Τα σωστά τα ξέρουμε, αλλά δεν τα πράττουμε, λόγω αδυναμίας και ανικανότητας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τα σωστά τα ξέρουμε, αλλά δεν τα πράττουμε, λόγω αδυναμίας και ανικανότητας

Για να τελειώνουμε με τις ψευτιές, το ζήτημα δεν είναι ότι δεν μπορείς να βρεις το σωστό, αλλά ότι δεν μπορείς να το κάνεις! Γράφει ...

Για να τελειώνουμε με τις ψευτιές, το ζήτημα δεν είναι ότι δεν μπορείς να βρεις το σωστό, αλλά ότι δεν μπορείς να το κάνεις!

Γράφει η Στεφανία Λυγερού

Δες όλη σου τη ζωή, δεν ήξερες το σωστό; Το ήξερες, αλλά είναι πανδύσκολο! Και προκειμένου να παιδευτείς διαλέγεις να κάνεις το λάθος, ρίχνοντας πάντα τα βάρη στους άλλους!

Πάρτο απόφαση το να πράξει κάποιος το σωστό αντί για σένα δεν γίνεται!! Κασκαντέρ να μας αντικαθιστούν στα δύσκολα δεν υπάρχουν στην κανονική ζωή, μόνο στις ταινίες.

Ήξερες ότι είναι μαλακία να σπαταλάς όλη σου την ενέργεια για να βγάλεις λεφτά, με τα οποία να αγοράζεις υλικά αγαθά, να γίνεις καταναλωτής. Ήξερες ότι τα υλικά αγαθά δεν σου δίνουν ευτυχία, αλλά το έκανες. Ήξερες ότι τα λεφτά δεν ορίζουν την αξία ενός ανθρώπου, αλλά βάσει αυτού τον έκρινες. Ήξερες ότι χωρίς αγάπη δεν έχει αξία το σεξ, αλλά το έκανες. Ήξερες ότι δεν νοείται φιλία αυτή που έχει μέσα το συμφέρον, αλλά τέτοιες έκανες. Ήξερες ότι δεν έχεις δικαίωμα επάνω στη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, αλλά εξουσίαζες (την γυναίκα σου, το παιδί σου, τον υπάλληλό σου κλπ). Ήξερες ότι η θάλασσα (βουνό, δέντρο) δεν είναι τσιφλίκι σου, αλλά την βρώμιζες/κατέστρεφες.

Ήξερες ότι το παιδί σου δεν μεγαλώνει σωστά όταν δεν σε έχει, επειδή εσύ ασχολείσαι για να του μαζεύεις λεφτά. Ήξερες ότι δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις ένα ζωντανό στο σπίτι σου για να σου κάνει τα κέφια, κι όταν δεν το χρειάζεσαι να το πετάξεις στο δρόμο, αλλά το έκανες. Ήξερες ότι δεν πρέπει να πατήσεις επί πτωμάτων για να στήσεις την καριέρα σου, αλλά το έκανες. Ήξερες ότι η μπάρα στα πεζοδρόμια είναι για τους αμεα αλλά το αμάξι σου το πάρκαρες. Ήξερες ότι ο πιο αδύναμος χρειάζεται την προστασία σου αλλά εσύ τον εκμεταλλεύτηκες. Ξέρεις εσύ υπάλληλε των ορυχείων χρυσού ότι η επένδυση αφορά ξεπούλημα ελληνικής γης, κι ότι είναι λάθος να βάζεις πάνω από την πατρίδα σου τον κώλο σου και τη βολή σου, αλλά το κάνεις. Ξέρεις εσύ στρατιωτικέ (μπάτσε, δικαστή) ότι έχουν καταλύσει το σύνταγμα, ότι έχουν τελέσει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, αλλά βάζεις πάνω από την πατρίδα σου τον μισθό σου. Ξέρεις εσύ που τους πληρώνεις ότι τους βοηθάς να συνεχίσουν την υποδούλωση της χώρας σου, αλλά προτιμάς να κοιτάξεις την βολή σου.

Τα σωστά τα ξέρεις, μόνο δεν τα πράττεις. Λόγω αδυναμίας/ανικανότητας.

3 σχόλια

  1. Εύγε για το άρθρο, τι να κάνουμε η αλήθεια πάντα πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΟΔΟΝΕΡΟ στο στομα σου Στεφανια!
    Αντε πες το σε κατι μαμαδες σαν την δικια μου.
    ΚΑΗΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σωστά τα ξέρεις, μόνο δεν τα πράττεις. Λόγω αδυναμίας/ανικανότητας.
    ελα τωρα!!
    Τα σωστά τα ξέρεις, μόνο δεν τα πράττεις. Λόγω οτι εισαι ασπονδυλο, ητοι ΜΑΛΑΚ-ιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου