Ένοπλοι Αλβανοί αντάρτες έτοιμοι να σκοτώσουν κι άλλους Έλληνες αστυνομικούς - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ένοπλοι Αλβανοί αντάρτες έτοιμοι να σκοτώσουν κι άλλους Έλληνες αστυνομικούς

Τι  φοβάται  η ΕΛΑΣ -  Κυνηγητό  στα  βουνά  της  Παρνασσίδος Πολυμελής ομάδα κάλυψης και υποστήριξης με παρακλάδια που απλώνονται α...

Τι φοβάται η ΕΛΑΣ - Κυνηγητό στα βουνά της Παρνασσίδος

Πολυμελής ομάδα κάλυψης και υποστήριξης με παρακλάδια που απλώνονται από το νομό Μαγνησίας μέχρι τις διαδρομές του οργανωμένου εγκλήματος στην Φθιώτιδα και τον Παρνασσό, την Λιβαδειά και την Άμφισσα, βρίσκεται (όπως δείχνουν οι δραματικές εξελίξεις), πίσω από τις εγκληματικές ενέργειες του παραστρατιωτικού «λόχου» των ένοπλων Αλβανών που σκότωσαν τον 37χρονο υπαρχιφύλακα της αστυνομίας σε ενέδρα στο Δίστομο.

Η ίδια ομάδα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ενισχυμένη κι από άλλους ομοεθνείς τους -βαριά αρματωμένους εθνικιστές- προπαρασκεύαζαν πριν από την αιματηρή συνάντηση το χάραμα της Δευτέρας, επίθεση στις Δικαστικές Φυλακές Δομοκού όμοια σε σφοδρότητα με το αντάρτικο χτύπημα στις Φυλακές Τρικάλων, την Παρασκευή 22 Μαρτίου, λίγο μετά τις 19:45 το βράδυ.

Τα ευρήματα στα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα που εντοπίστηκαν την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Λιβάδι της Αράχωβας, είναι άκρως ανησυχητικά. Στο κλεμμένο λευκό VOVLO, του πρώην υπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου, αδελφού του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Αθ. Ανδρεουλάκου βρέθηκε ένα Καλάσνικοφ, σφαίρες, πυροκροτητές, δυναμίτιδα. Η αστυνομία φέρεται να έχει ταυτοποιήσει τρία άτομα από τους ένοπλους «συνοδούς», ένας εκ των οποίων πρέπει να έχει δοσοληψίες με τη δικαιοσύνη για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

Επίσης όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αναζητούνται ομοεθνείς συνεργοί και εντός των φυλακών Δομοκού ενώ οι έρευνες έχουν στραφεί και σε πρόσωπα «υπεράνω υποψίας» του σωφρονιστικού συστήματος που κινούνται στην Ανατολική Φθιώτιδα και εδώ και καιρό βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών για παραβατικότητα που έχει σχέση με λαθρεμπορία τσιγάρων, όπλων και ναρκωτικών που έχει λάβει τη μορφή ντόπιας μαφίας με πρωτοκαθεδρία Αλβανών «βαρόνων». Ενώπιον μιας τέτοιας κατάστασης επιτελικά στελέχη της αστυνομίας γνωρίζουν ότι το να κυνηγούν τους δραπέτες στα δύσβατα μονοπάτια του Παρνασσού το μόνον που μπορούν να επιτύχουν είναι να χυθεί κι άλλο αίμα αθώων αστυνομικών αφού το αντάρτικο ευνοεί τους φυγάδες.

Το κλιμάκιο των ερευνών έχει ενισχυθεί με ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς από την Αθήνα(ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ), όμως παρά τον ενδεδειγμένο οπλισμό τους γνωρίζουν ότι αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τον «στρατό» του Μάριο Κόλα που οργώνει επί δυόμιση μήνες ανενόχλητος τη μισή Ελλάδα.


Από «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου