Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού: «Λαός που ξεχνά την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού: «Λαός που ξεχνά την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει»

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού καταδικάζει με βδελυγμία τις  ανιστόρητες ανθελληνικές, προκλητικές και προσβλητικές δηλώσει...

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού καταδικάζει με βδελυγμία τις  ανιστόρητες ανθελληνικές, προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις της βουλευτίνας της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση, σύμφωνα με τις οποίες «είναι μύθος ο χορός του Ζαλόγγου»!

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Ρεπούση προκαλεί με τις ανιστόρητες ανθελληνικές δηλώσεις της. Είναι ακόμα ζωντανές στη μνήμη μας οι κατάπτυστες αναφορές της περί δήθεν συνωστισμού στα παράλια της Σμύρνης, αντί της εκδίωξης και του σφαγιασμού του Μικρασιατικού Ελληνισμού , την αμφισβήτηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και άλλα.

Ο Χορός του Ζαλόγγου αποτελεί αδιαμφισβήτητη ιστορική πραγματικότητα και δεν χρειάζεται την εμπειρογνωμοσύνη της ανιστόρητης, αν όχι εντεταλμένης σε ειδική εθνοκτόνο αποστολή, κας. Ρεπούση.

Η ιστορία και πολύ περισσότερο αυτή της ελληνικής επαναστάσεως είναι αδιαμφισβήτητα γεγονότα που επιβεβαιώνονται με μαρτυρίες, γραπτές και προφορικές, με τις παραδόσεις και τα βιώματα του λαού, των οποίων έγιναν κοινωνοί οι μετέπειτα γενεές και δεν διαγράφονται με τις υστερόβουλες και εθνομηδενιστικές αναφορές καμίας ανιστόρητης ιστορικού, όπως την κ. Ρεπούση.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού εκφράζει την έντονη ανησυχία του, από τέτοιου είδους αναφορές στους δύσκολους καιρούς που διέρχεται η Πατρίδα μας και καλεί την κ. Ρεπούση να ανακαλέσει τις προσβλητικές και προκλητικές δηλώσεις της και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Μικρασιατικό, τον Ποντιακό και τον Ηπειρωτικό Ελληνισμό.

Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει και εμείς ως Ηπειρώτες, απόγονοι των Ευεργετών του Έθνους δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε την Εθνική ταπείνωση και την προσβολή της Εθνικής μας αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας.


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου