Εθνοκτόνων ξεδόντιασμα... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εθνοκτόνων ξεδόντιασμα...

Οι δολοφόνοι τού ελληνικού λαού αναζητούν και φέρνουν νομικές «κατοχυρώσεις» για την εξακολούθηση τού διαπραχθέντος εγκλήματος. Γρά...


Οι δολοφόνοι τού ελληνικού λαού αναζητούν και φέρνουν νομικές «κατοχυρώσεις» για την εξακολούθηση τού διαπραχθέντος εγκλήματος.

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Προχωρούν στην ποινικοποίηση τού πατριωτισμού ενώ την ίδια ώρα έχουν θέσει τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια σε διατεταγμένη αποστολή ώστε να αποκρύψουν ή να μετριάσουν τον αντίχτυπο από την έξαρση των δολοφονιών Ελλήνων από λαθρομετανάστες.

Από την άλλη πλευρά στον τομέα τής οικονομίας ετοιμάζουν πάντα κάτω από τις εντολές των νεοταξικών αφεντικών νέο μνημόνιο, νέα αιματηρά μέτρα και ελέγχους ακόμη και στα σπίτια τού ραγιαδοποιημένου λαού μας. Οι δε προπαγανδιστικοί τους μηχανισμοί βγάζουν τη γλώσσα τού ψεύδους για μια ακόμη φορά λέγοντας πως τα πάντα βαδίζουν αναπτυξιακά μετά την μείωση των αποδοχών των Ελλήνων και την μείωση τής αξίας τής εθνικής μας περιουσίας!

Νάρκωση, ανηθικότητα και εσωτερική γενοκτονία τελούνται με δωσιλογική συνέπεια από τη χειρότερη μάστιγα γενοκτόνων που έχει περάσει από τον τόπο μας. Ολάκερο το καθεστώς μια έχιδνα και ένας εσμός εθνοκτόνων που θέλουν ξεδόντιασμα πριν μας ξεκάνουν.

Οι παράτες των ομοφυλόφιλων είναι έτοιμες να απλωθούν στη Θεσσαλονίκη αλλά ο δήμαρχος Μπουτάρης ενοχλείται λέει από την παρουσία τής Χρυσής Αυγής. Και στα ακριτικά όρια τής Πατρίδος μας, στη Φλώρινα, συνεχίζεται η απομάκρυνση φυλακίων και ολοκληρώνεται με την κατάργηση τής 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού. Το κράτος τού ψευτορωμέϊκου σαπίζει και οι οδοί προς τους λαθρομετανάστες και την Τουρκία ανοίγουν διάπλατα.

Οι φοροεισπράκτορες τού ντόπιου νεοταξισμού, αντικαθιστώντας τους παλιούς κατοχικούς στρατιώτες, θα μπορούν να καταγράφουν κατ’ οίκον τα περιουσιακά στοιχεία μας φορολογώντας ακόμη και εκείνα που δεν παρέχουν κανένα απολύτως εισόδημα. Θα φτιάχνουν ατομικούς φακέλους με έσοδα και έξοδα αδιαφορώντας για την περσινή εισοδηματική κατάσταση όταν η φτωχοποίηση έχει σαρώσει τα πάντα!

Παράλληλα το καθεστώς των δωσίλογων, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, φέρνουν με επείγουσες διαδικασίες στην φωλιά τού ανθελληνισμού, το κυνοβούλιο, τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο κατά Ελλήνων με τις ίδιες αρχικές μέριμνες, αφού πήραν εντολή από τον σιωνιστικό νεοταξισμό να μην κάνουν καμία αλλαγή. Ποινικοποίηση των χαρακτηρισμών και των δήθεν βιαιοτήτων που γίνονται με γνώμονα τη φυλή, τη θρησκεία, το χρώμα, την σεξουαλική προτίμηση.

Φορτωθείτε τους λαθρομετανάστες ισοβίως, αποδεχτείτε το πολυφυλετικό σας προτεκτοράτο, μεταλλαχθείτε σε ισλαμικό μόρφωμα, αποδεχτείτε την ανωμαλία ως ισότιμη, μας λένε οι εθνικοί καταστροφείς. Οι Έλληνες τρώνε και ντύνονται από τα σκουπίδια αλλά τα χρήματα για το Τζαμί που γυρεύουν οι παγκοσμιοποιητές βρέθηκαν και θα αρπαχθούν από τις τσέπες μας.

Στην Ήπειρο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων δολοφονήθηκε από ένα αλβανικό τέρας που είπε πως το έκανε γιατί έτσι τού ήρθε. Και στο Κερατσίνι ένας συμπατριώτης μας, ιχθυέμπορος και πατέρων δυο μικρών κοριτσιών, σφάχτηκε έξω από το σπίτι του με την είδηση να πνίγεται. Το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο όμως δεν περιλαμβάνει τίποτα για τα αληθινά εγκλήματα μίσους από τα οποία πλήττονται οι Έλληνες. Μην θιχτούν γενοκτονίες αλλοεθνείς και μην χαιρετίσετε δωρικά ελληνικά με το δεξί χέρι γιατί θα σας κλείσουμε κόμμα, επιχορηγήσεις, στόμα και δεν συμμαζεύεται.

Το πρόβλημα λοιπόν των γραικύλων πολιτικάντηδων είναι ο περιορισμός τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι τον αφανισμό πατρίδος και λαού. Ήδη μάλιστα ετοιμάζεται το υπόστρωμα για τη δημιουργία τού επόμενου περισσότερο διευρυμένου κυβερνητικού συνασπισμού που θα συμπεριλαμβάνει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Άθεοι και απάτριδες μια αγαστή οικογένεια. Οι πωλητές τής εθνικής κυριαρχίας και τής συρρικνώσεως τής ελληνικής εργασίας με τους αμερικανοκομμουνιστές αρνητές τής Ποντιακής Γενοκτονίας που πράξανε οι κοινοί τους φίλοι Τούρκοι και με τους υποστηρίζοντες πως δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα αλλά μονάχα ταξικά!

Όλοι αυτοί λοιπόν ενώνουν τις δυνάμεις τους για να καταπολεμήσουν τη Χρυσή Αυγή, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται να φέρουν νέα φορολογικά μέτρα τής τάξεως των 4 δις ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια όταν οι διεθνείς τοκογλύφοι γυρεύουν μέτρα ύψους 8 δις ευρώ. Από την άλλη πλευρά συνεχίζεται ο εποικισμός των νησιών μας με λαθρομετανάστες που μας φέρνει η Τουρκία και οι οποίοι αποβιβάζονται ακόμη και στο νησάκι Παναγιά Τοκμάκια πλησίον τής Λέσβου, νησάκι που είχε ακουστεί πως διεκδικεί να το αγοράσει Τούρκος!

Το ψευτορωμέϊκο κάνει τα πάντα για να ανοίξει το δρόμο σε «περίεργες» εμφύλιες συγκρούσεις με επικίνδυνα πειράματα σαν κι αυτό με τις Σκουριές Χαλκιδικής. Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο να δούμε συγκρούσεις ένοπλες μεταξύ πολιτών και αστυνομικών με το σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.
Οι ψευτοσύμμαχοι, δεινοί συμμέτοχοι και συνεργάτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, φτάσανε στο σημείο να ζητούν το οριστικό κλείσιμο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά οδηγώντας 1000 εργαζόμενους στο λιμό και τέσσερα υποβρύχια που χρειάζεται άμεσα το Πολεμικό Ναυτικό στην αχρηστία. Από την άλλη πλευρά το αμερικανικό μπλοκ τού νεοταξισμού θέλει «πολιτική σταθερότητα» χωρίς εκλογές, ενώ το γερμανικό μπλοκ τού νεοταξισμού θέλει παρουσία στη χώρα μας γερμανικού στρατού για να μας «συνετίσει» όταν βγούμε μπροστά για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας.

Το κράτος «μας» δεν είναι διόλου ελληνικό και νοσεί βαρύτατα. Οι διεθνείς χρηματάνθρωποι και μεγαλοαναλυτάδες ομολογούν με ψυχρό κυνισμό πως τα μνημόνια ήρθαν για να ληστευτούν τα ενεργειακά μας κοιτάσματα και πως δεν είμαστε σε καμία περίπτωση βέβαια οι φτωχοί που χρωστούν. Ο δε λαός μας πεθαίνει αδυνατώντας να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα για φάρμακα και ιατρικές εξετάσεις. Οι ίδιες οι φυλλάδες τής παγκόσμιας τυραννίας λένε πως στην Ελλάδα συντελείται δημόσια υγειονομική καταστροφή.

Η Τουρκία συζητάει και κλείνει συμφωνίες για σφαίρες επιρροής και συμμαχικές συμπορεύσεις με τον γερμανικό και τον αμερικανικό βραχίονα τού Συστήματος ταυτόχρονα. Νομίζει πως θα παραμείνει ζωντανή ενώ στην πραγματικότητα ομοιάζει με τον κηφήνα τού μελισσιού που μόλις τσιμπήσει με το κεντρί, αμέσως μετά ψοφάει. Το θέμα είναι να φανούμε εμείς αντάξιοι να αποφύγουμε το τσίμπημα αποκρούοντας το τουρμομογγολικό κτήνος και ωθώντας το να κάνει το μοιραίο λάθος επάνω στους ψευτοσυμμάχους τυχοδιώκτες τής περιοχής μας.

Βγάλανε λοιπόν οι Τούρκοι το ερευνητικό σκάφος Billim προκειμένου να κινηθεί μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου ώστε να προκαλέσουν τα τσιμπήματα εν αναμονή και τού κυρίως σκάφους Μπαρμπαρόσα. Το Καστελόριζο στο μεταξύ δέχεται απολύτως σκόπιμα τις ελεύσεις των εξ ανατολών λαθρομεταναστών. Η δε στρατιωτική ηγεσία μας επισκέπτεται συχνότατα την ακριτική μας περιοχή καθώς οι τουρκικές «έρευνες» επεκτείνονται σε ελληνικά χωρικά ύδατα με σημείο εκκίνησης τις σκλαβωμένες ακτές τής Ιωνίας μας.

Στη μαρτυρική Κύπρο Μας οι κατοχικές «αρχές» συνέλαβαν προσφάτως τρεις Ελλαδίτες με την επίκληση τής παράνομης εισόδου άνευ αδείας στην ουδέτερη ζώνη τής Κύπρου. Τους άφησαν λίγες ημέρες μετά ελεύθερους ενώ το περιστατικό σχετίζεται σίγουρα με την στρατηγική εντάσεως και προκλήσεως σύγκρουσης, όπως και η παρ’ ολίγο δολοφονική απόπειρα σε βάρος τού Οικουμενικού Πατριάρχη για τις 29 Μαΐου. Στη δε Ελεύθερη Θράκη Μας άλλοι τουρκομογγόλοι λύκοι τής στέπας βάλανε φωτιά και κατεδάφισαν ένα εκκλησάκι στην ορεινή Ξάνθη. Το προδοτικό σύνδρομο τού καθεστώτος εκτρέφει την αφασία απέναντι στη θύελλα που έρχεται.

Στη Γερμανία ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου μαζί με τον Βεστερβέλλε μίλησαν στα πλαίσια ενός γερμανοτουρκικού στρατηγικού διαλόγου για την επένδυση στο κοινό τους μέλλον και για την αναγκαιότητα τού ευρωπαϊκού προσανατολισμού τής Τουρκίας! Παράλληλα η επίσκεψη τού πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά προς ΗΠΑ και το αμερικανοεβραϊκό παγκόσμιο φόρουμ ακυρώνεται όπως και το κοινό υπουργικό συμβούλιο με το «φιλικό» Ισραήλ!  

Η επόμενη άλωση που θα συμβεί είναι εκείνη των μισητών τού Γένους μας. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ο ελληνικός λαός είναι ο πλέον ανυπέρβλητος εξουσιαστικός μηχανισμός μαζί με τον Εθνικό μας Στρατό επάνω και από «δυνατούς» και από ανήθικους. Μια φάλαγγα Ελλήνων Πολεμιστών που θα ξεδοντιάσουν την λαίλαπα που μας γυροφέρνει σκορπώντας λευτεριά και μεγαλοσύνη στην κοινωνία μας και κάθε πονεμένη ελληνική γη. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και την επιστροφή τής Μεγάλης Ελλάδος στο Θρόνο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου