Ετοιμάζει το HAARP χτύπημα μεγασεισμού στην Καλιφόρνια; (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ετοιμάζει το HAARP χτύπημα μεγασεισμού στην Καλιφόρνια; (Video)

Ετοιμάζονται να κάνουν γεγονός ένα από τα σενάρια βιο-τρομοκρατίας; Δύσκολα γράμματα καρντάση μου εδώ για σένα που επιμένεις αντι ν...

Ετοιμάζονται να κάνουν γεγονός ένα από τα σενάρια βιο-τρομοκρατίας;

Δύσκολα γράμματα καρντάση μου εδώ για σένα που επιμένεις αντι να γνωρίσεις την αλήθεια να προσπαθείς να την σβησεις! Λαμβάνω μηνύματα που μου λένε ...που είναι αυτά που έλεγες ότι θα γίνουν? ... με ρωτάτε για να με κάνετε να σταματήσω να σας δείχνω τα σενάρια η γιατί φοβάστε μήπως τελικά κατορθώσω να αφυπνίσω περισσότερους από όσους αντέχεται?

Ποιος από σας δεν καταλαβαίνει ότι το μέλλον δεν έχει συγκεκριμένα μονοπάτια άλλα ΤΑΣΕΙΣ εμφανίσεις συγκεκριμένων σεναρίων? Ποιος από εσάς δεν κατανοεί ότι αν καταφέρεις να ανακαλύψεις ένα από τα σενάρια αμέσως το κάνεις να είναι το λιγότερο πιθανό να συμβεί? Θέλετε να σας ζωγραφίσω τους λόγους μήπως και αρχίσετε επιτέλους να κατανοείται?

Τα παρακάτω λοιπόν είναι για αυτούς που άρχισαν να βλέπουν ,για όλους όσους έχουν αφυπνιστεί και βλέπουν την στάνη όπως είναι και όχι όπως θέλουν να τους ψήσουν οτι είναι!

Έχουμε λοιπόν , αναφορές για περίεργες ανωμαλίες στον ουρανό της Καλιφόρνια , αναφορες για παραξενα συνεφα και φωτα στον ουρανο ..... για όσους δεν γνωρίζουν αυτά τα "φώτα" έχουν εμφανιστεί σε πολλές περιοχές που έχουν γίνει μετα μεγα -σεισμοί!!




Δείτε την συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου