Η γρήγορη ανάβαση της κ. Ρεπούση στα σκαλιά της ακαδημαϊκής κοινότητας και η σχέση της με τον δήμο Αθηναίων... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η γρήγορη ανάβαση της κ. Ρεπούση στα σκαλιά της ακαδημαϊκής κοινότητας και η σχέση της με τον δήμο Αθηναίων...

Τι σχέση μπορεί να έχει η κ. Μαρία Ρεπούση- πιθανότατα η πιο ανιστόρητη ιστορικός εν Ελλάδι-, με τον δήμο Αθηναίων; Στενή, στενότατη.  ...

Τι σχέση μπορεί να έχει η κ. Μαρία Ρεπούση- πιθανότατα η πιο ανιστόρητη ιστορικός εν Ελλάδι-, με τον δήμο Αθηναίων; Στενή, στενότατη. 

Για όσους, λοιπόν, δεν το γνωρίζουν η ιστορικός του «συνωστισμού» είναι σύζυγος του (άθεου) διευθύνοντα συμβούλου της «Τεχνόπολις» και αντιπροέδρου του Ιδρύματος Αστέγων του δήμου Αθηναίων, κ. Κ. Μπιτζάνη, στενού συνεργάτη του- επίσης άθεου, για να μη ξεχνιόμαστε- κ. Γ. Καμίνη!

Να το τραβήξουμε και πιο μακριά;

 Η κ. Ρεπούση, που αμφισβητεί τον σφαγιασμό των Ελλήνων στη Σμύρνη, τη γενοκτονία των Ποντίων αλλά και τον μαρτυρικό χορό του Ζαλόγγου, μαζί με τον  σύζυγο της, εισπράττουν από το ελληνικό κράτος (τουλάχιστον)  τέσσερις  παχυλούς μισθούς!

Πληρώνονται, δηλαδή  για να παραχαράσσουν την ένδοξη ελληνική ιστορία και να αμφισβητούν την Ορθοδοξία!

Aς τους χαίρονται όσοι τους σιτίζουν με χρήματα του ελληνικού λαού και των Ορθόδοξων Χριστιανών…

δείτε και εδώ


Σήμερα όμως η εφημερίδα Real News σε δημοσίευμα της καταγράφει την γρήγορη ανάβαση στα σκαλιά της ακαδημαϊκής κοινότητας της γυναικάς αυτής που έγραψε... ιστορία με τις προκλητικές δηλώσεις της.

Χωρίς σημαντικές διεθνείς ιστορικές δημοσιεύσεις όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η Real News, η κυρία Ρεπούση από καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε καθηγήτρια Κοινωνικών και Πολιτικών επιστήμων στην Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης μετά μάλιστα την συγγραφή του βιβλίου ιστορίας της ΣΤ΄ δημοτικού οπού χαρακτήρισε συνωστισμό την Μικρασιατική Καταστροφή.

Όμως η δήλωση της για τον χορό του Ζαλόγγου που τον χαρακτήρισε «ελληνικό μύθο» ξεσήκωσε τους ιστορικούς.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ρεπούση έφεραν αλυσιδωτές αντιδράσεις μέσα στο κόμμα της ΔΗΜΑΡ όπου είναι βουλευτής καθώς τα στελέχη της μιλούν ανοιχτά πλέον για το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργεί.

Η Μαρία Ρεπούση έχει αναστατώσει τον επιστημονικό πολιτικό κόσμο αλλά και τους απλούς πολίτες που πληρώνουν και με το παραπάνω τον μισθό της ως καθηγήτρια της ελληνικής ιστορίας που έχει βαφτεί με αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου