Έτοιμο το «πακέτο» ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έτοιμο το «πακέτο» ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ;

To δικό της ειδικό βάρος είχε η συνάντηση που προηγήθηκε της χθεσινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου των τριών κυβερνητικών εταίρων. Πο...

To δικό της ειδικό βάρος είχε η συνάντηση που προηγήθηκε της χθεσινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου των τριών κυβερνητικών εταίρων.

Πολλοί αποτιμούν πως το «τετ α τετ» στη Βουλή, μεταξύ των Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τα τεκταινόμενα στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Εκτιμούν ότι άνοιξε ο δρόμος για μία ευρύτερη συνεννόηση μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών η οποία ενδεχομένως να οδηγήσει σε κοινή κάθοδο στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική Αριστερά.

Επί της ουσίας η συμπόρευση των δύο κομμάτων τις τελευταίες ημέρες και η συγκρότηση ενός μετώπου απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα τεστ εμπιστοσύνης ανάμεσά τους.

Η Δημοκρατική Αριστερά αμφιβάλλει για τις “αγνές” προθέσεις της Ιπποκράτους και το ΠΑΣΟΚ εξοργίζεται με τους “δισταγμούς” της Αγίου Κωνσταντίνου.

Πλέον όμως, σύμφωνα με παράγοντες και των δύο χώρων, έχουν λιώσει οι πάγοι σε επίπεδο κορυφής, εκεί δηλαδή που εντοπιζόταν και το ουσιαστικότερο πρόβλημα για την συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.


Κάποιοι λοιπόν εκτιμούν ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων…

1 σχόλιο

  1. ΚΟΥΙΖ: ποια υποψηφία δήμαρχος και βουλευτής του ΚΚΕ έχει διορίσει στην ΕΡΤ την νύφη της και την ανιψιά της ? απλά βλέπεις πόσες είναι από το ΚΚΕ και υποψήφιες δήμαρχοι και υποψήφιες βουλευτίνες ,μετά παίρνεις το όνομα και κοιτάς στην ΕΡΤ και βλέπεις την γυναικά του αδερφού της και την κόρη του διορισμένες στην ΕΡΤ και λες μα είναι δυνατόν ! βάλε μωρι την μια όχι και της δυο , άσε να φάει και κανένας άλλος , πλάκα έχει , καλά κάνουν δεν φταίνε αυτοί , τα κοροΐδα που ψηφίζουν και νομίζουν ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος , όλοι για την μάσα τους είναι ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕ όλοι σας χρησιμοποιούν , σας λένε για ιδεολογίες και πράσινα άλογα , την τσέπη τους κοιτάν και ψάχνουν για παλατάκια ,για αυτό και τα στεγανά μέσα στην βουλή , δεν έκαναν αντιπρόεδρο χρυσαυγητη γιατί? Τι φοβηθήκαν ? της βλακείες που σας λένε ? φοβούνται μην βγουν τα άπλυτα στην φόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου