Νέα απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. στον ΣΥΡΙΖΑ για την «απαγωγή» Τούρκου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. στον ΣΥΡΙΖΑ για την «απαγωγή» Τούρκου

Τη θέση της ότι καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του Μπουλούτ Γιαϊλά, υπηκόου Τουρκίας καθώς και καμία επίσημη καταχώρηση ή καταγραφή της παρο...

Τη θέση της ότι καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του Μπουλούτ Γιαϊλά, υπηκόου Τουρκίας καθώς και καμία επίσημη καταχώρηση ή καταγραφή της παρουσίας του στη χώρα, δεν προκύπτει στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας επαναλαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση-απάντηση της Ελληνικής Αστυνομίας στη δήλωση του Βουλευτή Επικρατείας και Υπεύθυνου του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Δημήτρη Τσουκαλά αναφέρεται πως «βέβαιο είναι ότι εάν εισήλθε στην Ελλάδα εισήλθε λαθραία και ουδεμία προστασία είχε ζητήσει από την Ελληνική Δημοκρατία».

Παράλληλα, η Αστυνομία τονίζει ότι «για τον συγκεκριμένο υπήκοο είχε επιδείξει ενδιαφέρον το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, αλλά παρότι είχε προσδιορισθεί συγκεκριμένη ημερομηνία (η 21η Μαΐου 2013), για την εμφάνισή του στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και την υποβολή αιτήματος παροχής ασύλου, δεν εμφανίσθηκε». Τέλος, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «σε κάθε περίπτωση, μετά την καταγγελία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και εκπροσώπων άλλων φορέων διενεργείται προανάκριση».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου