Φοβάται την ψήφο τον ομογενών ο Τσίπρας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Φοβάται την ψήφο τον ομογενών ο Τσίπρας

Η ομογένειά μας ΔΕΝ θα ψηφίσει αριστερά Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου Φυσικό είναι. Φοβάται πολύ την ψήφο των ομογενών. Και τη φοβά...


Η ομογένειά μας ΔΕΝ θα ψηφίσει αριστερά

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Φυσικό είναι. Φοβάται πολύ την ψήφο των ομογενών. Και τη φοβάται, γιατί είναι ψήφος ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ψήφος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ. Όχι, δεν του κάνει. Και δεν του κάνει γιατί δεν είναι ψήφος εθνομηδενιστική. «Η ψήφος των ομογενών στις ελληνικές εθνικές εκλογές θα πρέπει να κατοχυρωθεί αλλά με τρόπο που να διασφαλίζει την ανόθευτη αποτύπωση των πολιτικών συσχετισμών στην Ελλάδα».

Τι εννοείτε κ. Τσίπρα; Ότι θέλετε αποτελέσματα-προκάτ; Ε, αυτά δεν γίνονται κ. Τσίπρα, θα το πιείτε το ποτήριον όλον... Και τι σημαίνει «ανόθευτη»; Πού νομίζει ο κομμουνιστής πολιτικός ότι βρίσκεται; Σε καμία χώρα του Σιδηρού Παραπετάσματος ή στην Κίνα του Μάο, τον οποίο εξυμνεί και δικαιολογεί; Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί εξ αρχής να απαξιώσει τη διαδικασία... Μια διαδικασία, που ξέρει πως δεν θα του βγει με τίποτα, ό,τι και να κάνει. Όπως, όμως λέει και ο λαός, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, παραχώρησε λοιπόν συνέντευξη στην ελληνική εφημερίδα του Σίδνεϊ «Ελλήνων Λόγος». Λίγο μετά την επίσκεψη κλιμακίου του κόμματός του στην Αυστραλία, που του μετέφερε προφανώς τα κακά νέα: ότι εκεί, δεν καταλαβαίνουν από εθνομηδενισμούς... Ότι τους Έλληνες ομογενείς τους ενοχλεί στη ρητορεία της αριστεράς η εξίσωσή τους με τους λαθρομετανάστες που πλάκωσαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας συνθήκες δαντικής κόλασης. Ξέρει ο Αλέξης Τσίπρας ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αρνηθεί ευθέως την ψήφο στους ομογενείς μας.

Το ξέρει και μάλιστα πολύ καλά. Ξέρει ότι αν το κάνει, θα θεωρηθεί αυτό ομολογία ΗΤΤΑΣ αλλά και θα σχολιαστεί ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Και προσπαθεί να «προειδοποιήσει» πως θα δεχθεί, αλλά υπό όρους. Ξέρει, πως είναι απλό να περάσει η κυβέρνηση νομοθετικά τη σχετική ρύθμιση και δεν θέλει να βρεθεί απέναντι από τους ομογενείς. Και ψάχνει τρόπο, μιας και δεν μπορεί να μπλοκάρει την εξέλιξη.

«Σε μια τέτοια κατεύθυνση, θα βλέπαμε τη δημιουργία ξεχωριστών εκλογικών περιφερειών στην αλλοδαπή, όπου θα διασφαλίζεται η ισότιμη πολιτική παρέμβαση όλων των κομμάτων». Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε... Και ποιος απαγόρευσε στον ΣΥΡΙΖΑ να απευθυνθεί στους ομογενείς; Τι σημαίνει να «διασφαλίζεται η ισότιμη πολιτική παρέμβαση όλων των κομμάτων»; Κάλπη θα στηθεί και εκλογικούς αντιπροσώπους θα έχει το κόμμα του. Προεκλογικές συγκεντρώσεις θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ψηφοδέλτιά του θα υπάρχουν σε όλα τα τμήματα, όπως γίνεται και στο μητροπολιτικό κέντρο; Τι εννοεί λοιπόν; Αφήνει κάποιο υπονοούμενο;

Τα πράγματα είναι απλά. Στην ομογένειά μας, η οποία χαρακτηρίζεται από τον ένθερμο πατριωτισμό της, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να απαντήσει για τις τοποθετήσεις των κκ Γαϊτάνη και Θεοδωρίδη για τη Μακεδονία μας και για τα Ίμια αντίστοιχα, για τις τοποθετήσεις στελεχών του περί συνόρων, αλλά και για τις εθνομηδενιστικές & διεθνιστικές του προσεγγίσεις γενικότερα.

Προσεγγίσεις, που έχουν φέρει κατά καιρούς σε πολύ δύσκολη θέση παράγοντες της ομογένειας, οι οποίοι δίνουν σκληρή μάχη για την προστασία των εθνικών μας δικαίων. Επίσης, καλό θα ήταν να έχει υπόψη του ο κ. Τσίπρας ότι κάποιοι εκ των ομογενών μας, γνωρίζουν τι έγινε στην Ελλάδα κάποιες πολύ δύσκολες εποχές, όταν ο «κόκκινος» ολοκληρωτισμός προσπάθησε να επιβληθεί δια της βίας, σφαγιάζοντας δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων, κάνοντας παιδομαζώματα (που καταδικάστηκαν από τον ΟΗΕ) και διαλύοντας τις υποδομές της χώρας μας, η οποία είχε μόλις βγει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την καταστροφική κατοχή από τους αιμοσταγείς ναζί. Να γιατί και η ναζιστική Χρυσή Αυγή δεν θα έχει στις τάξεις των ομογενών ΚΑΜΙΑ απολύτως τύχη, παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να πλασαριστεί ως «εθνικιστικό» - που δεν είναι – κόμμα.

Με λίγα λόγια, οι ομογενείς αγαπούν την πατρίδα τους, δεν θέλουν τα τη δουν να βυθίζεται στο χάος και γι’ αυτό, δεν θα ψηφίσουν τους ακραίους, δηλαδή τον «κόκκινο» ΣΥΡΙΖΑ και τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, τις δύο όψεις του εξτρεμιστικού νομίσματος.

Και αυτά είναι άσχημα νέα για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον, δια των απίστευτων εθνομηδενιστικών ακροτήτων του, «τροφοδότη» της Χρυσής Αυγής. Τον ΣΥΡΙΖΑ, που με τη συμπεριφορά του δείχνει να έχει «επιλέξει» τη Χρυσή Αυγή ως αντίπαλο, θεωρώντας πως «την έχει». Αλλά, τα σχέδια της Κουμουνδούρου, χαλάει τώρα η ένταξη των ομογενών στην πολιτική διαδικασία. Το ποιος θα είναι ο κερδισμένος από την ψήφο των ομογενών, είναι παραπάνω από προφανές. Και ας στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αυστραλία, όσους Ήσυχους θέλει, όσα ταξίδια του Τσίπρα και να αναγγέλλονται εκεί.

Η ψήφος των ομογενών στον τόπο κατοικίας τους, θα λύσει και άλλα θέματα, όπως ήταν αυτό το αντιαισθητικό της (επιδοτούμενης) μεταφοράς ψηφοφόρων από τα κόμματα. Αλλά, θα είναι και ένα πολύ σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των δεσμών τους με την μητέρα πατρίδα. Και μπορεί αυτά να είναι ψιλά γράμματα για τους αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όμως, η μέριμνα για την ψήφο των ομογενών, αποτελεί σπουδαία υπόθεση για το έθνος.

Πολύ σπουδαία. Και θέλει δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα την υποστεί. Από τη Βουλή πάντως, η ψήφος των ομογενών θα περάσει και μάλιστα με ευρεία πλειοψηφία, που θα αναδείξει για άλλη μια φορά πόσο μειοψηφικές είναι οι απόψεις των εξτρεμιστών του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Ο ρατσισμός που εκπέμπει το κόμμα της Κουμουνδούρου κατά των Ελλήνων, το απομονώνει ολοένα και περισσότερο από τους Έλληνες, τα συμφέροντα των οποίων αντιστρατεύεται.

Από "Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου