Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζεται με Τούρκους που κρατούν την σημαία του σφαγέα Κεμάλ! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζεται με Τούρκους που κρατούν την σημαία του σφαγέα Κεμάλ!

Δείτε τι δουλειά και για ποιους, κάνει η αριστερή με την δεξιά τσέπη!!! Οι αντιφασίστες στηρίζουν τον φασισμό των Τούρκων, των Αλβανών, ...

Δείτε τι δουλειά και για ποιους, κάνει η αριστερή με την δεξιά τσέπη!!! Οι αντιφασίστες στηρίζουν τον φασισμό των Τούρκων, των Αλβανών, των Σκοπιανών κλπ....! Αφυπνισθείτε!

Η Δέσποινα Λαλάκη, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της τοπικής οργάνωσης «Αριστερή Κίνηση Νέας Υόρκης», “σε διαδήλωση συμπαράστασης” με Τούρκους Κεμαλιστές στην Νέα Υόρκη. Τόσο ανθελληνικό μένος πηγάζει μέσα στους «προοδευτικούς» κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ που χαίρετε η εν λόγο κυρία να “συμπαραστέκεται” δίπλα σε σημαία με την εικόνα του αρχισφαγέα Κεμάλ και σε πανό που αναγράφουν «ATATURK DON’T GIVE UP»! Η εν λόγο δεσποινίς απολαμβάνει μισθό και υποτροφία από το Ίδρυμα Αλέξανδρου Σ. Ωνάση για να «διδάσκει»στο New York University. τον ελληνικό πολιτισμό, ναι – ναι αυτόν που οικειοποιήθηκαν οι Τούρκοι, αφού πρώτα σφαγίασε χιλιάδες Έλληνες ο Κεμάλ Ατατούρκ και προηγουμένως, ο Ιμπραήμ, ο Κιουταχής, ο Αλής, ο Μουράτ και χιλιάδες άλλοι Τούρκοι Πασάδες.


Despina Lalaki, organizer of communist SYRIZA and its local organization “AKNY” at a New York demonstration in solidarity with Turkish Kemalists. The anti-Hellenic attitudes of the so-called “progressives” within SYRIZA allow this woman to stand next to a flag with the image of the arch-butcher Kemal and banners stating that “ATATURK DON’T GIVE UP”! Ms. Lalaki enjoys a salary and scholarship from the Alexander S. Onassis Foundation to “teach” about Greek culture at New York University.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου