Εκ της πυρός η εθνική μας αναγέννηση - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εκ της πυρός η εθνική μας αναγέννηση

Ξεχείλισε ο μισελληνισμός μα και το ποτήρι τής οργής των Ελλήνων. Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Η χώρα ζώνεται από πληθώρα εχθρών...

Ξεχείλισε ο μισελληνισμός μα και το ποτήρι τής οργής των Ελλήνων.


Η χώρα ζώνεται από πληθώρα εχθρών αλλά το ψευτορωμέϊκο σχίζεται να φέρει στο κυνοβούλιο το κατά παραγγελία τού νεοταξισμού «αντιρατσιστικό» και ανθελληνικό νομοσχέδιο. Κάθε παλλακίδα τού κατοχικού καθεστώτος φέρνει τη δική της πρόταση νόμου όταν το μόνο νομοσχέδιο που επιβάλλεται να έρθει προς ψήφιση και να εφαρμοστεί άμεσα είναι η ποινικοποίηση τού δωσιλογισμού και τής αρνήσεως τής ματωμένης ελληνικής ιστορίας.

Οι προθέσεις των αχαμνών γραικύλων είναι να δημιουργήσουν εσωτερικά ρήγματα διευκολύνοντας τα πυρά που θα δεχτούμε στα σύνορα και την κοινωνία. Τα «περιούσια» αφεντικά τους έχουν αντιληφθεί πως η άνευ όρων παράδοση των αληθινών Ελλήνων στα δίχτυα τής παγκοσμιοποίησης ακυρώνεται ήδη στην πράξη από την εκρηκτική άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είναι η λαϊκή και φυλετική ψυχή εκείνη που ρυθμίζει επάνω και από κόμματα και από συντάγματα την απαίτηση για μια αληθινά ανεξάρτητη, επομένως Ισχυρή Ελλάδα.

Τα σημεία των καιρών δίδουν το στίγμα τους. Ρωτήθηκε λοιπόν ο επικεφαλής τής «μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδος», εκείνων που είχαν τάχα απειληθεί δηλώνοντας ετοιμότητα για την υπεράσπιση τής πίστης τους, αν προηγείται γι’ αυτούς η δημοκρατία ή το Ισλάμ. Και εκείνος απάντησε πως προηγείται το Ισλάμ, γιατί αυτό είναι η δημοκρατία!

Την ίδια στιγμή εμφανίζεται μια οργάνωση με την επωνυμία Μαύροι Πάνθηρες που απειλεί τη Χρυσή Αυγή με αφανισμούς και παγκόσμιους πολέμους, απαιτώντας να μην ενοχλούνται οι μαύροι! Αυτά δηλώθηκαν στο βρετανικό Channel 4, το γνωστό κανάλι που αναπαράγει τα προοδευτικά παραμύθια για δήθεν βιαιοπραγίες των «κακών» Εθνικιστών σε βάρος λαθρομεταναστών. Όμως οι δολοφονίες και οι βιαιοπραγίες γίνονται σε βάρος Ελλήνων, όπως στην επίθεση που δέχτηκε 20χρονη ελληνοπούλα στην Κέρκυρα από Αφγανό που προσπαθώντας να την ληστέψει, την πέταξε σε βράχο από ύψος 8 μέτρων δίχως ευτυχώς η κοπέλα να χάσει τη ζωή της.

Ο Θεός σώζει λοιπόν τους Έλληνες όταν η ελληνόφωνη πολιτεία αδιαφορεί. Όμως οι ζημιές σε περιουσίες και γραφεία εθνικιστικά μαζί με κάποιες γραφικές διαμαρτυρίες λαμβάνουν χώρα αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία επιθυμεί σφόδρα να δημιουργήσει μια νέα «ισλαμική άνοιξη» στον τόπο των Αγίων και των Ηρώων. Γιατί εμφύλιος δεν πρόκειται να συμβεί, αφού οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πως ο αγώνας επιβίωσης αφορά όλους όσους πιστεύουν σαν μια γροθιά σε Θεό και Ελλάδα.

Όμως οι ψευτοσύμμαχοι στις Βρυξέλλες, στη Γερμανία και όπου αλλού βρίσκουν βήμα λόγου λέγουν πως η Ευρώπη χρειάζεται έως το 2050 άλλα 50 εκατομμύρια μεταναστών, εννοώντας φυσικά τους λαθροεισβολείς. Ενισχύουν μάλιστα στη Συρία τους φονιάδες των Ελληνορθόδοξων σε οπλισμό για να δημιουργήσουν ένα ακόμη προτεκτοράτο από αυτά που εξάγουν εξτρεμιστές στην Ελλάδα και την λοιπή Ευρώπη.

Όμως οι προσκυνημένοι κάμουν παραλλαγές αντιρατσιστικών νομοσχεδίων που θα ποινικοποιούν την ελευθερία τής γνώμης, θα αναγνωρίζουν ξένες γενοκτονίες  αλλά θα πετούν στην άκρη τα ελληνικά ολοκαυτώματα, γιατί αυτό τους ζήτησε ο σιωνιστικός νεοταξισμός, η «Ευρωπαία» Επίτροπος για την Εσωτερική Ασφάλεια, οι διεθνείς σοσιαλιστικές και αριστερές πολιτικές ομάδες. Υπερδυνάμεις εφήμερες και θεραπαινίδες πρόθυμες.

Η δε Τουρκία στέκει ολόθερμα στο πλευρό των ελληνόφωνων σοσιαλμαρξιστών προκειμένου να σταματήσει λένε η Ελλάδα τις «εχθρικές και ρατσιστικές πρωτοβουλίες» για την απόδοση Τιμών προς τους Μεγάλους μας Νεκρούς. Οι Τούρκοι βέβαια μπορούν να καταστρέφουν εκκλησίες ή να τις κάνουν στάβλους και Τζαμιά έως σήμερα, να συλλαμβάνουν Έλληνες στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη, να φτάνουν τα πολεμικά τους πλοία έως το Σούνιο, να διεκδικούν με τα όπλα και τις «επενδύσεις» ελληνικό έδαφος σε Θράκη και Αιγαίο.

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι μαρξιστές συνευρίσκονται στη Θράκη μας σε τουρκοσυνάξεις τού «συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων τής Δ. Θράκης» που σκοπεύουν όπως λένε «στη συνέχιση τού δίκαιου αγώνα τής τουρκικής μειονότητας τής Δ. Θράκης. Παρέχουν δηλαδή άλλοθι και τελικά αναγνώριση τής δήθεν τουρκικότητας τής ακριτικής μας περιφέρειας. Σ’ αυτήν την αλληλεγγύη το πολιτικό πτώμα που καλείται ΠΑΣΟΚ δεν έχει ασφαλώς την αντίρρηση που εξέφρασε πως έχει ζητώντας με νόμο την απαγόρευση των «συσσιτίων μίσους» τής Χρυσής Αυγής προς τους εξαθλιωμένους από τις πολιτικές των μνημονίων Έλληνες. Η δε ελαφροδεξιά σέρνεται πρόθυμα στα άνομα σχέδια.

Από την άλλη πλευρά ακούσαμε την Ρεπούση των συνωστισμών που παλεύει για το δικαίωμα τής άρνησης τής Γενοκτονίας των Ποντίων, να χαρακτηρίζει τον χορό των Ελληνίδων προς την ελευθερία και την αθανασία στον Ζάλογγο «εθνικό μύθο»! Είναι μια ακόμη άθλια επιχείρηση στην κατεύθυνση τής αλλοιώσεως τής ελληνικής ιστορίας για την ενοχοποίηση τού Έθνους μας που ευνοεί την αποδοχή τού επιδιωκόμενου τεμαχισμού μας μέσα από τις γνωστές διεκδικήσεις των «γειτόνων». 

Η «παιδεία» και η πολιτική τού καθεστώτος τίθενται στη διάθεση των εμπόρων των εθνών. Ήδη οι ψευτοευρωπαίοι συζητούν την είσοδο τής ψευτομακεδονίας στην «Ε»Ε και στην Κύπρο Μας προχωρούν στην τουρκοποίηση με τη συμμετοχή των «δύο κοινοτήτων» σε κυβερνητικές θέσεις! 
Είπαμε όμως. Πάνω από όλα το αντισυνταγματικό «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο τού πολυφυλετισμού, των κοινωνικών αναταράξεων και τού αφελληνισμού. Μέχρι και αλλαγή στην κεφαλή τού κατοχικού καθεστώτος λέγεται πως μεθοδεύεται.

 Όμως οι Τούρκοι μάς έστειλαν το επισκεπτήριο μιας τορπιλακάτου με οκταπλό εκτοξευτή πυραύλων μέσα από τις Κυκλάδες και έως το Σούνιο! Οι τουρκικές ασκήσεις στο Αιγαίο διεξάγονται με συχνότατη παραβίαση των εθνικών μας χωρικών υδάτων φτάνοντας έξω από το Φαληράκι τής Ρόδου. Αλλά εμείς έχουμε στην Ευρωβουλή εκπροσώπους με οικολογική και «μακεδονική» συνείδηση που ασχολούνται με την προώθηση των σκοπιανών φίλων τής Άγκυρας κι όχι με την εθνική μας ασφάλεια.

Οι Τούρκοι έχοντας πάρει τη σαφέστατη διαβεβαίωση τού νεοταξικού αφεντικού τους για τον επερχόμενο πόλεμο, κάνουν ό,τι χρειάζεται για να ανάψουν το φυτίλι. Είδαμε λοιπόν στην περίπτωση τής βλάβης μιας τουριστικής θαλαμηγού κοντά στο Φαρμακονήσι, να σπεύδει ταυτόχρονα με το ελληνικό λιμενικό σκάφος κι ένα σκάφος τής τουρκικής ακτοφυλακής. Οι Τούρκοι απαίτησαν με απύθμενο θράσος από τον Βέλγο κυβερνήτη τής θαλαμηγού να απευθύνει το αίτημα διάσωσης στην τουρκική ακτοφυλακή και από το ελληνικό λιμενικό να αποχωρήσει από την δήθεν ζώνη τουρκικής κυριότητας! Τελικά οι Τούρκοι αφού έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς, αποχώρησαν όταν εστάλη και δεύτερο ελληνικό περιπολικό.

Οι πολιτικές αρχές όμως βρίσκονται στην γνωστή αφασία τής σκόπιμης υποχωρητικότητας. Κι όμως, την ίδια στιγμή ο ρωσικός στόλος τού Ειρηνικού κατέρχεται στο Αιγαίο μας. Τα πρώτα πολεμικά του πλοία φτάνουν στη Λήμνο ενώ ακολουθούν ένα αντιτορπιλικό και δύο αποβατικά. Άλλα σκάφη έχουν αναπτυχθεί από Κύπρο και Συρία έως Λίβανο και Ισραήλ. Παράλληλα αμερικανικά, γερμανικά και άλλα νατοϊκά πολεμικά σκάφη βρίσκονται από τη Σούδα έως τη διακεκαυμένη ζώνη στα ανατολικά μας.

Το κακό λοιπόν πάει να έρθει από χαμηλά και ο Θεός έχει αποφασίσει να σκορπίσει τους θρασείς χρυσοθήρες. Η Ελλάς με τα στρατευμένα παιδιά της θα κάμει το καθήκον της παρά την ενδοτική ακράτεια τού ψευτορωμέϊκου. Και ο Εθνικισμός μας θα σκορπίσει τους ελληνόφωνους εισπράκτορες τής παγκοσμιοποίησης.

Οι προσκυνημένοι κάνουν σχέδια αλλαγής τής μεθόδου αναδείξεως των αυτοδιοικητικών συμβουλίων. Θέλουν όλοι μαζί οι «συνταγματικοί» να ανακόψουν την ανάδειξη εθνικιστικών τοπικών συμβουλίων βάζοντας λένε άλλες λίστες για δημάρχους και περιφερειάρχες και άλλες για τους συμβούλους. Αδιαφορούν για τις συνέπειες στη Θράκη μας και συνασπίζουν το «συνταγματικό» τους τόξο.

Καταργούν δημοκρατικά τη δημοκρατία τους οι «δημοκράτες». Την ίδια μάλιστα στιγμή μετατρέπουν τις φορολογικές δηλώσεις σε μηχανισμούς κατάσχεσης περιουσιών και σχεδιάζουν ευρεία μείωση μισθών και συντάξεων με πρόσχημα το κούρεμα τού «χρέους».

Εξαθλιώνουν έναν ολάκερο λαό όταν τα διεθνή πρακτορεία ενημέρωσης βοούν για τον τεράστιο γεωφυσικό πλούτο σε στεριά και θάλασσα που ξεπουλιέται. Ένας ακατάσχετος εσμός από διεφθαρμένους και ιδιόρρυθμους νομιμοποιούν τη σαπίλα και καταδιώκουν Πίστη και Εθνικό Συναίσθημα.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε μια πανστρατιά με τους Έλληνες που ζουν και ανασαίνουν για Χριστό, Ελλάδα και Ελληνική Οικογένεια είναι έτοιμοι να δώσουν την πρέπουσα απάντηση σε κείνους που μεθοδεύουν την εξόντωση τού Γένους μας. Εκ της πυρός θα ξεκινήσουμε τον αγώνα για την εθνική μας αναγέννηση.

Εισβολέα μέσα στα σπλάχνα τής Πατρίδος δεν θα αφήσουμε κανέναν. Σχέδια και νόμοι τού αίσχους θα ριχτούν στα σκουπίδια. Έλληνες με τη γενναία τους καρδιά θα πάρουν τα κλειδιά και τις τύχες τού Ελληνισμού στα χέρια τους. Και στα γαλανά νερά τού Αιγαίου μας μια Νέα Ελλάδα πολύ πιο μεγάλη, πολύ πιο τρανή θα αναδυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου