Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » « Αθώες» επισκέψεις με ζοφερό παρελθόν και εγκληματικές μελλοντικές προθέσεις
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Η Βορ. Ελλάδα που θα επισκεφτεί η "ταξιδιωτική ομάδα" σε μια εντελώς 'τυχαία' διοικητική της διαίρεση σε αλλήστου μνήμης εποχές

Φοβου τους Γερμανούς επισκέπτες και χρήμα φέροντες

Του Δημήτρη Κουτσομητόπουλου
                                                                                Μόναχο 14.05.2013
 
Την στιγμή που εμείς, εδώ στα ξένα,  σχεδόν καθολικά σιωπούμε και μετά βίας αναφερόμαστε - διαμαρτυρόμαστε για τα όσα κατά περιόδους μας καταμαρτυρούν  τα γερμανικά ΜΜΕ, και εφαρμόζουν στην χώρα μας η γερμανική κυβέρνηση και πολιτική ηγεσία 

την στιγμή που ιδιαίτερα εμείς εδώ στην Γερμανία, "συλλογικά ξεχνάμε" τις αιτίες που μας οδήγησαν στην "οδύσσεια" της μετανάστευσης , και δεν λέμε κουβέντα όχι μόνο γι αυτά που συμβαίνουν τώρα, αλλά και τα όσα  επέφερε η γερμανική κατοχή - θηριωδία στην πατρίδα μας, όπως οι καταστροφές, εγκλήματα,  ολοκαυτώματα κλοπές και οφειλές που δεν έχουν ξεπληρώσει και που  είναι διεθνώς καταγεγραμμένα.


 Οι εδω συμπολίτες μας, επειδή  "ως γνωστόν" είναι μεθοδικοί!!!!! και λάτρεις των "καταγραφών και μετρήσεων", ιδεολογικά προετοιμασμένοι, από το σπίτι, το σχολειό και το πανεπιστήμιο, για το ¨"ορθόν" και "πρέπων", και  δρώντας πάντα προληπτικά  έχοντας βάθος ιστορικού ορίζοντα, και τέλοςακολουθώντας πάντα τις ίδιες "φωνές" [1], ΑΠΤΟΗΤΟΙ, οργανώνουν "τουριστικά" ταξίδια στην πατρίδα μας με ειδικούς πολιτικούς  στόχους, "επιστημονικά"καλυμμένους.    

  Οργανώνουν ειδικά ταξίδια, όπου μαζί με τα φυσικά κάλλη και αρχαιολογικά αξιοθέατα (καλυμμένα απ αυτά), θα επισκεφτούν και θα καταγράψουν εθνικές, γλωσσικές, πολιτισμικές, θρησκευτικές ιδιομορφίες, μειοψηφίες κλπ. 

          Και για του λόγου το αληθές,  εδώ ένα μικρό απόσπασμα απο το "πρόγραμμα' περιήγησης  (ο θεός να μας φυλάει απο τέτοιες επισκέψεις - περιηγήσεις και... επισκέπτες) που διοργανώνεται  απο ένα απο τα πιο υπεύθηνα think tank της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής αναφορικά με την βαλκανική πολιτική. Την περίφημη SÜDOSTEUROPA GESELLSCHAFT (SOG) [2].

απόσπασμα απο το πρόγραμμα "περιήγησης" της „Süddosteuropa Gesellschaft“ απο τις 07 – 15 Σεπτεμβρίου 2013,  στην Βορ. Ελλάδα..

1. Nach der Besichtigung geht es weiter nach Veria,eine Stadt mit einer gemischten Bevölkerungsstruktur. Dort wird es ein Gespräch mit Vertretern der Aromunen geben (SOG). 

2. Im Gebiet um die Prespa-Seen leben viele Slawo-Makedoner. In dem Dorf Agios Germanos bietet sich Gelegenheit, mit slawo-makedonischen Vertretern über die aktuelle Situation dieser Minderheit zu sprechen (SOG).

3. West-Thrakien: Umstrittenes Grenzland : ....Weiterfahrt über Xanthi nach Echinos, unweit der Grenze zu Bulgarien, einem Zentrum der muslimischen Minderheit der Pomaken. Dort werden in einem Gespräch mit Kommunalpolitikern aus West-Thrakien die Probleme dieser multi-religiösen und multi-ethnischen Region thematisiert werden (SOG). Abend in Xanthi, das in der jüngeren Geschichte mehrfach unfreiwillig dieNationalität zwischen Griechenland und Bulgarien wechselte.


          Στο μεγαλέιο της η σ’ όλους μας γνωστή γερμανική 'ευαισθησία για την "λεπτομερή" καταγραφή, 'διαφορών", "συμπεριφορών" και πάνω απ όλα εθνικών, γλωσσικών και άλλων μειονοτήτων (και λέω γνωστή γιατί δημιούργησε και άφησε και ανεξίτηλα μνημεία [3]). Και φυσικά,  διοργανωτές  ή και αρωγοί αυτών των "επιστημονικών περιοδειών, "διάφορες ομοσπονδιακές υπηρεσίες, ευαγή ιδρύματα και ¨επιστημονικά ινστιτούτα και ... ιδιωτικά συμφέροντα!! [4].  

          Βέβαια, για τους λίγους που έχουν ασχοληθεί γενικά με τον γερμανικό πολιτισμό - ιστορία, την γερμανική πολιτική και ιδιαίτερα με το θέμα «η Γερμανία και οι μειονότητες», οι τέτοιου είδους επιλογές και κινήσεις δεν είναι κάτι  το καινούργιο και ξαφνικό.  Είναι "γερμανικά' προγραμματισμένες. Δηλαδή  είναι κεντρικά σχεδιασμένες. 


Ενδεικτικά αναφέρω, πως υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες, Ινστιτούτα κλπ,  που χρηματοδοτούνται από γερμανικές κυβέρνητικές υπηρεσίες, και το υπουργείο εξωτερικών, που ασχολούνται με την καταγραφή των μειονοτήτων -  μειονοτικών προβλημάτων στην Ευρώπη, και που μάλιστα με τον ένα άλλο τρόπο και ιδιάιτερα με την βοήθεια της γερμανικής κυβέρνησης , έχουν κατορθώσει ν’ αποκτήσουν μέσα στην ΕΕ, συντονιστικό - καθοδηγητικό ρόλο, δημιουργώντας σύμμαχα δίκτυα σ όλα τα κράτη-μέλη  της ΕΕ (ευρωπ. υπηρεσίες, ΜΚΟ κ.α.) [4].   

          Αυτό που ίσως είναι καινούργιο, είναι ο ανοικτός, θα έλεγα απροκάλυπτα προβοκατόρικος τρόπος οργάνωσης, προβολής.  Συμπεριφορά που πέρα απο την γνωστότατη γερμανική υπεροψία και αμετροέπεια, είναι και ένδειξη πως είναι σίγουροι πως βρίσκονται στο απυρόβλητο, κι αυτό, όχι μόνον επειδή ελέγχουν στην πατρίδα μας, το δημόσιο λόγο και πολιτική, αλλά επειδή σίγουρα έχουν και ντόπιους " ιδεολογιπολτικούς συνοδοιπόρους".  Είναι δε, εντελώς ενδεικτικό, πως  η κίνηση αυτή, εκδηλώνεται ακριβώς  την στιγμή που
 
α. η Γερμανική οικονομική και πολτική ελίτ, με "αιχμή" την κατάσταση στον ελλαδικό χώρο (Ελλάδα, Κύπρο), πιέζεται από πολλές πλευρές για αλλαγές (μερικοί μιλάνε πως πρέπει να πληρώσει το "τίμημα" της πολιτικής της)

β. η ελληνική Κυβέρνηση πρόβαλε δειλά μεν, αλλά πρόβαλε, το αίτημα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και οφειλών, χωρίς εκπτώσεις, εννοώ, χωρίς διαφοροποιήσεις μεταξύ αποζημιώσεων και αναγκαστικού δανείου. 
         

Και επειδή σκέπτομαι "ανοικτά", θα ήθελα να θυμίσω μια άλλη ιστορική περίοδο, που η Γερμανικλη ελίτ και πάλι ευρισκόμενη στην αρχή της ανάπτυξης ενός παλαιού της ονείρου,

για την απόκτηση του λεγόμενου ζωτικού χώρου (Lebensraum) και ανοίγματος του δρόμου πρός την πολυπόθητη Ανατολή και τα "καλούδια" της (τα σιτηρά και το υπέδαφος της Ρωσίας, και τα πετρέλαια της περιοχής του Καυκάσου),


και συνάμα αναγκαζόμενη να χρησιμοποίηση το ίδιο οδοιπορικο wie damals, την γραμμή του «σιδηροδρόμου για την Βαγδάτη» που οδηγεί στα πετρέλαια της Ανατολής, και τα ίδια σλογκαν όπως  πχ. το περίφημο πλέον « Serbien muss sterbien», 

ενεργοποιούσε  και πάλι ΑΝΟΙΚΤΑ τους ίδιους  γνωστούς διαλυτικούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που είχε χρησιμοποιήσει και στις δύο προηγούμενες μεγάλες της προσπάθειες, για να «νουθετήσει» την Ευρώπη και την υπόλοιπη υφήλιο. 


Αναφέρομαι στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν με την "σιωπή - ανοχή" και βοήθεια ΟΛΩΝ,  η τότε "νεοσυσταθείσα" Γερμανία, εισέρχονταν στην παγκόσμια πολιτική σκηνή με τα γνωστά θορυβώδη βήματα και έχοντας σαν στόχο την πολυδιάσπαση και τον έλεγχο, προωθούσε με τον πιο ωμό τρόπο την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας .

          Τότε,  θέλοντας να προλάβει και να κάμψει την όποια αντίσταση μας, αλλά και για να εκβιάσει την  ανάληψη (υφαρπαγή) μεγάλων έργων όπως  Αεροδρόμια (Eλ. Βενιζέλος HochTief) κλπ., με αφορμή το λεγόμενο "Μακεδονικό πρόβλημα",  βυσσοδομούσε εις βάρος μας, βρίζοντάς μας ως εθνικιστές, καταπιεστές λαοτητων, θρησκειών κλπ, πλασάροντας τις πιο χυδαίες θεωρίες (Φαλμεράγιερ κλπ,). Ποιος θα ξεχάσει τις ενορχηστρωμένες επιθέσεις των ναυαρχίδων της γερμανικής δημοσιογραφίας (FAZ, SZ, WELT, SPIEGEL των Meier, Reissmüller, Koydl όπως πχ. το «περίφημο» άρθο του V.Meier στην FAZSchmelztiegel Saloniki – Θεσσαλονίκη το Χωνευτήρι - κλπ ). 


          Έτσι και σήμερα, βλέποντας πως η αντίσταση του ελληνικού λαού δεν κάμπτεται , και μάλιστα είναι εμφανέστατα αντιγερμανική, και συνάμα δεχόμενη πιέσεις από παντού ενεργοποιεί , και πάλι το γνωστό παιχνίδι. Ενεργοποιεί μειονοτικά προβλήματα και "ανθρώπινα δικαιώματα". Φυσικά, όπως πάντα, σαν εμπόρευματα για σκύλευση . Παραδείγματα πάμπολλα.Πρόσφατα Ιρακ, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν,Λιβύη,Τυνησία, και όσον ούπω Συρία. 

Και κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, κι εμείς. Απόδειξη  το γεγονός, πως το "παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων (αυτή η «ανεξάρτητη» ΜΚΟ!!!!!), μας,  έχει βάλει,  και πάλι στο στόχαστρό του. Φυσικά, όπως πάντα, 
υποστηριζόμενο  και  απο τους "προοδευτικούς" μας ταγούς, αυτούς τους διαρκείς οικότροφους κι όχι μόνο υπότροφους των «προοδευτικών» κύκλων και ιδρυμάτων  της εσπερίας,  αυτούς τους «τσιστσερόνες», που διέπονται απο  "Τσατσοπούλιες  Δραγωνιάδες" και .."Μίχιες Ρεπούσιες Ι(ως)εις" κλπ.. 
 
          Τελευταίο ανησυχητικό δείγμα και παράδειγμα η «αντικειμενική δημοσιογραφία» στο προχθεσινό άρθρο στην SZ, οποία «χρησιμοποιεί» κάποιες αλήθειες όχι για να τις επεξηγήσει αποκαλύπτοντας τις βαθύτερες αιτίες αυτών των φαινομένων, αλλά για να παρουσιάσει μια εικόνα αναρχίας. Δηλαδή εικόνα  παράλυσης των δημόσιων λειτουργιών, που αργά η γρήγορα, θα απαιτήσει την παρέμβαση ευρωπαϊκών δυνάμεων ασφαλείας για την διατήρηση της.... τάξης και την προστασία των πολιτών!!!  Ενδεικτικό, τις όλης "αγωνίας" και "μέριμνας"  του αρθρογράφου, αλλά και της σύνταξης που το πέρασε (για να μην ξεχνάμε πως ¨ελευθερη" δημοσιογραφία περνάει κι απο φίλτρα - ελέγχους)  είναι αυτό το σχετικά μεγάλο απόσπασμα, (υπογραμμίσεις είναι δικιές μου).
 
"..Bei all diesen Schwierigkeiten wird eine andere Krise leicht übersehen. Die fremdenfeindliche Gewalt gegen Migranten und Asylsuchende in Athen und anderswo droht, außer Kontrolle zu geraten. Massenausschreitungen gegen Menschen aus Afghanistan und Afrika sind an der Tagesordnung, die meisten werden nicht einmal offiziell registriert. Dagegen muss Griechenland in diesem Jahr unbedingt etwas tun, gemeinsam mit Deutschland und den anderen EU-Mitgliedstaaten. Die Übergriffe selbst sind massive Menschenrechtsverletzungen. Allerdings wiegt noch schwerer, dass die Verantwortlichen normalerweise nicht bestraft werden. Weder die Polizei noch andere staatliche Organe bemühen sich ernsthaft darum, die Täter zur Rechenschaft zu ziehen. Diese Straflosigkeit zerstört die Illusion, dass in dem mit dem Nobelpreis ausgezeichneten Europa Toleranz und Frieden regieren.  ". περισσότερα  στις υποσημ. [5])


Αλλά ένα είναι σίγουρο, πως όποιοι κι αν τολμήσουν,  Πως,  και πάλι θα φύγουν με το κεφάλι σκυμμένο προς τα κάτω, κυνηγημένοι και ηττημένοι  γιατί..


«ΗΡΘΑΝ ντυμένοι «φίλοι» αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας. Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους. Έφεραν το Σοφό, τον Οικιστή και το Γεωμέτρη, Βίβλους γραμμάτων και αριθμών, την πάσα Υποταγή και Δύναμη, το παμπάλαιο φως εξουσιάζοντας. Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέπη τους...»          
Δ.Κ.
Μόναχο 13.05.2013

________________________________________________________________
[1] Απόσπασμα απο την ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ οδηγία / διαταγή του Himmler (11.04.1940) που απευθύνεται προς τα στρατεύματα και τις πολιτικές υπηρεσίες του Γ! Ράϊχ (SS – GESTAPO), που συμμετέχουν στην επιχείρησηBarbarossa,  (κωδικός σχεδίου επίθεσης εναντίο της Σοβ. Ενωσης), που τα λέει ΟΛΑ.
  
"Μερικές σκέψεις για τη μεταχείριση των ξένων εθνοτήτων - λαοτητων  στην Ανατολή                                         
                                               
Στην αντιμετώπιση των ξένων εθνοτήτων - λαοτήτων στην Ανατολικά, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να αναγνωρίσουμε και να συντηρήσουμε   όσο το δυνατόν περισσότερες  μεμονωμένες εθνότητες. Δηλαδή εκτός  από τους Πολωνούς και τους Εβραίους, και τους Ουκρανούς, τους Λευκορώσους, τους Lemken και Kashuben κλπ.. Κι αν κάπου αλλού υπάρχουν διεσπαρμένες ομάδες, κι αυτούς.

Μ αυτό θέλω να πω ότι σε μας το το μεγαλύτερο ενδιαφέρον  δεν βρίσκεται  στο να ενώσουμε τον πληθυσμό της Ανατολής, αλλά αντίθετα στο να τον τεμαχίσουμε σε όσο το δυνατόν μικρότερα κομμάτια.

Αλλά ακόμη και εντός αυτών των ίδιων των  εθνοτήτων,  δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον  να τις βοηθήσουμε να αποκτήσουν ενότητα και δύναμη, και ίσως, σιγά-σιγά και εθνική συνείδηση και πολιτισμό, αλλά αντιθέτως  να διαλυθούν σε αμέτρητα μικρά κομμάτια και θραύσματα

Είναι αυτοκατανόητο, πως θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα μέλη όλων αυτών των εθνοτήτων και ιδίως τις κατώτερες κοινωνικά ομάδες για τις θέσεις των Δημάρχων  και των αστυνομικών υπαλλήλωνΗγετικέςθέσεις σ αυτές τις ομάδες επιτρέπεται  να κατέχουν μόνον οι τοπικοί Δήμαρχοι και οι τοπικές Αστυνομικές αρχές..".

και το γερμανικό κείμενο 

«Einige Gedanken über die Behandlung der Fremdvölkischen im Osten                              

 Bei der Behandlung der Fremdvölkischen im Osten müssen wir darauf sehen, so viel wie möglich einzelne Völkerschaften anzuerkennen und zu pflegen, also neben den Polen und Juden die Ukrainer, die Weißrussen, die Goralen, die Lemken und die Kaschuben. Wenn sonst noch irgendwo Volkssplitter zu finden sind, auch diese. Ich will damit sagen, daß wir nicht nur das größte Interesse daran haben, die Bevölkerung des Ostens nicht zu einen, sondern im Gegenteil in möglichst viele Teile und Splitter zu zergliedern. Aber auch innerhalb der Völkerschaften selbst haben wir nicht das Interesse, diese zu Einheit und Größe zu führen ihnen vielleicht vielleicht allmählich Nationalbewußtsein und nationale Kultur beizubringen sondern sie in unzählige kleine Splitter und Partikel aufzulösen. Die Angehörigen aller dieser Völkerschaften, insbesondere der kleinen, wollen wir selbstverständlich in den Stellen von Polizeibeamten und Bürgermeistern verwenden.Spitzen in solchen Völkerschaften dürfen nur die Bürgermeister und die örtlichen Polizeibehörden sein......».

Δική μου υποσημείωση: Έχω την άποψη πως αυτή ‘η οδηγία’ πρέπει να διαβαστεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ, λέξη προς λέξη,  και με μεγάλη προσοχή


[2]  
το όλο «τουριστικό-εκπαιδευτικό’ πρόγραμμα εδώ 
[3] Απ’ αυτη την γερμανική εμμονή και ‘σταθερότητα’ θα πρέπει κι εμέις κάτι να μάθουμε.

Πρόταση: Εμείς εδώ στην Γερμνία, που δεν θα πάψω να το λέω, είμαστε - ήρθαμε εδώ (οι γονείς μας) όχι γιατί κουβαλάμε μέσα μας κάποιον «Οδυσσέα» και είμαστε ταξιδιάριδες, αλλά γιατί έιμαστε  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αυτής της «καταγραφικής μανίας» και «πεζοπορικής διαστροφής», των γερμανών, εμείς λοιπόν, πρέπει να οργανώσουμε  / να γίνουμε οι διοργανωτές επισκέψεων
Α. των συμπατριωτών μας απο την Ελλάδα, σ όλα αυτά τα μέρη που ο γερμανική «καταγραφική μανία» άφησε έδω στην Γερμανία – Αυστρία «μνημεία και
Β. των ίδιων των Γερμανών στα «μνημέια» που άφησε το πέρασμα των γονιών τους απο την πατρίδα μας. Αυτό θα πρέπει να είναι το καθήκον μας, κι όχι  οι επισκέψεις στην Πράγα. 
Οι ...γερμανοί δείχνουν τον δρόμο...       

[4]
https://www.fuen.org/de/  Die Föderalistische Union Europäischer Volksgruppen (FUEV)  πιστός συνεχιστής της Γερμανικής πολιτικής για τις μεινότητες της περιοδου 1920-1940 . Κεντρικός πυρήνας του πιστεύω και της πολιτικής της είναι η «Οργανική ανασυγκρότηση της Ευρώπης»  μέσω  της ανάδειξης της Γερμανία ως «φυσικού» ηγεμόνα του ευρωπαϊκού χώρου και η προπαγάνδιση του τέλους των ενιαίων και κεντρικά συγκροτημένων - οργανωμένων Εθνών και Κρατών.
Χρηματοδοτείται απο την Ευρ. Επιτροπή, το γερμανικό, αυστριακό, και Δανέζικο κράτος , ιδρύματα πολτικών κομμάτων και... οικονομικούς κύκλους!!!! Και τέλος έχει 90 οργανώσεις σε 32 ευρωπαϊκά κράτη!!!!!  
 
http://www.gfbv.de/ Gesellschaft für bedrohte Völker. Η  zentrale της καταγραφής. Εδω θα βρήτε  επίσης ευρωπαϊκά παραρτήματα των willingen και.... θαυμάστε την ... καταγραφή. Περιττό να αναφερθεί πως κι’ αυτή η..... απασχόληση, χρηματοδοτείται και απο τον γερμ. ΥΠΕΞ και απο ποιούς άλλους; απο γερμανικούς οικονομικούς κύκλους.
 

[5] Σε ανύποπτο χρόνο, και μάλιστα απο την εποχή των συζητήσεων για την αναθεώρηση της συνταγματικης συνθήκης, σε διάφορα σχόλιά μου που είχαν δημοσιευτεί και στον ΔΟΡΥΦΟΡΟ και στην ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, είχα αναφερθεί στις προθέσεις αλλά και προτάσεις των Γερμανών για την δημιουργία ειδικών στρατιωτικών μονάδων επέμβασης σε ευρωπαϊκές χώρες, σε περιπτώσεις που ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ  πως διαταράσσεται η δημόσια ασφάλεια κλπ.

Μάλιστα είχα επισημάνει πως αυτών των ομάδων επέμβασης θα προηγηθούν, οι μαζικές δημοσιογραφικές διαστρεβλώσεςι a la Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, κλπ. Στην συνέχεια θα εγκατασταθούν οι πολιτικοί Gauleiter και στην πορεία θα έρθουν και τα ΣΤΡΑΤΑ. 

Οι δημοσιογραφικές καμπάνιες και οι "επιστημονικές αναλύσεις" είναι πάντα εδώ, και μάλιστα αναζωογονούνται και εντίνονται. Το πολιτικό κλίμα φτιάχνεται... και οι θεωρητικοί willingen , υπάρχουν ένθεν και εκείθεν. Τι μαςλείπειΑυτό που μας λέει αυτός ο καλόςο  "ανθρωπιστής" δημοσιογράφος .."Dagegen muss Griechenland in diesem Jahr unbedingt etwas tun, gemeinsam mit Deutschland und den anderen EU-Mitgliedstaaten... " γιατί, "..die Intoleranz zunimmt.....". Κι αυτό, λέω εγω δεν είναι τίποτα άλλο απο μια gemeinsam geführte Aktion unter der Führung der Deutschen, weil sie, wie bei allem, sind besser organisiert, sie haben, historisch erwiesen, Erfahrung etc..,etc..... Αυτά μας λέει, επικαλείται και προαναγγέλει ο "καλός" δημοσιογράφος

Το άλλο, πέρα απο την κατάργηση των μέτρων και μνημονίων (αυτα κάνουν τζίζ ) κλπ, το πιο απλό που θα ήταν η κατάργηση της Οδηγίας του Δουβλίνου κλπ, αυτό δεν το λέει, δεν το γράφει.Γιατί.... τότε πως θα μπορούσε, αυτός - αλλά κι' άλλοι - , να αποδείξει πως είναι "ανθρωπιστής", "διεθνιστής" , αν... δεν υπήρχαν οι βάρβαροι και οι βάρβαρες αντιδράσεις κλπ. Πως; 

Εδώ το σχετικό άρθρο στην Süddeutsche Zeitung 13.05.2013,
http://www.sueddeutsche.de/politik/auslaenderhass-in-griechenland-gepruegelt-wie-ein-hund-1.1670977

προσέξτε την ιδιαίτερη σημειολογία της φωτογραφίας που συνοδεύει αυτό το άρθρο. Πρόκειται για μια διαμαρτυρία έξω από την γερμανική πρεσβεία προφανώς και μελών της "χρυσής αυγής', που εμφανέστατα φαίνεται πως διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, και απευθύνονται φυσικά στους Γερμανούς. Ποιοι μιλάνε για 'εθνικό πλούτου; προφανώς οι εθνικιστές. Και  ποιοι είναι αυτοί που διαμαρτύρονται; οι ρατσιστές κλπ. Και τι μπορεί να είναι αυτά που ισχυρίζεται - προπαγανδίζει ένας εθνικιστής - ρατσιστής; προφανέστατα ψέμματα. Μ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. «
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου