Μάχη για πατρίδα, πίστη και ιδανικά - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μάχη για πατρίδα, πίστη και ιδανικά

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως αγαθό στον κόσμο που να δίδεται χάρισμα και άνευ ανταλλάγματος. Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Μικρό ή...

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως αγαθό στον κόσμο που να δίδεται χάρισμα και άνευ ανταλλάγματος.


Μικρό ή μεγάλο, λιγότερο ή περισσότερο σημαντικό, είναι έργο των δικών μας πράξεων. Κερδίζεις τους σκοπούς για τους οποίους αγωνίζεσαι ή χάνεις τα πάντα και χάνεσαι εν προκειμένω για την πατρίδα σου αν αφεθείς σε ξένα χέρια.

Όσοι λέγουν τα μεγάλα και βαρύγδουπα λόγια περί ειρηνικών έργων και πειθήνιων υποταγών χωρίς κόπους, αυτοί είναι οι λόγιοι τής συμφοράς που έχουν συμμαχήσει με τους εχθρούς τής Φυλής μας. Δεν υπάρχει ειρήνη που δεν στηρίζεται σε γερά τείχη. Και δεν υπάρχει ελευθερία που δεν στηρίζεται στην πολεμική αρετή που την κατακτά.

Η Ελλάς βάλλεται στα πλέον δομικά κάστρα τής υπάρξεώς της. Βάλλεται από μέσα και από έξω από τα πληγωμένα τείχη. Τα χτυπήματα στρέφονται κατά τής Πατρίδος, τής Πίστης και των Ιδανικών μας. Διάτρητα τα σύνορα από τα τουρκικά σκάφη, από τους λαθρομετανάστες, από τους πραματευτάδες παραχωρήσεως εδαφών και ιστορικών ονομάτων.

Εκκλησίες μας στα προσωρινά σύνορα βεβηλώνονται από τους απόβλητους τής στέπας. Και οι ψευτοσύμμαχοι θέλουν να μας ρυθμίσουν έως και την ανατροπή τής πολιτικής κατάστασης κατά τον τρόπο που τους συμφέρει. Ένα ατελείωτο μεσοπολεμικό παζάρι διεξάγεται όταν οι κεφαλικοί φόροι και η εγκληματικότητα σέρνουν τρελό χορό αφαιμάξεως.

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες. Βιώνουμε τον Ελληνισμό μας καθημερινά ως αιμάτινο ποτάμι που ρέει στις φλέβες μας. Μας λένε επικίνδυνους επειδή αμφισβητούμε κατοχή και μικρότητα ξένη, επειδή δηλαδή δεν κάνουμε κτήμα μας τον μισανθρωπισμό, τον μισελληνισμό και την αθεΐα των κατακτητών και των προδοτών. Ναι, είμαστε επικίνδυνοι διότι για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα το Ελληνικό Έθνος είναι Μεγάλο και οι Έλληνες Λαός Κατακτητών.

Ο Ελληνισμός είναι γεννήτορας πολιτισμών, ήθους, ηρωισμού, φιλοσοφικής σκέψης και δικαίου. Είμαστε οι δημιουργοί τού δρόμου τής ζωής ενάντια στην ραθυμία των σκλάβων και το θάνατο των βαρβάρων. Αυτός ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με φωτιά. Τα εύσημα η Φυλή μας δεν τα πήρε μονάχα με το μελάνι μα κυρίως με το Αίμα που συνέγραψε με χέρια Ηρώων το Βιβλίο τού Ελληνικού Έθνους. Και τα πρωτεία τής οικουμένης τα κατακτήσαμε με το Ατσάλι που σαρώνει την αδικία.

Ο ύμνος στην μάχη και την πολεμική αρετή είναι ελληνική υπόθεση. Είναι υπόσχεση Τιμής και Ιερός Όρκος για την Αναγέννηση τής Πατρίδος. Φτάνει να ενωθούμε και να συνεχίσουμε επάνω στα βήματα που χάραξαν οι πατεράδες μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φέρουμε πάλι στο προσκήνιο των ενεργειών μας την διάθεση για Νίκη και Φως.

Να εφορμήσουμε κατά των εφήμερων δυνατών που έρχονται να μας κλέψουν τον κόσμο και να τους συντρίψουμε με ξίφος παθιασμένο για την κατάκτηση τής κορυφής. Και ακόμη να ισοπεδώσουμε την ασχήμια τής εκούσιας υποταγής με το εκτυφλωτικό πολιτισμό Ελεύθερων Ελλήνων.

Αυτή είναι η αποστολή των συγκαιρινών Ελλήνων και είναι πολύ μικροί και τιποτένιοι αυτοί που νόμισαν πως μας νίκησαν. Καλό μάς έκαναν με το εκτυφλωτικό φως που ρίξανε στα πρόσωπα των κατσαπλιάδων τής πολιτικής μας ζωής. Η παρακμή όμως είναι κατάσταση πεπερασμένη διότι η ψυχή τού Έλληνα είναι αθάνατη. Έστω κι ένας αν απομείνει να βαστήξει τα λάβαρα τού πολέμου και της θυέλλης ανά χείρας, ευθύς σηκώνεται ο αγέρας τής αντάρας για τα ιερά ελληνικά όπλα.

Θάνατος στους ζητούντες το θάνατό μας. Ψηλά οι πολεμικές αυτοκρατορικές σημαίες. Η Θεϊκή Σοφία θα σμίξει με την Εθνική Υπερηφάνεια στην Πατρίδα των Γενναίων. Το θράσος, η ματαιοδοξία και το μπαστάρδεμα φυλών και ηθών δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας. Το Θάρρος και η Πίστη των Καθαρών Ελλήνων θα μας οδηγήσουν στον καιρό της Νέας Ελληνικής Δόξας.

Κατηγορούν τον Λαϊκό Εθνικισμό μας τα ξένα σώματα που λυμαίνονται ελληνική εξουσία γιατί αποκαλύψαμε τις ανομίες τους και ετοιμάζουμε το Γουδί τους. Μας κατηγορούν οι «περιούσιοι» δολοφόνοι των Ελλήνων για δολοφόνους επειδή τελειώνει η δεσποτεία τους. Και σκούζουν οι γειτονικοί μας παρίες γιατί γνωρίζουν πως εκεί που τώρα σέρνεται η αθλιότητά τους θα υψωθεί η Μεγάλη Ελλάδα.


Φέρνουμε λοιπόν τον άνεμο τής πτώσης τής μιζέριας. Είναι μια πανεθνική μάχη που δίδουμε από κοινού Εθνικισμός, Ελληνικός Λαός και Εθνικός Στρατός. Μια παλιγγενεσία που θα έρθει σαν τη χρυσή αυγή που ακολουθεί το πυκνό σκοτάδι. Με τον πύρινο λόγο και την πύρινη ρομφαία ταυτόχρονα. Με την ανακατάληψη τής Πατρίδος μας και το σύνθημα σύρατε σπάθη στο Πεδίο τής Μάχης. Με τη Σάλπιγγα και το Σπαθί τής Νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου