Φυσική Ελλάδα σημαίνει μεγάλη Ελλάδα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Φυσική Ελλάδα σημαίνει μεγάλη Ελλάδα

Η φύση απεχθάνεται το κενό και τις ασχήμιες που στρέφονται σε βάρος της. Σπεύδει πάντοτε, σύμφωνα με τις Εντολές τής Θείας Πρόνοιας, να ...

Η φύση απεχθάνεται το κενό και τις ασχήμιες που στρέφονται σε βάρος της. Σπεύδει πάντοτε, σύμφωνα με τις Εντολές τής Θείας Πρόνοιας, να πληρώσει το δημιουργηθέν κενό και να αντικαταστήσει τις τεχνητές ανισορροπίες με την φυσική τάξη πραγμάτων.

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Αυτό ακριβώς συνέβη με την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα. Δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κενό στην ζωή τού Ελληνικού Έθνους και την ιστορία των εθνών που ήρθε προς στιγμήν και το κατέλαβε ο έρπων «περιούσιος» νεοταξισμός. Και έτσι ήρθε μαζί και η προίκα του, οι δικοί του ακόλουθοι. Πρώτα οι ψευτοέλληνες πολιτικάντηδες και μετά οι εισβολείς εξ Ανατολών και εξ Εσπερίας. Τούτοι εγκατέστησαν τα μορφώματα που μας ζώνουν και τις διάφορες κρίσεις.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο οδήγησαν την Ελλάδα μας στις εθνικές της τραγωδίες και την ανθρωπότητα στον σκοταδισμό και την αθεΐα. Τι φταίνε οι έρημοι οι απόβλητοι τής οικουμένης; Αφού εμείς πέσαμε στις αγκάλες τους σκοτώνοντας όσους αγνούς Έλληνες αντιστάθηκαν. Ας εγερθούμε να τους θεραπεύσουμε κι αυτούς και εμάς. Τους μεν ανθέλληνες κλειδώνοντας τους στα τάρταρα, τον δε Ελληνισμό μας κάνοντας τον Νικητή στην νοοτροπία, κύριο τής Γης του και Κατακτητή Δικαίου και Εξουσίας.

Δεν υπάρχει καμία μικρή και καμία φτωχή Ελλάδα αδέρφια μου. Αν πιστέψουμε πως η πατρίδα μας είναι μικρή, τότε θα προδώσουμε το αίμα των Πατέρων μας και θα σβήσουμε από τον χάρτη τής καρδιάς μας τα αλύτρωτα ελληνικά εδάφη. Αλλά τότε θα είμαστε προδότες τελειωμένοι και θα πρέπει να αναμένουμε τον εχθρό να μπει στην δήθεν ελεύθερη αυλή μας. Κι αν πιστέψουμε πως η Πατρίδα μας είναι φτωχή, τότε θα πει πως γίναμε φτωχοί στην καρδιά και κοντοί στον νου που δεν ξέρουμε που πατούμε και πως μετριέται η Ελλάς.

Η Ελλάς είναι Μεγάλη διότι μετριέται με της καρδιάς το πύρωμα και με το αίμα. Είναι Μεγάλη διότι έχει μια μεγάλη οικογένεια που μας περιμένει με καρτερία να τής σπάσουμε τα δεσμά. Και είμαστε πλούσιοι διότι ο Ελληνισμός διαθέτει πρώτα απ’ όλα τα αγαθά τον αθάνατο πλούτο τής καρδιάς και τής ψυχής του. Τα δε φυσικά χαρίσματα που μας έδωσε απλόχερα ο Θεός μας για να τραφούμε, να θερμανθούμε, να εργαστούμε και να πολεμήσουμε θα μας δώσουν τη βάση να χτίσουμε τις νέες πολεμίστρες τής Ελληνικής Καστροπολιτείας.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αποκαταστήσουμε τη Φυλή μας στις φυσικές της διαστάσεις. Φυσική Ελλάδα σημαίνει Μεγάλη Ελλάδα. Πρέπει λοιπόν να συντρίψουμε την κεφαλή τού ανθελληνικού φιδιού. Φίδι που σε ζώνει παύει να σε απειλεί όταν παύει να υπάρχει. Και η απειλή είναι ορατή. Το φίδι έχει φτιάξει φωλιές εντός και εκτός των προσωρινών μας συνόρων. Σε κράτος, παρακράτος, σύνορα και ψευτοσυμμαχίες.

Διαλύουν οι κηφήνες και ριψάσπιδες πολιτικάντηδες την εθνική μας βιομηχανία και άμυνα την ίδια στιγμή που η Τουρκία επιχειρεί να σηκώσει σε ανταρσία τούς πράκτορές της στη Θράκη και φτιάχνει κλίμα για πόλεμο. Την μια μπάζει πολεμικά πλοία στα νερά μας, την άλλη φέρνει τα παλιοσίδερα στον ουρανό και κάποτε ερευνά και σώζει τάχα ανθρώπους στα χωρικά μας ύδατα. Και τώρα οι τουρκόσποροι θέλουν να εισάγουν την επανάστασή τους από την κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη στη Θράκη και να σταματήσουν την εφαρμογή τού νόμου για τον διορισμό των ιμάμηδων.

Στην μια περίπτωση το κακό το στήνουν δώδεκα δέντρα και ο νόμος τής ποτοαπαγορεύσης. Στην άλλη περίπτωση παίρνουν τη σκυτάλη τα δήθεν δικαιώματα των ανύπαρκτων Τούρκων που παραβιάζονται και οι ιμάμηδες. Και στη μέση το φιάσκο τής κρατικής και απολύτως ελεγχόμενης ραδιοτηλεόρασης που σκεπάζει τα αληθινά προβλήματα όταν η παραπληροφόρηση των καθεστωτικών ΜΜΕ βαφτίζεται αληθινή και «δημοκρατική» ενημέρωση.

Θα έρθει ώρα που δεν θα μαθαίνουμε τίποτα, έλεγε ο Εθνομάρτυρας Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα αυτή. Όχι βέβαια από το κλείσιμο τής ΕΡΤ που θα δώσει τη θέση της σε ένα ακόμη πιο ελεγχόμενο μαγαζάκι. Άλλωστε είπαμε ότι η ενημέρωση είναι ήδη μια απάτη στην δημοκρατική Ελλάδα. Ήρθε όμως η ώρα που θα μας χτυπήσει την πόρτα ο εχθρός και δεν θα το πάρει είδηση ο καθημαγμένος λαός.

Την ώρα που φλέγεται η Α. Μεσόγειος και προθερμαίνεται το Αιγαίο μας, κάποιοι μεθοδεύουν την κοινωνική διάσπαση και τον εκφοβισμό με ψευτονόμους και παρακρατικές ψευτοεγέρσεις. Οι δε ψευτοκυβερνήτες «μας» ξεφουρνίζουν τις συμφωνίες με την Τουρκία που θα μας οδηγήσουν στην ηρεμία τού θανάτου και η Αριστερά θέλει έναν νέο αυτοδιοικητικό χάρτη.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και ο Λαϊκός Εθνικισμός μας όμως έχουν άλλα σχέδια. Ο Στρατός μας βρίσκεται στις επάλξεις των συνόρων και ασκείται επάνω στην ανακατάληψη εθνικής γης. Κι όταν μιλάμε για απελευθέρωση ελληνικού εδάφους, μιλάμε για την αποκατάσταση δήθεν ελεύθερου μα και αλύτρωτου εδάφους.


Η δε Εθνικιστική Ελλάς που έρχεται το έχει πει ξεκάθαρα. Δεν παραχωρούμε τίποτα. Ήρθαμε να πάρουμε τα πάντα. Απέναντι στους τόκους και το θράσος παρατάσσουμε τις ελληνικές καρδιές και λόγχες. Η δική μας Ελλάδα εκτείνεται έως τον Πόντο και έχει Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου