Πίστη και ιδεολογία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πίστη και ιδεολογία

Η πολιτική αποτελεί διακονία τού λαού στον σωστό δρόμο για την αντιμετώπιση των ζητημάτων τής καθημερινότητας και την υιοθέτηση κοινών ...


Η πολιτική αποτελεί διακονία τού λαού στον σωστό δρόμο για την αντιμετώπιση των ζητημάτων τής καθημερινότητας και την υιοθέτηση κοινών στόχων για την ανάπτυξη τής εθνικής κοινότητας.


Αποτελεί το πεδίο λήψεως των κοινών αποφάσεων στο οποίο ο λαός αναδεικνύει τους ηγέτες του και ορίζει τους κανόνες που θα διέπουν την πολιτική του ζωή.

Επομένως οι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να επιλεχθούν μεταξύ των αρίστων στην πίστη, το ήθος και τον πατριωτισμό ως υπηρέτες τού λαού κυρίαρχα κι ύστερα ως άρχοντες τού κράτους. Οι δε κανόνες ορίζονται από την ύπαρξη σαφούς ιδεολογίας και την τήρηση τού πολιτικού λόγου στο ακέραιο. Η απουσία ιδεών σηματοδοτεί ξένη εξάρτηση και πολιτικαντισμό, επομένως εθνική προδοσία. Η δε αθέτηση τού λόγου λαϊκή εξαπάτηση.

Προδότες και καταπατητές τής λαϊκής εμπιστοσύνης αποβάλλονται από την εθνική κοινότητα που θέτει το κοινό καλό υπέρ άνω όλων με την αυστηρότερη των ποινών. Για τον Λαϊκό Εθνικισμό η πολιτική οφείλει να ακολουθεί τα βήματα τής Πίστεως και τής δεσμεύσεως έναντι τού Θεού. Η πολιτική για εμάς τους εθνικιστές είναι η πίστη στο λαό και τις εθνικές μας αξίες με την υπηρέτηση αυτών μέσα από ένα σαφές σύστημα αρχών και θέσεων.

Η Πατρίδα είναι ο Ναός τού Γένους και ο λαός το πλήρωμα αυτού. Και μέσα σ’ αυτόν τον Ναό εισέρχονται όσοι προέρχονται από τα σπλάχνα τού Ελληνισμού και ορκίζονται να ενεργήσουν κατά πάντα υπέρ τού λαού και τής αποστολής τού Ελληνικού Έθνους. Η τήρηση των Παραδόσεων τής Φυλής μας και η Ισχύς τού Έθνους είναι κοινές συνισταμένες τής πολιτικής μας ζωής και κινήσεις αλληλένδετες.

Η αξιοπρέπεια τού λαού μας, η εθνική ταυτότητα και ιδιοπροσωπία, η υπεράσπιση τής ιστορίας μας και η ανάδειξη των χαρισμάτων και ικανοτήτων πατρίδος και λαού είναι φάρος και οδηγός μας. Η Ελληνική Σημαία είναι η ηγέτιδα δύναμη στην κορυφή τής παρατάξεως των Ελλήνων. Ο Εθνικός μας Ύμνος στα χείλη των στρατευμένων παιδιών μας και ολάκερου τού ελληνικού λαού είναι το σάλπισμα ενός ακατάπαυτου αγώνα για προκοπή, ανεξαρτησία και κυριαρχία.

Η αλληλεγγύη στον εθνοφυλετικό μας αδερφό και το αγκάλιασμα των πλέον αδυνάμων, η υπεράσπιση τής ελληνικότητάς μας και η αντιμετώπιση των προβλημάτων των αδερφών μας από ολάκερη την εθνική κοινότητα είναι ιερό καθήκον και παρακαταθήκη αιώνων. Όλοι οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή μαζί σαν ένα Σώμα. Στα καλά και στα κακά, στις χαρές και στις λύπες. Στη δόξα και στην λύτρωση από τα δεσμά.

Οι Έλληνες είναι οι σεπτές εικόνες τής Ελλάδος. Και όπως ακριβώς λαμπρύνουμε τον Ναό τής Ορθοδοξίας, έτσι ακριβώς θα λαμπρύνουμε το Ελληνικό Έθνος και θα τού αφιερώσουμε μεγαλύτερα προσκυνήματα. Θα πάρουμε μάλιστα πίσω όσα δικαιώματα και ζωτικούς χώρους τού αφαίρεσαν οι βέβηλοι και οι ιερόσυλοι, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι ψευτοσύμμαχοι. Όσους «αντιρατσιστικούς» ψευτονόμους κι αν στρέψουν εναντίον μας και όσες συγκυριαρχίες κι αν μας γυρέψουν, ο εθνικισμός και ο πατριωτισμός μας θα συντρίψουν τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση.

Η Πίστη των Ελλήνων Εθνικιστών θα νικήσει την απιστία. Η αγάπη μας για τον ελληνικό λαό που μας ανάστησε με τη Θεία Χάρη θα επικρατήσει. Η Ελλάς θα ζήσει και θα αναπτυχθεί. Θα εργαστούμε και θα επιτύχουμε τους στόχους μας. Και οι στόχοι μας είναι να ανθίσουν η ελληνική οικογένεια και η εθνική μας παραγωγή. Να χτίσουμε την Νέα Ελλάδα του Πολιτισμού και της Φυλετικής Ψυχής.

Θέλουμε να δημιουργηθούν πολυμελείς οικογένειες που θα γεμίσουν την κοινωνία μας με ελληνόπουλα. Να πάρουμε τη γη στα χέρια μας και να εναποθέσουμε τους χυμούς τής ζωής σε μια αληθινή Εθνική και Λαϊκή Πολιτεία. Να σκορπίσουμε το φως τής γνώσης στα σχολεία μας, πολιτική διοίκηση που θα εμπνέει σεβασμό και στρατό που θα κάμει πράξη τον πόθο τής καρδιάς για Κραταιά Ελλάδα. Θέλουμε Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Δικαίωση.

Αυτοί που πολεμούν την Ελλάδα και τον Λαϊκό Εθνικισμό μας είναι όσοι έχουν γεμάτη την καρδιά από μίσος και όσοι είναι παντελώς αποστερημένοι από ιδανικά. Οι αλαζόνες τού σιωνιστικού νεοταξισμού και οι ματαιόδοξοι εκμεταλλευτές τού λαού. Αυτοί που λατρεύουν το σκότος και γυρεύουν σκήπτρα ματωμένα. Αυτοί όμως δεν δικαιούνται μήτε γνώμη να έχουν μήτε απαιτήσεις εναντίον Ελλήνων να εγείρουν μήτε να μολύνουν την ιερή γη μας με τα ποδάρια τους.

Αποκλείουμε λοιπόν πάσα ξένη και εγχώρια, νεοταξική και εθνομηδενιστική συνείδηση από τις ζωές μας. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε Πολεμιστές τής Φυλής και Υπηρέτες των Ιδεών. Κάθε λάβαρο τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού είναι μετερίζι και αφετηρία νέας δόξας. Κάθε λιθάρι τής πατρίδος μας είναι ιερή μνήμη και εντολή ταυτόχρονα για την δημιουργία μιας ακόμη καλύτερης Ελλάδος. Το δε βλέμμα των Ελλήνων και των αγαπημένων μας προσώπων αναδεικνύει τον Ιερό Όρκο να παραμείνουμε πιστοί στις Ιδέες μας.

Θα νικήσουμε λοιπόν ενάντια σε τόκους, βαρβαρικές προκλήσεις και δανεικούς πολιτικάντικους λόγους. Τα λόγια των Εθνικιστών είναι η Φωνή του Ελληνικού Λαού. Και οι πράξεις μας είναι η Μεγάλη Ελλάδα του Λαϊκού Εθνικισμού που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου