Εκ βάθρων εθνική ανασυγκρότηση - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εκ βάθρων εθνική ανασυγκρότηση

Σάπισε ο κόσμος γύρω μας και βάλθηκε το σύστημα των προσκυνημένων να αποθεώσει την ανηθικότητα, την αδιαφορία και την απομόνωση τού λαού...

Σάπισε ο κόσμος γύρω μας και βάλθηκε το σύστημα των προσκυνημένων να αποθεώσει την ανηθικότητα, την αδιαφορία και την απομόνωση τού λαού μας από τις αξίες του.


Θέλουν να πετάξουμε αυτές τις αξίες στα σκουπίδια διότι δίδουν τις μόνες ασφαλείς απαντήσεις στα τεχνητά αδιέξοδα και την πνευματική σύφιλη τής παγκοσμιοποίησης.

Και έτσι μέσα από τον σκουπιδότοπο τού κατοχικού καθεστώτος αναδεικνύονται περιστατικά βιασμών, αποτρόπαιες δολοφονίες Ελλήνων, προτροπές προς τον κιναιδισμό, μαθησιακή ανάδειξη τής παιδεραστίας. Τα μεν περιστατικά τού ποινικού δικαίου επεκτείνουν την ανασφάλεια και την εσωτερική γενοκτονία τού λαού δίχως την πρέπουσα σπουδή για την αντιμετώπισή τους. Οι δε έκφυλες συμπεριφορές τυγχάνουν σκόπιμης δημόσιας προβολής μιας ψευδεπίγραφα αποδεκτής ερωτικής συμπεριφοράς.

Ανώμαλες περιπτύξεις στην κοινή θέα τού φωτογραφικού φακού και νεανικοί έρωτες μικρών παιδιών με ενήλικες ακόμη και σε σχολικά εγχειρίδια διδάσκουν την αποδοχή τού νέου τύπου πολίτη τής νέας τάξης πραγμάτων. Είναι ένας πολίτης που ηδονίζεται δίχως όρια και κανόνες, δεν σέβεται την Πίστη του, δεν αισθάνεται τίποτα για την Πατρίδα του και δεν σκέφτεται απολύτως τίποτα. Είναι ένα απλό εκτελεστικό όργανο και ένα μιμητικό ον που μεταφράζει τα πάντα σε χρήμα και ατελείωτες στιγμές απάθειας.

Τού λένε τα «φωτεινά» μυαλά των «περιούσιων» τοκογλύφων και οι υπάκουοι εντολοδότες τους πολιτικάντηδες πως πρέπει να δώσουμε ολοένα και περισσότερα περιουσιακά στοιχεία και μόχθο για να σωθεί τάχα η πατρίδα και ζητούν από το λαό να τους πιστέψει. Να εξισώσει την Ελλάδα με την ψευτοευρώπη και το εθνικό ταμείο με τις αδηφάγες τράπεζες τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Έχουν πείσει ένα μέρος των Ελλήνων πως οι αυτοκτονίες και οι δολοφονίες μίσους από τοκογλύφους και λαθρομετανάστες είναι παράπλευρες απώλειες της «σωτηρίας».

Βγαίνουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι και μας λένε πως έκαναν τάχα λάθος στην επιβολή τής λιτότητας και πως αυτός που σώθηκε δεν είναι η Ελλάς αλλά η «Ευρώπη», δηλαδή οι τραπεζίτες που εξωθούν τα έθνη στον μινώταυρο τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Ο ξεριζωμός των Ελλήνων παράλληλα έχει πάρει τη σύγχρονη μορφή τής φορολογικής υπεξαίρεσης περιουσιών και τής μετανάστευσης των καθημαγμένων Ελλήνων. Και οι καραβιές των λαθρομεταναστών που γεμίζουν γειτονιές και φυλακές αυξάνονται προκειμένου τάχα να σωθούν σε μια χώρα που λεηλατείται ο γεωφυσικός της πλούτος.

Οι Έλληνες όμως αντιδρούν. Θέλουν να ζήσουν. Αντιλαμβάνονται πως για να συμβεί αυτό, πρέπει να στηριχθούν στις δυνάμεις τους. Να πατάξουν παραδειγματικά τα σαθρά πρότυπα και να κλείσουν τους διεφθαρμένους στα σκοτάδια που ανήκουν. Να δώσουν αξία στην περιουσία τους και να επενδύσουν στη γη τους. Να ποτίσουν την Ελλάδα με έντιμο ελληνικό ιδρώτα.

Οφείλουμε να φράξουμε το δρόμο στους εισβολείς που κρύβονται πίσω από τους σάπιους και τους γυρολόγους. Να κερδίσουμε πίσω την λεηλατημένη Ελλάδα δίχως να παραχωρήσουμε τίποτα απολύτως από τα χώματα που μας θρέφουν αιώνες τώρα. Αλλά τα φαντάσματα τού Συστήματος είναι πάλι μπροστά μας. Αλλοιώνουν την ιστορία μας με ασυνείδητους πολιτικάντηδες και δασκάλους που καμώνονται τους εκσυγχρονιστές, διαγράφοντας θυσίες και ολοκαυτώματα.

Μας ζητούν να ξεχάσουμε το ελληνικό αίμα που έχει ρεύσει στη Βόρειο Ήπειρο, στην Κύπρο, στο Αιγαίο μας, σε Ιωνία και Πόντο. Αίμα που έχει ρεύσει έως τις μέρες μας. Να προσπεράσουμε τα στρατευμένα παιδιά μας που έχουν πέσει είτε από χέρι βαρβαρικό είτε από χέρι ελληνόφωνο που τα στέλνει στο θάνατο με όπλα παλαιά και εκπαίδευση λιγοστή.

Όμως τα παιδιά μας έχουν κάτι που δεν έχουν οι σκυφτοί ψευτοταγοί. Έχουν μια τεράστια και αθάνατη Ελληνική Ψυχή! Και ο Έλληνας δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει μήτε στις πλαστογραφίες των Σκοπιανών μήτε στις επιθετικές «βόλτες» των Τούρκων χάριν μιας προσυμφωνημένης νομής γης και πλούτου στο νεοταξικό κτήνος.

Χρειαζόμαστε μια εκ βάθρων εθνική ανασυγκρότηση στο κράτος μας. Να συντρίψουμε το κατοχικό καθεστώς για να ζήσει το Ελληνικό Έθνος. Αυτή είναι η αποστολή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Να δώσουμε αληθινές ανάσες στον Ελληνισμό μας δίχως τον τεχνητό αναπνευστήρα τού νεοταξισμού που μας κερνάει πνευματική σύφιλη και εθνικό ακρωτηριασμό. Θα στηριχθούμε στους Έλληνες που κυλάει η Φυλή μας μέσα στο Αίμα, τους Έλληνες εκείνους που τιμούν τις παραδόσεις και τις θυσίες των προγόνων τους. Στον Πιστό, Έντιμο και Ηρωικό Έλληνα που σέβεται και υπηρετεί Χριστό και Ελλάδα.

Οι νόμοι τής Φύσης και τής Φυλής είναι πέρα και πάνω από πάσα υλιστική διαβίωση και ξένους αφεντάδες. Ο Ελεύθερος Έλληνας δεν αναγνωρίζει καμία ξένη εξουσία. Ο Έλληνας είναι Ανδρείος και η Ελληνίδα Σύντροφος στο ταξίδι τής πολιτισμικής δημιουργίας και της εθνικής μας κυριαρχίας. Δεν υπάρχει χώρος μήτε για τρίτες επιλογές μήτε για τρίτες συμπεριφορές. Τα προσκυνήματα και τους Θυσιαστικούς Τόπους μαζί με την Πατρίδα μας τα φυλάσσουμε για τους μόνους κληρονόμους και ιδιοκτήτες τους. Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες και η Πατρίδα μας είναι καμωμένη να μεγαλώσει κι άλλο.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας δεν αντιπροσωπεύει το μίσος όπως λέγουν πολιτικάντηδες και μεγαλοδημοσιογράφοι τού κατοχικού καθεστώτος. Είναι η Ιδεολογία τής Αγάπης για την Ελλάδα που μισούν αυτοί. Η Μεγάλη Ελλάδα ενάντια στο ψευτορωμέϊκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου