Το έθνος θα ισοπεδώσει το ψευτορωμέϊκο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το έθνος θα ισοπεδώσει το ψευτορωμέϊκο

Με άλλους θα κοιμηθούμε και με άλλους θα ξυπνήσουμε. Φαίνεται πως ο καιρός τής προφητείας ήρθε. Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Η α...

Με άλλους θα κοιμηθούμε και με άλλους θα ξυπνήσουμε. Φαίνεται πως ο καιρός τής προφητείας ήρθε.


Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος και τη ληξιαρχική πράξη θανάτου τής κατοχικής κυβερνήσεως άρχισε. Το μέγα ζητούμενο είναι να συντομεύσουμε κι άλλο το χρόνο τού οριστικού ξεριζώματος τού κατοχικού καθεστώτος και να πυργώσουμε την Πατρίδα μας από τα δεινά που μας ετοιμάζουν οι βάρβαροι τού καιρού μας.

Ρίζα από το κακό που φεύγει πίσω να μην μείνει. Χαμένη ελληνική ζωή να μην μείνει αδικαίωτη. Να τιμωρηθούν σκληρά οι ένοχοι. Και να κινήσουμε αμέσως μετά για την μεγάλη εθνική αντεπίθεση. Η Ελλάς που σώζεται, δυναμώνει και μεγαλώνει. Άλλος δρόμος δεν της πρέπει. Αλλά την τιμωρία των ανθελλήνων την θέλω οπωσδήποτε και ακόμη περισσότερο όταν μαθαίνω ότι στα ελληνικά σχολεία από τα οποία κάποιοι θέλουν να βγάλουν Ορθοδοξία και Ελληνική Σημαία, κάποιοι λαθρομετανάστες χτυπήσανε ένα ελληνόπουλο του οποίου κινδυνεύει η ζωή!

Όχι λοιπόν, δεν θα φύγετε δωσίλογοι δίχως να πληρώσετε για τα κρίματά σας. Φεύγει λέει ο ένας συνέταιρος τής κατοχικής συγκυβέρνησης, ο πρόεδρος τής ΔΗΜΑΡ Κουβέλης αλλά σκέφτεται να δίδει την ψήφο του στα νομοσχέδια τής κυβέρνησης προκειμένου να «σωθούμε». Να σωθούν δηλαδή οι «περιούσιοι» τοκογλύφοι και να πουληθεί η Ελλάς στα σκλαβοπάζαρα τής παγκοσμιοποίησης. Ο δε πρόεδρος τού έτερου κομματικού πτώματος ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος μένει στην κυβέρνηση για να πάρει υπουργεία, να κάνει τον αρχηγό και να μας «σώσει» μαζί με τον ελαφροδεξιό Σαμαρά.

Σκοτώνετε τα αδέρφια μας, σκοτώνετε τα παιδιά μας με τη σύφιλη που μας έχετε φέρει και ζητάτε νέο πολιτικό χρόνο γιατί αλλιώς θα καταστραφεί η χώρα που δεν είναι χώρα σας και τη λεηλατείται μαζί με τα νεοταξικά αφεντικά σας. Τα δε σχέδια για τις άμεσες κατασχέσεις μισθών και συντάξεων ανεξαρτήτως της περίφημης ρύθμισης ήδη συντάσσονται και βρίσκονται καθ’ οδόν. Είναι τα χρέη των προσκυνημένων που φορτώσανε παράνομα στις πλάτες τού λαού μας. Ένα στημένο κόλπο για την αρπαγή τής Ελλάδος εν μέσω αίματος που συμπεριλαμβάνει την κοινωνική αναταραχή.

Η διαφορά είναι ότι η κοινωνική αναταραχή δεν θα ξεσπάσει στα κεφάλια των Ελλήνων αλλά των μισελλήνων. Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία, έλεγε ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Τότε θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο και θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Ενώ λοιπόν το πολιτικό σύστημα της πατρίδος μας έχει αποβληθεί από την καρδιά και την ψυχή των Ελλήνων, οι ψευτοσύμμαχοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην γίνουν εκλογές και να μην ανέβει στα πολιτικά πράματα Λαϊκή και Εθνικιστική Διακυβέρνηση.

Μην κάνετε εκλογές γιατί αυτές μπορεί να γεννήσουν εθνικιστικά τέρατα, γράφει το καθεστωτικό Βήμα. Αυτό ακριβώς υπαγορεύουν οι εντολές τής Εσπερίας. Πριν αποφασίσετε θυμηθείτε το 1936, συνεχίζουν οι γραφίδες. Θυμούνται την άνοδο στην εξουσία τού Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και παθαίνουν σύγκρυο οι αχαμνοί. Μην κάνετε εκλογές γιατί θα σας κόψουμε τα δανεικά, μας λέει μέσω των επικοινωνιακών παπαγάλων το ΔΝΤ. Θα μας κόψουν δηλαδή τον δηλητηριασμένο αέρα που μας δίνουν με τον οικονομικό αναπνευστήρα όταν μας κλέβουν Πατρίδα, γεωφυσικό πλούτο και τη ζωή ενός ακόμη Έλληνα πολύτεκνου πατέρα που προστίθεται στις χιλιάδες των Ελλήνων αυτοχείρων.

Έχουν καταστρέψει την ελληνική επιχειρηματικότητα και την εθνική μας παραγωγή για να εξαλείψουν την δυνατότητα τής αυτοφυούς εθνικής μας επιβίωσης και ανάπτυξης. Σ’ αυτήν ακριβώς τη στιγμή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έρχεται να μας πει επιπλέον πως δεν πρόκειται να καταβάλλει τις επόμενες δόσεις προς την Ελλάδα αν δεν αναλάβει λέει η ψευτοευρώπη να καλύψει ένα χρηματοδοτικό κενό ύψους 3 – 4 δις ευρώ που έχει προκύψει στο πακέτο «διάσωσης» της χώρας!

Θα έρθουν να μας πάρουν τα πάντα, έως και τη στάχτη από το Τζάκι, όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Αλλά δεν θα προλάβουν και δεν πρέπει να προλάβουν αδέρφια μου.

Έρχονται οι φυλλάδες τής Εσπερίας που μας λένε να μην κάνουμε εκλογές, να μην απελευθερωθούμε από τα δεσμά δηλαδή, και κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή και τα υπόλοιπα εθνικιστικά κόμματα τής Ευρώπης για τις αντιμεταναστευτικές τους θέσεις. Και εννοούν φυσικά την τοποθέτηση ενάντια στους λαθρομετανάστες που εποικίζουν την πατρίδα αφαιρώντας εργασίες και ζωές.

Μας λένε πως μετά το 2020 ο αριθμός των Ελλήνων που θα εισέρχονται στην αγορά εργασίας θα είναι κατά 30% χαμηλότερος εκείνων που θα εξέρχονται. Το πρόβλημα αυτό κατά τους συντάκτες τής σχετικής εκθέσεως και τον ΟΟΣΑ θα μας το λύσει η εισαγωγή των μεταναστών. Ιδού λοιπόν ο λόγος που στέλνουν λαθρομετανάστες έναντι υψηλής χρηματοδότησης και φτιάχνουν «αντιρατσιστικούς» νόμους νεοταξίτες, «γείτονες» και ριψάσπιδες. Για να αναπληρώσουν το κενό που μας δημιουργούν σκοπίμως με την υπογεννητικότητα, τις δολοφονίες και τις αυτοκτονίες.

Διώκουν την Εθνική Συνείδηση, φιμώνουν την φωνή των Εθνικιστών και κατηγορούν τους Έλληνες, λέγοντάς μας με θράσος πως «οι Έλληνες ξέχασαν πως έχουν μεταναστεύσει σε όλο τον κόσμο». Έχουν μεταναστεύσει για να ζήσουν, δεν έχουν εισβάλλει για να εκτοπίσουν άλλους λαούς βέβηλοι.

Κάποιοι ιερείς ωστόσο δεν αντέχουν τους κόπους για να σταθούν δίπλα στο χειμαζόμενο από την κατοχή λαό. Έμελε να ακούσουμε μητροπολίτη να υιοθετεί τις θέσεις τού εναλλακτικού διαπραγματευτή των μνημονίων, τού αμερικανοκομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ που είναι έτοιμος να σταθεί στο πλευρό ενός κατοχικού κυβερνητικού σχήματος.

Ο δε πρωθυπουργεύων Σαμαράς δηλώνει έτοιμος να συγκρουστεί λέει με την αδιαφάνεια και να προχωρήσει στις «μεταρρυθμίσεις» προκειμένου να «σωθεί» η Ελλάδα και η δημοκρατία. Να προχωρήσει δηλαδή στην τυπική εκχώρηση τής Ελλάδος στους παγκοσμιοποιητές ώστε να σώσει το ψευτορωμέϊκο που ταυτίζει με την Ελλάδα και το πολίτευμα τού ραγιαδισμού που ονομάζει δημοκρατία από τον «κακό» Εθνικισμό! Τα «μεγάλα πνεύματα» τής κακής μας μοίρας συμπλέουν λοιπόν σε όλα.

Συρρικνώνουν λοιπόν και κατεδαφίζουν την εθνική μας αμυντική βιομηχανία για το καλό μας τάχα όταν τα τουρκικά πολεμικά πλοία κάνουν κρουαζιέρες έως την Αλβανία όπου διαθέτουν στρατιωτικές βάσεις. Θέλουν να κλείσουν το μοναδικό τάγμα τού στρατού μας στην Κόνιτσα όταν η Αλβανία θέλει να πάρει την Ελεύθερη Ήπειρο, τα κόμματά της διαφημίζονται από τα τουρκοκάναλα και οι αλβανοκατσαπλιάδες ουτσεκάδες ληστεύουν και φονεύουν Έλληνες. Επιδιώκουν να αφοπλίσουν την Πατρίδα μας όταν οι Τούρκοι προβάλλουν με θράσος αξιωματικούς τους μπροστά σε ναυτικούς χάρτες να μας παρουσιάζουν τις βλέψεις τους.

Αυτές λοιπόν τις ιστορικές στιγμές υπάρχουν κάποιοι καθηγητάδες τής συμφοράς που μαζεύουν λένε υπογραφές για να επιμορφώσουν τους συναδέρφους τους και κυρίως τα παιδιά μας για το πώς θα βγάλουν έξω από την εκπαίδευση την Χρυσή Αυγή. Είναι όλοι αυτοί που μεταφράζουν τον προοδευτισμό τους στην αποδοχή τής συνευρέσεως με τους εχθρούς μας και διαστρέφουν την ελληνική ιστορία ασελγώντας σε βάρος των Ηρώων μας. Δεν βγάζουν άχνα όμως και σε κάποιες περιπτώσεις δικαιολογούν τα λαθρομεταναστόπουλα όταν τα ελληνόπουλα δέχονται δολοφονικές επιθέσεις μέσα στα σχολεία μας.

Αλλάζει το τοπίο στην Πατρίδα μας και η οικονομία μας διεθνοποιείται. Φτιάχνουν ραγδαία την οικονομική και μετά την πολιτική ένωση τής «Ευρώπης» με τις ΗΠΑ για να προχωρήσουν στο παγκόσμιο και αντίχριστο υπερκράτος. Σκοτώνουν με τα τσιράκια τους ανά την υφήλιο Χριστιανούς και ετοιμάζουν τον επερχόμενο πόλεμο γιατί έτσι θέλουν να μειώσουν τους πληθυσμούς και να βάλουν τα έθνη στο ζυγό τού παγκόσμιου δυνάστη. Και εμείς έχουμε ακόμη ως εξουσιαστές τούς τοποτηρητές τού νεοταξισμού που θέλουν να δώσουν ονόματα κατακτητών στις πόλεις μας όταν η Τουρκία είναι έτοιμοι να μας χτυπήσει για λογαριασμό τού Νεοταξισμού και οι ρέμπελοι, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι, ετοιμάζουν μουσουλμανικές ανταρσίες και ορέγονται συμμοριτοπολέμους.

Το Ελληνικό Έθνος όμως θα ισοπεδώσει το ψευτορωμέϊκο. Τα χέρια τής ανομίας που σηκώνονται σε βάρος μας θα αποκοπούν δια παντός. Ψηλά τις Σημαίες τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού. Η Πατρίδα μάς ανήκει και θα την πάρουμε πίσω ΑΜΕΣΑ. Τα παιδιά μας θα ζήσουν σε μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα. Ο Εθνικιστικός Αγών για Χριστό και Ελλάδα θα στεφθεί με επιτυχία. Είμαστε πολύ περισσότεροι από όσο πιστεύουν κάποιοι και ερχόμαστε να φέρουμε το Δίκαιο με το Πνεύμα και το Ατσάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου