Το πλιάτσικο της χώρας συνεχίζεται με τις ΕΟΖ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το πλιάτσικο της χώρας συνεχίζεται με τις ΕΟΖ

Τα τελευταία τρία χρόνια, οι κυβερνήσεις Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμου και Αν.Σαμαρά, αλυσόδεσαν την πατρίδα μας στα δεσμά των Μνημονίων. ...

Τα τελευταία τρία χρόνια, οι κυβερνήσεις Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμου και Αν.Σαμαρά, αλυσόδεσαν την πατρίδα μας στα δεσμά των Μνημονίων.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Αυτά τα μνημόνια που επέβαλαν αυτοί οι πολιτικοί αναρχοσυμμορίτες, παραχώρησαν την Εθνική μας κυριαρχία και εξαθλίωσαν οικονομικά το λαό μας. Έχουν επιβάλλει έναν εργασιακό μεσαίωνα με κύριο αποδέκτη το παραγωγικότερο κομμάτι της κοινωνίας μας, τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι είναι άνεργοι και οι πιο πολλοί εξ αυτών εγκαταλείπουν την πατρίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον. Οι εναπομείναντες, αδυνατούν να δημιουργήσουν οικογένεια και έτσι συντελείται, από την μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση, μια σύγχρονη Γενοκτονία των Ελλήνων με απρόβλεπτες συνέπειες ύπαρξης, πλέον, για το Έθνος μας.

    Ωστόσο, οι τροϊκανοί επιδρομείς-εισβολείς της πατρίδας μας σε συνεργασία με τους εγχώριους δοσίλογους του πολιτικού μας συστήματος, αφού διέλυσαν την κοινωνία μας, τώρα αρχίζουν το πλιάτσικο αυτής της χώρας των ερειπίων. Αυτή η λεηλασία θα ολοκληρωθεί με τη σύσταση και την εφαρμογή σε όλη την Ελληνική επικράτεια, των Ειδικών Οικονομικών ή Επενδυτικών Ζωνών. Διά μέσω αυτών των Ε.Ο.Ζ. θα πραγματοποιηθεί, για άλλη μια φορά στην ιστορία, η απόβαση των γερμανικών «στρατευμάτων» στην πατρίδα μας. Εν ονόματι, λοιπόν, της υποτιθέμενης ανάπτυξης και των φανταστικών επενδύσεων, θα εκμεταλλευτούν τις εργασιακές συνθήκες άγριας εκμετάλλευσης που έχουν δημιουργήσει, με τα χαμηλά μεροκάματα ένδειας και δυστυχίας, στοχεύοντας σε ένα αποικιοκρατικού χαρακτήρα κράτος. Αυτές τις Ε.Ο.Ζ, προς το παρόν, δεν τις προβλέπουν για την επικράτειά τους, ενώ αντίθετα για μας τις ετοιμάζουν ταχύτατα. Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να αντιδράσει στην επερχόμενη λαίλαπα και να μην επιτρέψει τις Ε.Ο.Ζ σε καμιά περιοχή της Ελλάδας. Να μην υποκύψει στα ψεύτικα διλλήματα των ξένων και εγχώριων τρομοκρατών για ανάπτυξη και επενδύσεις.

    Ο Ελληνικός λαός, οφείλει να γνωρίζει, πως δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη από τη στιγμή που κανείς επιχειρηματίας δεν θα επενδύσει τα χρήματά του σε μια χώρα φτωχοποιημένη, η οποία δεν μπορεί να απορροφήσει το παραγόμενο υλικό. Σε μια χώρα στην οποία η επένδυση θα είναι υποθηκευμένη στους τροικανούς δανειστές μας, οι οποίοι έχουν αλώσει την Εθνική μας κυριαρχία διά μέσω των επαχθών μνημονίων. Σε μια χώρα που η υψηλή φορολογία απαγορεύει την όποια υγιή επένδυση, όταν στις γειτονικές μας χώρες ο φορολογικός συντελεστής είναι πολύ χαμηλότερος. Και το σπουδαιότερο, πως δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη σε μια χώρα υπό απόλυτη κατάρρευση, όταν το νόμισμα δεν της ανήκει και το ισχύον ευρώ το αγοράζει πανάκριβα από τις χώρες που μας οδήγησαν στην  απόλυτη εξαθλίωση και υποδούλωση.

    Συνεπώς, όλος ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να αντιδράσει κατά της εγκαθίδρυσης των  Ειδικών Οικονομικών ή Επενδυτικών Ζωνών στην πατρίδα μας, γιατί οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι κατακτητές μας και ο μόνος χαμένος θα είναι ο ίδιος ο λαός μας και η πατρίδα μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου