Θράκη: Σε αγώνες κατά της Ελλάδας καλεί τους νέους της μειονότητας ο Ντεντέ... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θράκη: Σε αγώνες κατά της Ελλάδας καλεί τους νέους της μειονότητας ο Ντεντέ...

Σε αγώνες κατά της Ελλάδας καλεί τους νέους της μειονότητας ο διαβόητος τουρκόψυχος τραμπούκος, αντί της…συμπαράστασης στους διαδηλωτές ...

Σε αγώνες κατά της Ελλάδας καλεί τους νέους της μειονότητας ο διαβόητος τουρκόψυχος τραμπούκος, αντί της…συμπαράστασης στους διαδηλωτές της Τουρκίας!

Όπως σας γράφαμε λίγες μόλις μέρες πριν στο «Προξενείο-Στοπ», άκρα του…προξενείου σιωπή επικρατούσε (έως και το Σάββατο 1 Ιουνίου) στον μειονοτικό τύπο της Θράκης σε σχέση με τα γεγονότα στην Τουρκία, καθώς η στάση όλων αυτών των…δημοσιογραφούντων υπερμάχων της ελευθεροτυπίας ήταν κυριολεκτικά…άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε! Ε, λοιπόν 2 μόλις μέρες αργότερα φαίνεται πως διαψευστήκαμε, αλλά με τρόπο που μας…επαλήθευσε πανηγυρικά!

Πώς συνέβη αυτό το άκρως οξύμωρο; Η αλήθεια είναι πως βοήθησε ο γνωστός σε όλους σας Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ, που βγήκε την προηγούμενη Δευτέρα 3/6 στη φασιστοφυλλαδίτσα του, την «Τρακιανίν Σεσί», και έκανε όντως μία αναφορά στα όσα εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία. Ο στόχος του όμως ήταν βέβαια τελείως διαφορετικός από το να ενημερώσει για τα καθέκαστα. Μετά λοιπόν από την εν λόγω αναφορά (που ήταν μάλιστα απροκάλυπτα και γελοιωδώς βιαστική), πέρασε στον πραγματικό του στόχο που ήταν να κατηγορήσει καγχάζοντας όσους μουσουλμάνους της Θράκης συμπαρίστανται στους διαδηλωτές της Τουρκίας, να επικρίνει και τους νεαρούς μειονοτικούς που μαζεύτηκαν το προηγούμενο Σάββατο στο Πάρκο της Κομοτηνής (βλ. τη 2η φωτογραφία) και τελικά, ασκώντας τους ψυχολογική βία, να τους στρέψει προς άλλες…δράσεις, εναντίον του…κακού και καταπιεστικού ελληνικού κράτους!

Διαβάστε παρακάτω όλο το δημοσίευμα με τίτλο «Ταξίμ-Πάρκο Γκεζί και Δυτική Θράκη» (το βλέπετε και στην 1η φωτογραφία) (σε μετάφραση tourkikanea.gr):

«Η υπερβολική χρήση ισχύος εκ μέρους της αστυνομίας που τις πρωινές ώρες διέλυσε μια μικρή ομάδα διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τις ρυθμίσεις στο πάρκο Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη, επέφερε αλληλεγγύη που μεγάλωσε πολύ.

Σε δεκάδες πόλεις της Τουρκίας έγιναν και γίνονται διαδηλώσεις αλληλεγγύης. Και καλά κάνουν.

Γίνεται αντιληπτό πως παράλληλα με την μεγάλη απόσταση που διήνυσε το ΑΚΡ στον δρόμο της δημοκρατίας, η αστυνομία δεν έχει πάρει χαμπάρι, δεν διστάζει να κάνει χρήση υπερβολικής ισχύος και κάνει αυτά που ήξερε και προσβάλλει συνειδήσεις.

Στις δημοκρατίες τα πλέον φυσικά δικαιώματα είναι η ελευθερία έκφρασης και η διοργάνωση ειρηνικών διαμαρτυριών. Και οι διαδηλωτές στο πάρκο Ταξίμ έκαναν χρήση αυτών τους των δικαιωμάτων. Ούτε όπλα διέθεταν, ούτε μαχαίρια…Καθιστική διαμαρτυρία έκαναν.

Τώρα, αφού συνοψίσαμε το θέμα, ας έρθουμε στην Δυτική μας Θράκη…Σχετικά με τα γεγονότα που επί 5 μέρες παρατηρούμε από το διαδίκτυο, και ιδιαίτερα από αυτά που είδαμε και διαβάσαμε στο Facebook δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.

ΑΜΑΝ, ΑΛΛΑΧ ΜΟΥ, ΜΑ ΤΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ! … ΜΑ ΤΙ ΜΑΧΗΤΕΣ, ΜΑ ΤΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ στη Δυτική μας Θράκη!!!

ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!

Ευχαριστηθήκαμε ιδιαίτερα που ανακαλύψαμε πως μεταξύ των Τούρκων της Δυτικής Θράκης-Ελλήνων πολιτών υπάρχουν φίλοι μας που είναι πιο αγωνιστές, πιο γενναίοι, πιο επαναστάτες από τους αγωνιστές του πάρκου Γκεζί.

Πραγματικά δυσκολεύομαι να αντιληφθώ το πώς στην εχθρότητα τους κατά του ΑΚΡ και του Ερντογάν, κινούνται λες και είναι άτομα με την ψήφο των οποίων ήρθε στην πρωθυπουργία. Αλλά το τι καταλαβαίνω εγώ και
τι όχι, δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι πως οι φίλοι μας αυτοί… ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ στους διαμαρτυρόμενους της Τουρκίας.

Αυτή είναι η κατάσταση που πραγματικά με χαροποιεί. Συνεπώς όλους αυτούς τους φίλους μας, εντός των επόμενων μηνών, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ…
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ…

Σήμερα στο πάρκο της Κομοτηνής, νέοι της μειονότητας οργανώνουν διαμαρτυρία στήριξης για τους διαδηλωτές του πάρκου Γκεζί. Από αυτούς του νέους μας, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

ΑΝΤΕ ΝΕΟΙ, ΔΕΙΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ»!

Είδατε πόση δημοκρατική ευαισθησία από τον τόσο γνωστό αυτό υπέρμαχο της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ε; Πάντως, για να λέμε τώρα και του…τριπλοχαφιέ το δίκιο, θα πρέπει να είναι όντως πολύ εκνευριστικό (τουλάχιστον) να βγαίνουν πρώτη φορά στα χρονικά νέοι από τη μειονότητα στον δρόμο και να το κάνουν με συνθήματα που δεν αφορούν τις εν Θράκη επιδιώξεις του προξενοκοπριταριού! Ε, σου λέει, εδώ μας…σφάζει και μας καταπιέζει τόσο βάρβαρα η φασιστική Ελλάδα κι αυτά τα…καλόπαιδα για τη…λίγη παραπάνω δόση αστυνομικής βίας στην (κατά τα λοιπά) τόσο δημοκρατική και φιλελεύθερη «Μάνα Πατρίδα» μας βγήκαν να διαμαρτυρηθούν; Τι θράσος, ρε παιδί μου, αυτή η νέα γενιά! Μα τίποτε αλήθεια να μη μάθει από μας τους επαγγελματίες τουρκολακέδες ινστρούχτορές της; Σε τι κόσμο ζούμε, Αλλάχ μου!

Από "προξενείο Στοπ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου