Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » » » » Ζίζεκ: "Όσοι δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ θα στέλνονται στα Γκουλάγκ...!" Καμιά αντίδραση από τον Τσίπρα...! (Video)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη ΑνάρτησηΟ Φασισμός της παγκόσμιας Αριστεράς μόλς αποκαλύφθηκε περίτρανα! Δείτε το όλοι για να γνωρίζετε τις μας περιμένει!

Ο Σλαβόι Ζίζεκ είναι ένας από τους «φελλούς» που προαλείφεται από το διεθνές σύστημα ως δήθεν αριστερός φιλόσοφος. Είδαμε μάλιστα προ ημερών την συνάντηση Τσίπρα με το Ζίζεκ και με τον ιουδαίο Όλιβερ Στόουν, όπου αμφότερα αυτά τα δύο γρανάζια του συστήματος δήλωσαν ότι ο Τσίπρας είναι ο φάρος ελπίδας της Ελλάδας.

Ο «ιδεολόγος», όμως, του θίασου αυτού, ο Σλοβένος Ζίζεκ, είπε κατά την διάρκεια της συζήτησης κάτι που κατέγραψαν οι κάμερες και φανερώνει πόσο «δημοκράτες» είναι όλοι αυτοί οι «αριστεροί», εξωτερικού και εσωτερικού, και πως σχεδιάζουν να «σώσουν την δημοκρατία», όπως πολλάκις έχει πει ο Τσίπρας. Είπε λοιπόν ο Ζίζεκ το εξής:

«το τεστ που πρέπει να γίνεται στους ανθρώπους από εδώ και πέρα πρέπει να είναι το εξής: αντί να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για την Ευρώπη πρέπει να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την δική μου άποψη το δημοκρατικό μέλλον πρέπει να έχει ως εξής: όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν εισιτήριο πρώτης θέσης χωρίς επιστροφή στα γκουλάγκ.»

Για το απίστευτο αυτό γεγονός, την ξεκάθαρη απειλή από τους νοσταλγούς του στάλιν  προς τον ελληνικό λαό, εξέδωσε ανακοίνωση το υποκριτικό κόμμα της ΝΔ  στην οποία προσπαθεί να εξήγεί τι ήταν τα Γκουλάγκ. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

 «Για να γνωρίζουν οι νεώτεροι, τα Γκουλάγκ ήταν στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., όπου εξορίζονταν οι πάσης φύσεως αντιφρονούντες πολιτικοί κρατούμενοι, ύποπτοι κ.λπ. Τα στρατόπεδα της Γκουλάγκ έγιναν διαβόητα καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που κρατούνταν στις φυλακές αυτές εξαφανίζονταν και έχαναν κάθε επαφή με τις οικογένειές τους, βασανίζονταν και έμεναν φυλακισμένοι σε φρικώδεις συνθήκες διαβίωσης για χρόνια, συχνά χωρίς καν νόμιμες δικαστικές διαδικασίες. Να σημειωθεί ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικής εργασίας “Γκουλάγκ” δολοφονήθηκαν εκατομμύρια αντιφρονούντων πολιτών, μεταξύ των οποίων και χιλιάδες πολίτες, Ελληνικής καταγωγής.».

Εμείς απλά θα κάνουμε μερικές διαφωτιστικές ερωτήσεις για την υποκριτική αυτή ανακοίνωση της Ν.Δ. Δεν είναι η ΝΔ που συμπεριέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ στο συνταγματικό τόξο; Δεν γνώριζαν οι προκάτοχοι του κ. Σαμαρά ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ είναι αμετανόητα σταλινικά κόμματα;

Και ας πούμε πως δικαιολογούνται καθώς θέλησαν να φέρουν μια «ομαλότητα» στο κράτος με αυτήν την κίνηση τότε...! Ερχόμαστε στο σήμερα. Η ίδια αυτή κυβέρνηση της Ν.Δ δεν φέρνει προς ψήφιση έναν «Αντιρατσιστικό Νόμο», ο οποίος δεν προβλέπει καμία ποινή για όσους εκθειάζουν τα φρικώδη σταλινικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένου του ελληνισμού, παρά το γεγονός ότι τέτοιος νόμος ισχύει σε πολλές χώρες της Ευρώπης;

Η ΝΔ δεν καταψήφισε το 2006 το ευρωπαϊκό ψήφισμα για την καταδίκη των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων και κομμάτων;

Το παιχνίδι που παίζετε όλοι σε βάρος των Ελλήνων έχει αρχίσει ήδη να αποκαλύπτεται! Σε τέτοιο βαθμό που από την τρομάρα σας δεν τολμάτε να δημοσιεύσετε τις πραγματικές μυστικές δημοσκοπήσεις.

Σκεφθείτε όμως κύριοι της αριστεράς, μήπως αντί να στείλετε τους Έλληνες σε Γκουλάγκ, συμπεριλάβουν οι Έλληνες και εσάς στη λίστα για τις κρεμάλες όταν έρθει το κοινωνικό χάος στο οποίο ΟΛΟΙ σας σπρώχνετε το έθνος μας!


Με στοιχεία από εδώ και εδώ 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου