Κράτος πρόνοιας είναι το εθνικιστικό κράτος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κράτος πρόνοιας είναι το εθνικιστικό κράτος

Σ’ ένα κράτος διαλυμένο και παραδομένο στις φλόγες τής νεοταξικής κατοχής δεν μπορείς να αναζητάς σε καμία περίπτωση πολιτικές συμπεριφο...

Σ’ ένα κράτος διαλυμένο και παραδομένο στις φλόγες τής νεοταξικής κατοχής δεν μπορείς να αναζητάς σε καμία περίπτωση πολιτικές συμπεριφορές κοινωνικής προστασίας. Βλέπεις μονάχα κοινωνικά ερείπια, πόνο, αίμα και δάκρυα που αποτελούν το οδυνηρό έργο των κατακτητών.


Στους άθλιους κατακτητές ανήκουν οι συμβιβασμένοι πολιτικάντηδες και η διεθνιστική παρέα τους. Είναι οι εισβολείς τού δούρειου ίππου τής παγκοσμιοποίησης που άνοιξαν διάπλατα τις πύλες τού Έθνους μας στα «περιούσια» αφεντικά τους. Δικό τους έργο είναι η συρρίκνωση τής ελληνικής επιχειρηματικότητας, η φτωχοποίηση των Ελλήνων, η καταστροφή τού συστήματος υγείας, ο όλεθρος από το ξένο έγκλημα μα και από την απελπισία.

Όλα τα δεινά είναι ένα προμελετημένο σχέδιο για την ερημοποίηση τής ελληνικής κοινωνίας με εκτελεστικά όργανα τούς σοσιαλφιλελεύθερους και τούς μαρξιστές ολετήρες τού καταρρέοντος πολιτικού συστήματος. Αυτοί λοιπόν που στέλνουν στην ανεργία Έλληνες για να οδηγήσουν έναν ολάκερο λαό στην αποδοχή τού αφελληνισμού τής Πατρίδος μας και οι συνεργοί τους που ονειρεύονται νέους αιματηρούς συμμοριτοπόλεμους είναι φύσιν αδύνατον να δημιουργήσουν και να προασπίσουν κράτος πρόνοιας.

Το καθεστώς έχει επιδοθεί στην κατεδάφιση πάσης υποδομής λαϊκής προστασίας. Άλλωστε δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί καθώς ράβει και ξηλώνει διαρκώς κυβερνητικά δωσιλογικά σχήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση τού μισελληνικού νεοταξισμού. Κανακεύει τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που ρημάζουν τις πόλεις και την περιφέρεια σκοτώνοντας Έλληνες οικογενειάρχες, πολίτες και αστυνομικούς. Πως θα μείνουν άλλωστε τα κεφάλια των ραγιάδων σκυμμένα; Και φυσικά προχωράει στις «μεταρρυθμίσεις» που θέλουν οι παγκοσμιοποιητές και στις οποίες η μόνη «μέριμνα» για τους αδύναμους συμπολίτες μας είναι ο αφανισμός.

Κράτος πρόνοιας και αρωγής στον πολίτη μπορεί να φτιάξει μονάχα μια ηγεσία που ενδιαφέρεται να κρατήσει όρθιο το κράτος και ζωντανή τη Φυλή. Είναι μια υπόθεση που συνδέεται αποκλειστικά και μόνον με μια Εθνική και Λαϊκή Ηγεσία που συμπεριφέρεται ως γονέας και συλλειτουργός τού λαού κι όχι ως εκδιδόμενη κοσμοπολίτισσα και αστική παραδουλεύτρα τού «παγκόσμιου χωριού».

Αυτή η υπεύθυνη πολιτική ηγεσία λαμβάνει μέτρα κοινωνικής προστασίας αποδίδοντας το μέρισμα τής προσφοράς του στον πολίτη, δίδοντάς του απλόχερα και ανιδιοτελώς τα αγαθά τής ζωής. Το οικογενειακό επίδομα, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η στήριξη τής εργασίας, η χορήγηση τής εκπαιδευτικής υποδομής, η ευρεία και διαρκής κρατική μέριμνα είναι ενέργειες που διασφαλίζουν την ισότιμη προσφορά και κοινωνική συμμετοχή των Ελλήνων.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκεται και σ’ αυτό το θέμα σε πλήρη αντιδιαστολή με το καθεστώς των μνημονίων που γκρεμίζει τις λαϊκές παροχές προκειμένου να οδηγήσει το λαό και το Έθνος μας στον εκμηδενισμό. Η λειτουργία των εχθρών τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού, μια πράξη μιμητισμού και εκτελέσεως ξένων εντολών, στηρίζεται στην πρόκληση τού προβλήματος ώστε να επιβάλλουν τις στημένες «λύσεις».

H πρώτη μας ενέργεια θα είναι η απομάκρυνση των προβληματικών ανθελλήνων και των εστιών μόλυνσης τής Φυλής μας. Η δική μας Ελλάδα δρα και αναπνέει μονάχα για τους Έλληνες.

Το δημόσιο ταμείο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κράτους υπάρχει για να εξασφαλίσει στην ελληνική οικογένεια το φως, το νερό, την επικοινωνία, το φάρμακο, την εργασιακή κάλυψη, το σχολικό βιβλίο, το καθημερινό φαγητό μέσα από την εθνική προσφορά και εργασία που επιστρέφει στο λαό κι όχι στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Ο Έλληνας Εθνικιστής αφουγκράζεται το πρόβλημα και δίδει την κατάλληλη λύση διότι είναι ένα ακόμη γέννημα της Φυλής του που το ζει και το γνωρίζει κι όχι επαγγελματίας πολιτικός που ζει ως βδέλλα σε βάρος τού λαού.

Εμείς θέλουμε να βλέπουμε χαρούμενα ελληνικά πρόσωπα σε μια Πατρίδα που ευημερεί και μεγαλώνει. Είναι ένα «ελάττωμα» που δεν μπορούν να μας συγχωρήσουν οι μισητές τής εθνικής ταυτότητας και αυθυπαρξίας των Ελλήνων. Δεν μπορείς όμως σε καμία περίπτωση να προσφέρεις στο λαό σου όταν τον αντιμετωπίζεις ως λογιστική μονάδα ή όταν προσπαθείς να τον κάνεις να αρνηθεί τη φύση του με την ένταξη σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον. Δεν μπορείς να σώσεις τον ελληνικό λαό όταν θες να τον κάνεις ξένο στην πατρίδα του και να τον σκοτώσεις.

Η κοινωνική πολιτική δεν είναι μια στείρα συνταγματική επιταγή ούτε μια επίδειξη ανθρωπισμού. Είναι το νοιάξιμο τού εθνοφυλετικού σου αδερφού ως κυρίαρχη πολιτική συμπεριφορά τής Πολιτείας. Η φυλετική συλλογικότητα που υπερβαίνει το στενό ατομικό συμφέρον προκειμένου να προοδεύσει ολόκληρη η Εθνική Κοινότητα ως ένα Σώμα με τα κύτταρά της γεμάτο υγεία. Αυτό το Σώμα είναι το Ελληνικό Έθνος, τα κύτταρα είναι οι Έλληνες και η υγιής λειτουργία τους είναι το  Εθνικιστικό Κράτος Πρόνοιας.

Δεν νοείται η ύπαρξη ούτε ενός Έλληνα που στερείται το γιατρό και το παιδί του το σχολείο. Τα νοσοκομεία και τα σχολεία μεταβάλλονται μονάχα με το γίνουν καλύτερα και περισσότερα. Οι παροχές τους δίδονται δίχως κόστος και μονάχα για Έλληνες. Η πρώτη κατοικία των Ελλήνων είναι εθνική μας υποχρέωση και η επιδότηση τού Εθνικιστικού Κράτους δίδεται για την εθνική εργασία και το σχηματισμό μεγάλων ελληνικών οικογενειών. Οι δε παροχές των δημοσίων οργανισμών στηρίζουν το ελληνικό νοικοκυριό και δεν κόβονται ούτε ενισχύουν τον οποιονδήποτε τοκογλύφο. Ισχυρή Ελλάς σημαίνει Δυνατοί Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου