Το τέλος των εχθρών μας και η ηγεμονική Ελλάς - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το τέλος των εχθρών μας και η ηγεμονική Ελλάς

Οι προκλήσεις και οι διαρροές βαρβάρων και ψευτοσυμμάχων σε βάρος τής Πατρίδος μας έχουν απελευθερώσει τα έσχατα αποθέματα αθλιότητας, ...


Οι προκλήσεις και οι διαρροές βαρβάρων και ψευτοσυμμάχων σε βάρος τής Πατρίδος μας έχουν απελευθερώσει τα έσχατα αποθέματα αθλιότητας, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις τους και τις δικές μας υποχρεώσεις.


Η βιολογική εξόντωση τής Ελλάδος είναι το διάδοχο σκέλος τής αντίστοιχης οικονομικής από τον βορβορώδη μισελληνισμό αφού είμαστε κατά αυτούς απείθαρχοι, δηλαδή αγαπούμε πολύ την Πατρίδα μας και επομένως επικίνδυνοι για το νεοταξικό κτήνος.

Ήρθαν οι εχθροί για να μακελέψουν τη γη μας και τον πλούτο της μα πέφτουν επάνω σ’ έναν λαό αποφασισμένο να κερδίσει τη ζωή που τού κλέψανε. Συγκεντρώνονται οι Έλληνες με πίστη πέριξ τής Ορθοδοξίας, τού Εθνικισμού και τού Στρατού τους θέλοντας να παραμείνουν όπως γεννήθηκαν, Έλληνες σωστοί δηλαδή. Όμως το Έθνος μας δίδαξε λευτεριά και πολιτισμική υπεροχή. Γεννάει σοφούς και ήρωες μαζί. Είναι ο λόγος που έχει πολλούς φανατικούς εχθρούς.

Το σκαρί τής Φυλής μας είναι καλό. Έχει πολλά τραύματα που ανοίχτηκαν από δολιότητες και εσωτερικά ελαττώματα, αλλά ο προορισμός τού Ελληνισμού μας είναι να δίδει το καλό παράδειγμα στα ζωντανά έθνη και να διοικεί την οικουμένη. Όλα τούτα αν τα αθροίσουμε στο ακριβό οικόπεδο που λάβαμε από το Θεό και μας κληροδότησαν οι ένδοξοι πρόγονοί μας, μάς βγάζουν ως ασφαλέστατο συμπέρασμα πως αν θέλουμε να μείνουμε ελεύθερο και ζωντανό Έθνος, δηλαδή ατόφιο Ελληνικό Έθνος, ο τρόπος είναι ένας. Να ενωθούμε, να ανασυνταχθούμε, να επιτύχουμε το τέλος των εχθρών μας και να ξαναγίνουμε η αληθινή Ηγεμονική Ελλάς.

Ακούμε πολύ καλά τα ουρλιαχτά των λυκόρνεων τού διεθνούς σιωνισμού που κρύβονται προσεχτικά πίσω από τους ψευτοσυμμάχους. Δεν μας παρασέρνουν τα επιμέρους αντίθετα συμφέροντα των νεοταξικών φατριών, αφού η παγκοσμιοποίηση τούς ενώνει. Ακούμε πως η γερμανική κυβέρνηση δέχεται εισηγήσεις κατά τα αμερικανικά πρότυπα να φέρει γερμανικό στρατό για να μας βάλει σε νεοταξική πειθαρχία. Και ακόμη πως η αμερικανική πλευρά επιζητεί την επιβολή «ομαλότητας» μέσω κυβέρνησης προσωπικοτήτων – μαριονετών εκτός κομματικού πλαισίου.

Δεν τους βγαίνουν λοιπόν των παγκόσμιων τυράννων οι αριθμοί και οι ψήφοι. Όλες οι έρευνες που διαθέτουν βλέπουν ξεκάθαρα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πολύ πιο πάνω από την τρίτη θέση στην αποτίμηση μιας πιθανής εκλογικής μάχης. Η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία θεωρεί σίγουρη την ανάδειξη από τον ελληνικό λαό μιας Εθνικιστικής Διακυβέρνησης. Και έτσι επιδιώκουν την τοποθέτηση πολιτικών τους δορυφόρων με σχέδια κατοχικά που όμως έχουν κι άλλο ένα σκέλος. Την επιθετικότητα τού συστημικού τουρκικού λύκου και τη σύγκρουση με μια εύκολη, όπως μας υπολογίζουν, Ελλάδα.

Μην γελιόμαστε. Οι Τούρκοι είναι ένας γελοίος εχθρός που όσες φορές μάς σκλάβωσε και μάς μακέλεψε, από την άλωση τής κατεχόμενης πρωτεύουσάς μας Κωνσταντινουπόλεως έως την μικρασιατική καταστροφή και από την Κύπρο τού 1974 έως σήμερα, το έκαμε με τις πλάτες των νεοταξικών φατριών και τις προδοσίες των πολιτικάντηδων. Στα ίδια βήματα σήμερα βλέπουμε την ανάδειξη της παρ’ ολίγον δολοφονίας τού Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου τις παραμονές τής ερχόμενης επετείου τής Αλώσεως από Γκρίζους Λύκους, τις καταστροφές από τους Τούρκους εγκάθετους Ορθόδοξων Ναών στη Θράκη Μας, τις συλλήψεις Ελλήνων από τους Τούρκους στην κατεχόμενη Κύπρο.

Στον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό τής συνετίσεως κάτω από την τουρκική μπότα κινείται η ξεκάθαρη εισβολή σε ελληνικά χωρικά ύδατα και την ελληνική υφαλοκρηπίδα από το ερευνητικό Bilim 2 που θεωρείται ως ο προπομπός ελεύσεως τού κυρίως ερευνητικού σκάφους Μπαρμπαρόσα. Όμως η κύρια αποστολή τους είναι να προκαλέσουν χτύπημα – σοκ σε βάρος τής Ελλάδος ως γνήσιοι συστημικοί τρομοκράτες. Η πολεμική σύγκρουση άλλωστε με γενικευμένη μορφή μετά τις στημένες κρίσεις είναι οργανωμένο σχέδιο και ποτέ τυχαίο γεγονός. Η κινητικότητα τού Bilim μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου και εν συνεχεία στα ύδατα τής κατεχόμενης Κύπρου δείχνει τις τουρκικές και άλλες προθέσεις.

Φτάνουν πια τα παιχνίδια και οι στημένες ολιγωρίες των καθεστωτικών. Εκείνων που αρκούνται στις διαμαρτυρίες για τους δήθεν αιφνιδιασμούς όταν συνέρχονται σε κοινές συσκέψεις με τους Τούρκους. Και εκείνων που αναγνωρίζουν τουρκικές και άλλες μειονότητες στα ελεύθερα ελληνικά εδάφη. Ψοφοδεξιοί και αριστεροί έχουν γεμίσει τουρκοφερμένους λαθρομετανάστες τα νησιά και την χώρα ολάκερη όταν το Καστελόριζο βοά ζητώντας βοήθεια άμεσης ανασχέσεως.

Η παρουσία τής στρατιωτικής ηγεσίας στα μείζονα εθνικά σημεία θα έπρεπε να σημαίνει την αναδιοργάνωση τής Ελλάδος και τον επιθετικό στρατηγικό σχεδιασμό. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει στο νου αυτόν ακριβώς τον σχεδιασμό αμέσως μετά την ανακατάληψη τής πατρίδος και την εγκαθίδρυση ελληνικής και επομένως εθνικιστικής πολιτικής διοικήσεως. Η πολιτική διπλωματία και ο στρατιωτικός παράγοντας τού Εθνικού μας Κράτους θα πορευτούν σε δρόμο κοινό. Στόχος η άμεση αξιοποίηση τού γεωφυσικού παράγοντα και τής γεωπολιτικής μας θέσης με την εφαρμογή Διεθνούς Δικαίου και προτεταμένων Ελληνικών Όπλων.

Όποιος ξένος παράγοντας θέλει τη συμμαχία τής Ελλάδος οφείλει να αποδεχτεί την εθνική μας κυριαρχία και τις ελληνικές διεκδικήσεις στους εθνικούς ζωτικούς χώρους και τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Οι Έλληνες Εθνικιστές και ο Ελληνικός Στρατός θα πράξουν το ιερό χρέος τους με ή χωρίς τις εκλογές. Διεκδικούμε και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην Ηγεμονική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου