Θέλουν να καταργήσουν πλήρως την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θέλουν να καταργήσουν πλήρως την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα

Στην κατοχική Ελλάδα των αυτοκτονιών και τής αρπαγής περιουσιών και πατρίδος κάποιοι ανήθικοι τύποι ενδιαφέρονται σφόδρα να μετατρέψουν ...

Στην κατοχική Ελλάδα των αυτοκτονιών και τής αρπαγής περιουσιών και πατρίδος κάποιοι ανήθικοι τύποι ενδιαφέρονται σφόδρα να μετατρέψουν το κράτος σε πολυφυλετική χοάνη και πολυπολιτισμικό αποχωρητήριο τής οικουμένης.


Θέλουν να καταργήσουν πλήρως την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα προκειμένου να παγιωθεί το ψευτορωμέϊκο μέσα από τον αφανισμό τού λαού και των αξιών μας.

Φτιάχνουν νόμους που αλλοιώνουν την εθνική μας πληθυσμιακή σύνθεση ανοίγοντας τις υποδομές τής Πολιτείας στους λαθρομετανάστες. Επεξεργάζονται σχέδια νόμου που διώκουν την εθνική έκφραση ονομάζοντας αυτήν βία. Σκεπάζουν την αληθινή βία των λαθροεισβολέων μέσα από την επικοινωνιακή συσκότιση και εξαπατούν τον ελληνικό λαό με επιχειρήσεις – φιάσκο τύπου «Ξένιος Ζευς» που μαζεύουν και εν συνεχεία αφήνουν ελεύθερους τους λαθρομετανάστες.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού κατοχικού και ανθελληνικού καθεστώτος έχουν παραχωρήσει τις εξουσίες τής χώρας στα χέρια των τοκογλύφων τής παγκοσμιοποίησης και των στρατευμένων οργανώσεων που καταδικάζουν την Ελλάδα και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για δήθεν έλλειψη ανθρωπισμού. Παραδίδουν τις οδούς των μεγάλων πόλεων στις οργανώσεις των κίναιδων, εκπρόσωπος των οποίων έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τις ανώμαλες παρελάσεις με τον Επιτάφιο τού Χριστού Μας!

Την ίδια ακριβώς στιγμή στη Θεσσαλονίκη μας που τόσο πολύ υπέφερε από τον σλαβισμό, την Τουρκία και το σιωνισμό, κάποιοι «προοδευτικοί» δημοτικοί άρχοντες προωθούν και βραβεύουν κάποιες κατασκευές που σκοπεύουν να αντικαταστήσουν το Λευκό Πύργο ως εμβληματικά σημεία τής συμπρωτεύουσας. Το χαρακτηριστικό σημείο των κατασκευών αυτό είναι ο συνδυασμός τού τουρισμού με τον υποτιθέμενο πολυπολιτισμικό χαρακτήρα τής Θεσσαλονίκης και την δημιουργία χώρων φύλαξης κάποιων «περιούσιων» αρχείων.

Η Ελλάς «κύριοι» και «κυρίες» τού ντόπιου και τού διεθνούς νεοταξισμού δεν είναι πολυφυλετικό και αποικιοκρατικό κράτος ούτε χώρος εποικιστικός. Η Ελλάς είναι Κράτος Ορθόδοξο, Εθνικό, Φυλετικό και Λαϊκό. Κι αν ακόμη έχει γεμίσει το κορμί της με πολλαπλά τραύματα, θα παραμείνει το Κράτος των Ελλήνων γιατί υπάρχουν οι υπερασπιστές του που θα το επαναφέρουν στην φυσική τάξη πραγμάτων. Είναι οι Έλληνες Εθνικιστές και ένας υπέροχος λαός που συνειδητοποιεί πλέον τους λόγους που βάλλεται η κοινωνία και η πατρίδα μας.

Είναι ο ίδιος ακριβώς λόγος που πλήττεται ο Λαϊκός Εθνικισμός μας. Η μεγάλη αποφασιστικότητα που έχουμε να υπερισχύσει ο Νόμος τής Πατρίδος και τής Φυλής ενάντια σε εκείνους που απεργάζονται τον εθνικό μας ενταφιασμό. Όταν ο πλούτος τής χώρας μας υποθηκεύεται και οι πράκτορες τής Άγκυρας ετοιμάζονται να εγείρουν αξιώσεις στη Θράκη μας με διάφορες «αυθόρμητες» διαμαρτυρίες, εμείς διακηρύσσουμε σε όλους τους τόνους πως η Ελλάς θα παραμείνει σε χέρια ελληνικά.

Λέμε με όλη τη δύναμη τής ψυχής μας πως το Ελληνικό Έθνος είναι πάνω από το Κράτος. Και πως το Κράτος υπάρχει μονάχα για να εξυπηρετεί το Έθνος και το Λαό των Ελλήνων. Εφόσον όμως το σημερινό κράτος πολεμά τους Έλληνες, τότε αναφωνούμε ρητά και κατηγορηματικά για μια φορά ακόμη στην ζωή τού Ελληνισμού μας: Ζήτω το Έθνος, Κάτω το Κράτος! Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές η Ελλάς είναι οι Αξίες και οι Παραδόσεις τής Φυλής. Το Αίμα των Ηρώων και των Αγίων μας. Και ακόμη το μέλλον των παιδιών μας να είναι αφέντες τού τόπου τους κι όχι ραγιάδες των βαρβάρων.

Η δύναμή μας είναι τα παιδιά μας και για τα παιδιά μας θα κάνουμε τα πάντα με Αρχηγό το Χριστό μας. Είναι μια Ιερή Εντολή που έχουμε πάρει από εκείνους που εργάστηκαν, πάλεψαν και μάτωσαν πιο πριν για εμάς. Οι Έλληνες είμαστε φορείς μιας μακραίωνης γέννας που θεμελίωσε τον πολιτισμό και τον πατριωτισμό μαζί. Τον Πατριωτισμό που κάποιοι τον έχουν αναγάγει σε συναλλακτική διαδικασία τής παγκόσμιας συνύπαρξης και τού ξεπουλήματος των πάντων όταν η αληθινή του έννοια είναι αυτή που υπαγορεύει σοφά η ετυμολογία τής λέξης. Η Αγάπη στην Γη των Πατέρων και η προστασία της από τους κινδύνους που τη ζώνουν.

Δεν υπάρχει ζωή έξω από τη Φυλή και σωτηρία έξω από τα Προσκυνήματα τής Πίστης. Η εσκεμμένη ολιγωρία που επέδειξε η διεφθαρμένη αστική κοινοβουλευτική «δημοκρατία» απέδειξε την μεγάλη αυτή αλήθεια, αφού το άνοιγμα των συνόρων και οι συνομιλίες με τους ανθέλληνες πάσης μορφής, «φίλους» και εχθρούς, αποτέλεσαν το δούρειο ίππο τού επίπλαστου κοσμοπολιτισμού και τής «ειρηνευτικής» διευθέτησης των εθνικών μας υποθέσεων.

Όσες φορές η Ελλάς κατέστη πολυμορφική, ακόμη και στις περιόδους που υπήρξε αυτοκρατορία, έχασε εθνική ταυτότητα και κυριαρχία. Αντιθέτως, όσες φορές η Ελλάς βασίστηκε στη φυλετική της καθαρότητα και τις Αξίες της, ακόμη και στις περιπτώσεις που πέρασε κατοχή και σκλαβιά, έκτισε πολιτισμούς, λυτρώθηκε από τα δεσμά και ξαναμεγάλωσε.

Κανείς δεν μπορεί να αισθανθεί τους πόθους και τις ανάγκες τού Έλληνα παρά μονάχα ο αδερφός του. Και κανείς δεν μπορεί να αγαπήσει την Πατρίδα παρά μονάχα τα παιδιά της που είναι δεμένα μαζί της με όρκο πίστης και αφοσίωσης έως τής τελευταίας ρανίδος τού αίματός τους πως θα βαστήξουν αμόλυντη τη Γη και το Ήθος της. Ο Νόμος τής Φυλής διαχωρίζει το Εθνικιστικό Κράτος τού Πατριωτισμού που έρχεται από το διεθνιστικό ψευτορωμέϊκο τής προδοσίας που τελειώνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου