Σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στοχεύει το κράτος των Σιωνιστών - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στοχεύει το κράτος των Σιωνιστών

Είχαμε γράψει από τις πρώτες ημέρες της επιδοτούμενης και υποκινούμενης εξέγερσης στην Συρία ότι οι αμερικανοσιωνιστικές δυνάμεις θα ...


Είχαμε γράψει από τις πρώτες ημέρες της επιδοτούμενης και υποκινούμενης εξέγερσης στην Συρία ότι οι αμερικανοσιωνιστικές δυνάμεις θα επιχειρήσουν να εμφανίσουν την όλη υπόθεση ως εσωτερική και ότι όσο "δεν τους βγαίνει", θα εντάσσονται όλο και πιο ενεργά στην διαμάχη. 


Έτσι επιβεβαιωθήκαμε μία φορά την άμεση εμπλοκή της Τουρκίας στην πολεμική επιχείρηση. Σημειωτέον ότι η Τουρκία και το Ισραήλ ήταν δήθεν "στα μαχαίρια" εκείνη την στιγμή.

Τώρα βλέπουμε ότι το Ισραήλ εμπλέκεται ενεργά και αυτό με την σειρά του, πραγματοποιώντας συστηματικούς βομβαρδισμούς σε συριακό έδαφος. Το επόμενο βήμα αν και η επέμβαση του Ισραήλ αποδειχθεί ανίσχυρη για να ρίξει την συριακή κυβέρνηση, είναι να κληθούν οι δυνάμεις των ΗΠΑ, που ελέγχονται πλήρως από το Ισραήλ, ώστε να λήξει μία για πάντα το θέμα στην Συρία.

Αυτό που γίνεται, φυσικά, δεν έχει να κάνει ούτε με "ανθρώπινα δικαιώματα", ούτε με "εκδημοκρατισμό" της οποιασδήποτε χώρας. Αυτά αποτελούν το κουτόχορτο που σερβίρει η σιωνιστική πλουτοκρατία στους χαχόλους των ΗΠΑ, προκειμένου να κερδίζει την δημοκρατική νομιμοποίηση για τον αγώνα της για παγκόσμια κυριαρχία. Άλλωστε αν ο αγώνας γινόταν για τα παραπάνω η εν λόγω πλουτοκρατία θα έπρεπε να έχει καταδικάσει πρωτίστως τον εαυτό της για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Έχουμε ξαναγράψει, βεβαίως, ότι ο στόχος της όλης επιχείρησης είναι διπλός και αποσκοπεί από την μία στο άνοιγμα αγορών για τις "περιούσιες" πολυεθνικές εταιρίες της δύσης και δεύτερον το άνοιγμα του δρόμου, ώστε να επιτευχθεί η τελική επίθεση εναντίον του Ιράν. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή, γιατί από την μία θα εδραιωθεί και θα μεγαλώσει ο σιωνιστικός θύλακας στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας και από την άλλη θα ελεγχθούν περιοχές που έχουν μεγάλες ποσότητες φυσικών πόρων, απαραίτητων για την διεξαγωγή πολέμου.

Το συμφέρον της Ελλάδος, φυσικά, δεν είναι στο πλευρό των αμερικανοσιωνιστών και των τούρκων, αφού δέχεται επίθεση πολιτισμική, πολιτιστική, οικονομική και επικοιστική από αυτές τις δυνάμεις. Όμως το ΥΠΕΞ ήδη προετοιμάζεται να υποστηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο τον αγώνα ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα.

Το γνωστό κράτος-τρομοκράτης (Ισραήλ), χτύπησε για πρώτη φορά την Συρία –δια αέρος- την Μεγάλη Παρασκευή (για προφανείς συμβολικούς λόγους). Εν συνεχεία, και τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τα βορειοδυτικά προάστια της Δαμασκού, ισχυριζόμενο ότι είχε ως στόχο φάλαγγα με ιρανικά όπλα που προορίζονταν για την σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου. Σύμφωνα με την Συρία, επρόκειτο για ένα στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο κοντά στην Δαμασκό, και η επίθεση εναντίον του συνιστά “κήρυξη πολέμου”. Κι όπως συμβαίνει πάντα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε την σιωνιστική επιδρομή, δηλώνοντας ότι «συνεχίζω να πιστεύω ότι οι Ισραηλινοί δικαιολογημένα πρέπει να προστατεύονται από την μεταφορά προηγμένων όπλων σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Χεζμπολάχ. Συντονιζόμαστε με τους Ισραηλινούς αναγνωρίζοντας ότι βρίσκονται πολύ κοντά στη Συρία, πολύ κοντά στο Λίβανο».

Είναι προφανές, ότι οι σιωνιστές προκαλούν για να προκαλέσουν νέο αιματοκύλισμα στη Μέση Ανατολή, με πρώτο στόχο τους την εθνικιστική και αντισιωνιστική Συρία του Άσαντ. Τις επόμενες μέρες (ή μήπως ώρες;) θα δούμε αν θα το καταφέρει…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου