ΗΠΑ: Κυρώσεις σε 8 εταιρείες της πετροχημικής βιομηχανίας του Ιράν - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΗΠΑ: Κυρώσεις σε 8 εταιρείες της πετροχημικής βιομηχανίας του Ιράν

Οι ΗΠΑ έγραψαν στη «μαύρη λίστα» εταιρείες της πετροχημικής βιομηχανίας του Ιράν, μια κίνηση που στέλνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα στου...

Οι ΗΠΑ έγραψαν στη «μαύρη λίστα» εταιρείες της πετροχημικής βιομηχανίας του Ιράν, μια κίνηση που στέλνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα στους πελάτες της σε όλον τον κόσμο και αποτελεί την τελευταία προσπάθεια της Ουάσιγκτον να περικόψει τη χρηματοδότηση προς το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Το Υπουργείο Οικονομικών έθεσε στη «μαύρη λίστα» οκτώ ιρανικές πετροχημικές εταιρείες που ανήκουν ή ελέγχονται από την κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων των Bandar Imam Petrochemical Co, Bou Ali Sina Petrochemical Co και Mobin Petrochemical Co.

Είναι η πρώτη φορά που η Ουάσιγκτον επιβάλει κυρώσεις σε εταιρείες οι οποίες, σύμφωνα με ένα αξιωματούχο της Διοίκησης, είναι η μεγάλη μεγαλύτερη πηγή εσόδων από το εξωτερικό για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν μετά από τις πωλήσεις αργού.


Επιπλέον, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επέβαλε κυρώσεις σε μια εταιρεία τροφίμων και ποτών που εδρεύει στον Κόλπο για την «εν γνώσει της συμμετοχή» σε μια συναλλαγή στην αγορά πετροχημικών προϊόντων από το Ιράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου