποιο λόγο η πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών δεν αντιμετωπίζεται σε αυτά τα μαγαζιά;

5.Γιατί οι αναρχοαριστεριστές ροπαλοφόροι μας απειλούν κάθε τρεις και λίγο επειδή αντιδρούμε σε αυτή την άρρωστη κατάσταση;

6.Γιατί ακόμα λειτουργούν όλα αυτά τα καταστήματα ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπερήλικων κατοίκων έχουν δεχθεί επιθέσεις και απειλές από τους θαμώνες αυτών των μαγαζιών;

Αν δεν γίνει κάτι αυτά τα φαινόμενα θα εντείνονται και κάποια στιγμή θα γίνουν τα χειρότερα. Ο ρατσισμός που επικρατεί σε αυτή την περιοχή είναι υπαρκτός, όχι όμως όπως διατυπώνεται περίτεχνα στα ΜΜΕ. Στην περιοχή την δική μας ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός κατά των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες μαγαζάτορες και τους θαμώνες τους, τους εμπόρους ναρκωτικών και τους σωματέμπορους, από τους ροπαλοφόρους αναρχοαριστεριστές και από το επίσημο κράτος που δείχνει ανοχή και καλύπτει αυτά τα άρρωστα φαινόμενα ανομίας και μας έχει εγκαταλείψει στο έλεος του θεού.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...

Κάτοικος Πλ.Αμερικής

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου